Activities & Jobs

logo_web_johoworldactivities_150x179_klein_april2019.pnglogo_web_johoworldactivities_150x179_klein_april2019.png

 

Ben jij creatief en kan je goed schrijven? Doe dan ervaring op bij een marketingorganisatie die zicht richt op de online promotie van merken voor diverse klanten

 

 

 

Footprints & Tips

 Footprints

 • Leave footprints on the site by adding pages to your own bundles or use the comment options
 • Check the JoHo tips and advice chapters
 
Pagina Info

Activities & Jobs

 

Hoe werkt het op een Activities & Jobs pagina?

Activities &  Jobs zijn uitgelichte vacatures, services en producten van

 • JoHo partners
 • Organisaties die JoHo donateurs voordeel geven
 • Organisaties die passen bij de doelstellingen van JoHo donateurs en abonnees
Website Info
JoHo website

Hoe werkt de JoHo website?

 • De inhoud van de JoHo website staat op zodanige wijze met elkaar in verbinding dat je je eigen 'reis' kunt maken op weg naar jouw informatiebestemming. 
 • De komende jaren zal je van handvatten worden voorzien die jou in staat stellen om jouw routes te zoeken op weg naar jouw bestemmingen.
 • Of je nu op zoek bent naar een studie, artikel, vakantie, nieuwe baan of een ander leven.
 • Door kennis te delen en keuzehulp te bieden, hoopt JoHo een bijdrage te leveren aan jouw ontwikkeling en de ontwikkeling van degenen die jij nog gaat ontmoeten.

Hoe werkt het nu in de praktijk?

Op de JoHo website kom je de content (inhoud) in verschillende vormen tegen. De belangrijkste vormen vind je hieronder uitgelegd.

 

Navigatiepagina's

  -  Topic: Op een Topic (verzamel) pagina vind je keuzehulp en advies over een specifiek onderwerp. Je kunt aan de hand van de tien JoHo tools op zoek gaan naar antwoorden op de basisvragen die rond dat onderwerp kunnen spelen.

- Destination: Op een regio- of landenpagina's vind je reisinformatie en werkinformatie over een land, of een regio. Je vindt daar ook de JoHo services en producten die betrekking hebben op dat specifieke land, zoals de vacatures, het vrijwilligerswerk, de stages, de partners die JoHo donateurs voordeel geven, de reisgidsen en de verzekeringen.

- Person: Op je My JoHo account pagina vind je o.a. de informatie over jouw verzekeringen, je donateurschap en de door jou verzamelde links.

  Organization: Op een organisatiepagina vind je profielen van organisaties met o.a. vacatures, het duurzame of faire karakter, de services, de activiteiten in het buitenland en contactgegevens.

 

Navigatietools

- Bundel: Verzamelingen (links) van pagina's rond een specifieke vraag of onderwerp.

- Crossroad: Crossroads geven de belangrijkste hoofd- en zijwegen weer op het JoHo web vanaf de lokatie waar je je op dat moment bevindt.

- Footprint: Via de 'Add to my pages' kan je pagina's toevoegen aan je eigen verzamelingen en checklists. Deze bundels met jouw bewaarde pagina's kun je vervolgens onderaan vrijwel elke pagina terugvinden als je bent ingelogd als JoHo donateur of abonnee.

- Menu: Naast de basislinks die je onder de header kunt vinden, kan je gebruikmaken van de deelmenu's die op de meeste pagina's zijn geplaatst.

 -  Search: Zoekvelden waarmee je binnen één of meerdere paginasoorten kunt zoeken.

 

Services & Producten

  - Shop: Shops zijn de pagina's van de vier 'webwinkels' waar je Reisartikelen, Verzekeringen, Vacatures of Studiesamenvattingen kunt vinden of bestellen.

- Display: Pagina's voor het direct bestellen van bijvoorbeeld artikelen of  samenvattingen.

- Job & Activity: Uitgelichte vacatures en diensten van JoHo partners, organisaties die JoHo donateurs voordeel geven en organisaties die passen bij de doelstellingen van JoHo donateurs en abonnees.

- Chapter: Tekstblokken en hoofdstukken rond een specifieke vraag of een deelonderwerp.

 - Keuzehulp & Advieswijzer: Respectievelijk meer objectieve en meer subjectieve hulp bij je keuzes voor studie, werk, reis of toekomstplannen.

- Service: Entree- & informatiepagina's die je inzicht geven in de producten en services binnen de World of JoHo en pagina's die je daar gebruik van laten maken.

 

Lees meer over deze en de andere JoHo websites op de pagina over zoeken & websites.

 

Ben jij creatief en kan je goed schrijven? Doe dan ervaring op bij een marketingorganisatie die zicht richt op de online promotie van merken voor diverse klanten

 

 

 

 

Crossroads

 Crossroads

 • Crossroads lead you through the JoHo web of knowledge, inspiration & association
 • Use the crossroads to follow a connected direction

 

 

Reageren, Solliciteren & Anticiperen

 

Tip: Inloggen

Inloggen

Ben je ingelogd als JoHo donateur  dan krijg je op deze pagina toegang tot meer gerelateerde informatie.

Ben je ingelogd als JoHo abonnee   dan zie je alle gerelateerde informatie.

Aanmelden als donateur of abonnee

Hoe werkt het zoeken en vinden?
 • Je ziet een selectie uit het aanbod van JoHo partners en van geselecteerde organisaties

 • Zie je geen betrokken organisatie vermeldt staan, en wil je meer weten, reageren of solliciteren, word dan JoHo donateur , log in en ga naar de betrokken organisatie om meer te lezen of contact op te nemen

 • Word JoHo donateur en sluit een service-abonnement af als je de JoHo activiteiten- en vacatureservices effectief en volledig wilt gebruiken.

 

 
Crossroad: Skills
Crossroad: Job 'Shops'

 

UITGELICHTE JOHO JOBS PER SECTOR

 

 

 Ervaringen & Inhoud

 

Bestemming
Type activiteit
Werkvorm: Vrijwilligerswerk, stage of werkervaringsplaats (onbetaald)

 

  Gerelateerde Activiteiten of Vacatures

 

Gerelateerde activiteiten en vacatures
Stage
Schrijf blogs, vertaal webteksten en organiseer activiteiten voor een taalschool in Costa Rica Costa Rica
Doe je marketing & communicatiestage bij een Nederlandse reis- en vrijwilligersorganisatie gericht op Azië Netherlands - Holland
Ga aan de slag als allround medewerker bij een evenementenbureau in het zuiden van Spanje Spanje
Loop een sales-, marketing- of eventstage bij een sterk internationaal geörienteerde ski- en snowboardorganisatie Denemarken, Netherlands - Holland
Loop stage bij een jong reisbureau waar je de ruimte hebt om je eigen project en ideeën uit te voeren. Ecuador
Loop stage bij een taalschool in de richting van receptie of marketing. Spanje
Kom stagelopen bij een vertaalorganisatie, als je interesse hebt in de volgende onderwerpen: (online) marketing, projectmanagement en taal & cultuur.
Interesse in customer experience? Kom dan stage lopen bij een organisatie die zoekt naar duurzame oplossingen! Nederland - Holland
Kom stagelopen, als media stagaire, bij een vrijwilligersorganisatie! Chili
Kom stage lopen bij een organisatie waar je deel uitmaakt van duurzame oplossingen! Nederland - Holland
Loop stage bij een touroperator in Suriname als PR- en communicatiemedewerker. Suriname
Doe een stage op het gebied van PR en marketing, en werk samen met een internationale ontwikkelingsorganisatie in Barcelona. Spanje
Interesse in marketing, communicatie en vormgeving? Loop stage bij een duurzame reisorganisatie! Netherlands - Holland
Leerzame marketing-communicatie stage bij maatschappelijk online platform & lezerscommunity Netherlands - Holland
Stagelopen bij JoHo: Communicatie & Marketing Netherlands - Holland
Parttime werken via JoHo: Auteur van JoHo samenvattingen of keuzehulp
Vrijwilligerswerk
Ga als communicatie professional aan de slag voor een ambitieuze stichting die talentontwikkeling stimuleert bij Afrikaanse jongeren Netherlands - Holland
Zet je online in met redactie- en vertaalwerkzaamheden (o.a. Engels, Frans) voor een stichting die actief is rondom sociaal-emotionele ontwikkeling van jongeren Afrika, Azië, Canada, Caribisch gebied, Europa, Midden-Amerika, Midden-Oosten, Oceanië & The Pacific, Zuid-Amerika, Verenigde Staten
Ondersteun een ecolodge en sociaal project in Thailand met online redactie, social media en web-editing werkzaamheden Thailand, Afrika, Azië, Canada, Caribisch gebied, Europa, Midden-Amerika, Midden-Oosten, Oceanië & The Pacific, Verenigde Staten, Zuid-Amerika
Kom helpen bij een natuurbeschermingsorganisatie als lid van het PR & Communicatie team. Netherlands - Holland
Word vrijwilliger op evenementen om Indonesische kinderen te helpen! Nederland - Holland
Are you comfortable with speaking in public? Help the merchandise department of a Singaporean non-profit! Singapore
Be the voice for the animals; become a animal ambassador in Singapore! Singapore
Betaald werk
Ben je op de hoogte van de laatste social media trends en kan je goed schrijven? Ga werken als content editor bij een start-up! Maleisië, Sabah & Sarawak
Be an Animal Support Officer for animals in Singapore! Singapore
Gerelateerde Activiteiten of Vacatures
Schrijf blogs, vertaal webteksten en organiseer activiteiten voor een taalschool in Costa Rica Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Leerzame marketing-communicatie stage bij maatschappelijk online platform & lezerscommunity Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Doe je marketing & communicatiestage bij een Nederlandse reis- en vrijwilligersorganisatie gericht op Azië Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ga als communicatie professional aan de slag voor een ambitieuze stichting die talentontwikkeling stimuleert bij Afrikaanse jongeren Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Zet je online in met redactie- en vertaalwerkzaamheden (o.a. Engels, Frans) voor een stichting die actief is rondom sociaal-emotionele ontwikkeling van jongeren Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Stagelopen bij JoHo: Communicatie & Marketing Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Parttime werken via JoHo: Auteur van JoHo samenvattingen of keuzehulp Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ga aan de slag als allround medewerker bij een evenementenbureau in het zuiden van Spanje Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ondersteun een ecolodge en sociaal project in Thailand met online redactie, social media en web-editing werkzaamheden Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Loop een sales-, marketing- of eventstage bij een sterk internationaal geörienteerde ski- en snowboardorganisatie Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Loop stage bij een jong reisbureau waar je de ruimte hebt om je eigen project en ideeën uit te voeren. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Loop stage bij een taalschool in de richting van receptie of marketing. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Kom stagelopen bij een vertaalorganisatie, als je interesse hebt in de volgende onderwerpen: (online) marketing, projectmanagement en taal & cultuur. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Interesse in customer experience? Kom dan stage lopen bij een organisatie die zoekt naar duurzame oplossingen! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Kom helpen bij een natuurbeschermingsorganisatie als lid van het PR & Communicatie team. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Kom stagelopen, als media stagaire, bij een vrijwilligersorganisatie! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Kom stage lopen bij een organisatie waar je deel uitmaakt van duurzame oplossingen! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Word vrijwilliger op evenementen om Indonesische kinderen te helpen! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Loop stage bij een touroperator in Suriname als PR- en communicatiemedewerker. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Are you comfortable with speaking in public? Help the merchandise department of a Singaporean non-profit! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ben je op de hoogte van de laatste social media trends en kan je goed schrijven? Ga werken als content editor bij een start-up! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Be an Animal Support Officer for animals in Singapore! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Be the voice for the animals; become a animal ambassador in Singapore! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Doe een stage op het gebied van PR en marketing, en werk samen met een internationale ontwikkelingsorganisatie in Barcelona. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Interesse in marketing, communicatie en vormgeving? Loop stage bij een duurzame reisorganisatie! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Communicatiestage bij klein team voor duurzaam en verantwoord reizen in Groningen Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Help mee in de communicatie, marketing en organisatie van een cultureel project in Buenos Aires. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Communicatiestagaire gezocht voor een organisatie die structurele hulp geeft aan thuisloze kinderen in Zuid-Amerika. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Redactionele werkzaamheden in ruil voor gratis verblijf in Panama Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Doe je stage bij een Media & Management afdeling in het buitenland. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Communicatie & grafische vormgeving stage voor diverse bedrijven in het dynamische Ho Chi Minh. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Fotografeer en film voor een Engelse non-profitorganisatie de activiteiten van vrijwilligers en de ontwikkelingen in de bouw en het onderwijs, zodat hun donateurs op de hoogte blijven. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Help mee op het gebied van marketing, PR en training binnen een kleine ngo in de Guatemalteekse samenleving en Maya cultuur Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Stage Communicatie & Fondsenwerving. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Help met het ondersteunen van lokale ondernemers op verschillende gebieden waaronder communicatie en de ontwikkeling van microkredietprojecten. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ben jij communicatief vaardig en heb je affiniteit met sport? Kom dan stage lopen bij een bedrijf dat het informatiepunt voor sportaangelegenheden op Curaçao wil worden. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de IT? Ga dan aan de slag bij deze internationale organisatie. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Marketing & communicatiemedewerker bij een taalschool in Costa Rica gezocht, iets voor jou? Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Stage in Durban op het gebied van social media en online marketing bij een bedrijf dat op innovatieve en creatieve manier jongeren probeert te betrekken bij het voorkomen van bijvoorbeeld HIV. De stageduur kan variëren van 4 tot 12 maanden. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ben jij creatief en kan je goed schrijven? Doe dan ervaring op bij een marketingorganisatie die zicht richt op de online promotie van merken voor diverse klanten Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Een stage als assistent PR & Communicatie op een afdeling onderzoek en planning van evenementen voor het koraal rif en behoud tropisch regenwoud. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Een groot datingbureau in Sydney is op zoek naar een stagiair die wil helpen bij het organiseren van events voor singles Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Loop stage bij dit supportcenter voor reizigers, op het gebied van PR, communicatie, (online) marketing en product development! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Are you interested in social entrepreneurship? Develop your marketing or technical skills at a global network that strives to create a more sustainable world. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Heb jij affiniteit met een bepaalde regio? Werk als reisspecialist en help mensen hun ideale reis samen te stellen. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Zet je professionele skills in op het gebied van communicatie, social media of online content writing voor een organisatie die de belangen behartigt van Nederlanders in het buitenland Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Manage the communication and fundraising activities of an Zambian organisation that supports communities in gaining benefits from local tourism. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Werk als regiovertegenwoordiger en ondersteun de belangenbehartiging van Nederlanders in het buitenland Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.

 

Voorbereiden

 

Lees meer over deze bestemming

Australië

Budget:

 • Reken op €40 tot €70 euro per dag.
 • Een biertje kost ongeveer €4 en een kop koffie €2,10.
 • Accommodatie en openbaar vervoerskosten zijn tussen de Aus. Dollar 1,000.00 en Aus. Dollar 1,400.00 per maand.

  Lonely Planet Australia  Lonely Planet East Coast Australia

Niet voor niets een continent: het Great Barrier Reef, een rif van 2000 km lang, tropisch regenwoud, uitgestrekte woestijnen, Aborigines, een smeltkroes van immigranten uit de hele wereld, de Blue Mountains, krokodillen, kangoeroes, koalabeertjes en volop mogelijkheden om er tijdelijk te werken. Het land is ruig, en Australiërs zijn relaxte, sportieve, avontuurlijke en uiterst vriendelijke mensen die maar wat trots op hun ‘land’ zijn.

Aan de slag in het buitenland? Lees meer

Aan de slag in het buitenland?

Lees meer over   :

 • Hoe te solliciteren?
 • Hoe je vertrek voor te bereiden?
 • Welke visum en andere reisdocumenten regelen?
 • Hoe zorg je voor voldoende geld en lokale betaalmogelijkheden?
 • Welke voorzorgsmaatregelen kan je nemen om gezond te blijven?
 • Hoe kun je problemen voorkomen en zorgen dat je veilig blijft?
 • Waar kun je vliegtickets en vervoer regelen?
 • Welke verzekering kiezen die ook werk in het buitenland dekt?
 • Welke uitrusting uitzoeken om mee te nemen?
Crossroad: Verzekeren

   

Klik op de kaart voor meer activiteiten, vacatures, ervaringskansen & mogelijkheden om je in te zetten voor een ander

    

 

 

JoHo donateur en abonnee worden

 

Keuzewijzer JoHo donateur worden

JoHo donateurs

 • kunnen de contactgegevens van vacatures inzien
 • ontvangen korting bij partners van JoHo op taalcursussen, stage- en vrijwilligerswerkprogramma's en de TEFL cursus
 • kunnen gebruikmaken van de JoHo BuitenlandZaken Service 

JoHo donateurs met een service-abonnement

 • kunnen gebruikmaken van de JoHo vacatureservice met o.a. keuzehulp, advieswijzers, organisatieprofielen en tips
 • kunnen gebruikmaken van carrièretools, zoals competentiechecklists en CV checks
 • kunnen een persoonlijk gesprek aanvragen tijdens een afsprakendag
 • kunnen gebruikmaken van de basisservices voor lang vertrek naar het buitenland

Gebruik het donateursformulier of ga naar: Aanmelden 

Aanmelden bij JoHo: Donateurs- & Abonneeformulier
 
JoHo & WorldSupporter donateur worden & donateursabonnement kiezen
 
 • Naast de donateursbijdrage kun je tevens een donateurs(service-)abonnement afsluiten voor extra services (zie bovenaan bij 'Hoe werkt het?')
 • De donateursbijdragen en donateursabonnementen lopen per kalenderjaar.
Persoonsgegevens
Opleiding
Adres
Opzoeken postcode: Nederland (www.postcode.nl) / België (postcode.nationaal.be)
JoHo Services & Aanvullende vragen
Machtiging jaarlijkse bijdrage (SEPA)
Ik ga akkoord met de spelregels en machtig JoHo om, tot wederopzegging, de jaarlijkse donatie en abonneegelden af te schrijven van:

Deze machtiging wordt afgegeven op 24-10-2019

Gegevens Incassant
Naam: JoHo
Adres: Paviljoensgracht 18, 2512BP Den Haag, Nederland
IncassantID: NL87ZZZ281004790000