logo_web_johoworldactivities_150x179_klein_april2019.pnglogo_web_johoworldactivities_150x179_klein_april2019.png

 

Doe mee aan een project ter bescherming van bedreigde diersoorten in het noorden, bijvoorbeeld in een rehabilitatiecentrum voor katachtigen, bij een zeeschildpaddenproject, een asiel voor katten en honden of in een natuurreservaat in Petén.

 

 

Tools voor JoHo abonnees:

Activities & Jobs

 

Reageren, Solliciteren & Anticiperen

 

Hoe werkt het zoeken en vinden?
 • Je ziet een selectie uit het aanbod van JoHo partners en van geselecteerde organisaties

 • Zie je geen betrokken organisatie vermeldt staan, en wil je meer weten, reageren of solliciteren, word dan JoHo donateur , log in en ga naar de betrokken organisatie om meer te lezen of contact op te nemen

 • Word JoHo donateur en sluit een service-abonnement af als je de JoHo activiteiten- en vacatureservices effectief en volledig wilt gebruiken.

 

 
Activities & Jobs: Inloggen

Inloggen

Ben je ingelogd als JoHo donateur  dan krijg je op deze pagina toegang tot meer gerelateerde informatie.

Ben je ingelogd als JoHo abonnee   dan zie je alle gerelateerde informatie.

Aanmelden als donateur of abonnee

Crossroad: Job 'Shops'

 

 Ervaringen & Inhoud

 

 

  Gerelateerde Activiteiten of Vacatures

 

Gerelateerde Activiteiten of Vacatures
Loop stage op het gebied van wildlife-beheer of diergeneeskunde op de Filipijnen Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ben jij een echte hondenliefhebber? Zet je dan in voor een hondenasiel op een Grieks eiland Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Support a wildlife recovery center by preparing food, cleaning or assisting in educational community projects. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Work at a wildlife rescue centre and help with taking care of the animals or assist in a research project focused on elephants. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Work at an organisation that is committed to protect Malawi's wildlife. Possibilities within different fields (e.g. communication, research, animal rescue management). Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Doe onderzoek naar wilde dieren in een opvangcentrum in het Amazoneregenwoud Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Bied ondersteuning bij een opvangcentrum voor wilde dieren. Zo kun je bijvoorbeeld assisteren bij de verzorging van katachtigen en rolstaartberen Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Bescherm het regenwoud en help met het verzorgen en rehabiliteren van illegaal verhandelde amazonedieren Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Help mee bij een dierenopvang voor verwaarloosde of mishandelde dieren in Florida Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Hou jij van paardrijden? Kom dan paarden trainen en verzorgen in Namibië! Daarnaast heb je de mogelijkheid om te assisteren met lesgeven op een lokale school. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Help mee op een paardenranch in een wetland park en volg trainingen over paardenverzorging Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Help als vrijwilliger of dierenarts mee bij een dierenopvang met o.a. verzorging, schoonmaken en voeding Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Kom helpen bij de bescherming van wilde katten in Afrika Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Come and go on daily missions to save wildlife in Singapore! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Provide daily care for rescued animals in Singapore. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Work in an animal shelter in Singapore! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Walk the dogs or do the mailouts for an animal protection organisation Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Start working as an animal rescue officer! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Loop stage bij een centrum waar dieren worden opgevangen. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Help bij de bescherming en verzorging van wilde dieren. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Werken binnen het ecotoerisme Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Help mee bij een stichting die ondersteuning biedt bij het welzijn van primaten in West-Java. Je kunt je als vrijwilliger bezig houden met het voeden van dieren, gedragsstudies, schoonmaken van de kooien, het educatie programma, medische taken etc. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Loop stage op Centraal-Kalimantan en werk mee aan de bescherming van orang-oetans. Je houdt je bijvoorbeeld bezig met het terugzetten van orang-oetans in het bos en met voorlichting geven op scholen en overheden over orang-oetans en bosbeheer. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Loop stage bij een stichting die ondersteuning biedt bij het welzijn van primaten in West-Java. Je kunt je als stagiair bezig houden met het voeden van dieren, gedragsstudies, schoonmaken van de kooien, het educatie programma, medische taken etc. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Zet je als vrijwilliger in voor een opvangcentrum voor dieren. Help mee met de dagelijkse werkzaamheden en verzorg de dieren. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Zet je als vrijwilliger in voor een olifantenkamp in Chiang Mai en draag bij aan een zo natuurlijk mogelijke leefomgeving voor dit dier. Het olifantenkamp biedt veel werkgelegenheid aan lokale gezinnen. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Zet je als vrijwilliger in voor een opvangproject voor straathonden op Bali. Help met de verzorging van deze dieren en zorg er als vrijwilliger voor dat er niet meer straathonden komen. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Zet je als vrijwilliger in voor de reuzenpanda. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Zet je als vrijwilliger in voor een schildpaddenproject in Broome Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Zet je als vrijwilliger in voor de koala en werk mee in een koala opvangcentrum in Port Macquarie Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Werk als vrijwilliger mee in een opvangcentrum voor dieren in Banos. Help mee met de verzorging en het eten geven aan deze dieren. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Werk als vrijwilliger mee in een dierenopvangcentrum in Bolivia! Verzorg de dieren, verschoon hokken en laat dieren weer vrij in de natuur. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Werk als vrijwilliger mee in een dieropvangcentrum in Guadalajara. Je verzorgt mishandelde, gewonde of in de steek gelaten dieren. Ben jij een dierenliefhebber? Dan is jouw hulp van harte welkom. Voorafgaand kun je een Spaanse taalcursus volgen. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Werk als vrijwilliger mee in een privé reservaat in San Jose. Help met het voeden van de dieren en assisteer bij overige werkzaamheden bij bijvoorbeeld pasgeboren dieren. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Vrijwilligers nodig voor een roofvogel project. Dit project heeft tot doel het opvangen en rehabiliteren van de roofvogels. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Werk als vrijwilliger mee aan onderhouden van faciliteiten op het platteland van Costa Rica. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Help mee in een opvang voor allerlei dieren, waaronder apen en vogels, en verricht dagelijkse werkzaamheden Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Meehelpen in een uniek project op Borneo bij het trainen van orang-oetans zodat ze weer vrij de natuur in kunnen. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Doe mee aan een project ter bescherming van bedreigde diersoorten in het noorden, bijvoorbeeld in een rehabilitatiecentrum voor katachtigen, bij een zeeschildpaddenproject, een asiel voor katten en honden of in een natuurreservaat in Petén. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Heb jij kennis van dierverzorging? Kom dan helpen in dit opvangcentrum voor wilde dieren Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Help mee in een dierenopvangcentrum in Luxor met voornamelijk paarden en ezels. Afhankelijk van je opleiding verschilt het werk van het behandelen van zieke dieren tot dagelijkse werkzaamheden. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Meehelpen in een asiel voor honden en katten. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Meewerken bij een ezelopvang. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Train paarden op een boerderij in het zuiden van Tasmanië en help met de verzorging van dieren, schoonmaken en tuinieren. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Help mee bij leeuwen fok- en onderzoeksprogramma en verzorg leeuwenwelpjes, verschoon hokken en geef voorlichting aan kinderen Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Houd jij van dieren? Zet je als vrijwilliger in voor een opvangcentrum voor wilde dieren op Sulawesi! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Zet je als vrijwilliger in voor dierenprojecten in Jakarta. Help mee met de dagelijkse werkzaamheden, ontvang buitenlandse bezoekers, etc. Er zijn veel mogelijkheden. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Help mee in een dierenkliniek in India en assisteer bij de dagelijkse verzorging van de dieren. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Help mee bij een zeer kleinschalig project dat zich richt op dierenopvang van met name straathonden. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Help mee in een hondenasiel, assisteer een dierenarts en help zo om een (nieuw) baasje voor deze honden te vinden. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Help mee met de dagelijkse verzorging en het trainen van paarden op een ranch en volg daarnaast Spaanse lessen Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Heb jij een passie voor de natuur? Werk als vrijwilliger mee in een ecologisch centrum voor walvissen of assisteer op een paardrijschool. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Guatemala is een prachtige bestemming! Ga als vrijwilliger aan de slag in een natuurpark en zet je in voor de bescherming van bedreigde diersoorten en hun leefomgeving. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Draag bij aan een natuurproject en werk met dieren, in de landbouw of help met herbebossing Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ben jij een echte paardenliefhebber? Help bij een paardrijschool nabij New York met het verzorgen van de dieren tegen kost&inwoning Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Meeloopstage dierenverzorging in natuurreservaat voor panda’s. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Doe onderzoek of werk mee op boerderijen verspreid over heel Australië Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Altijd al met buideldieren willen werken? Help mee bij een opvang voor zieke of gewonde buideldieren in het westen van Australië Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
De leefomgeving van de orang-oetans op Sumatra wordt steeds kleiner. Zet je tijdens dit project in voor de Orang-oetans en werk mee in een opvangcentrum voor deze dieren. Je helpt met de dagelijkse verzorging. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ben jij een dierenvriend? Help mee aan de dagelijkse verzorging van honden en katten in een asiel in Beijing. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Bescherm de zeeschildpadden door het zoeken naar nesten en het voorlichten van toeristen. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Werk als vrijwilliger op Curacao in een dierenopvang en help met het verzorgen van honden en katten Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ben jij gek op dieren? Werk mee in een dierentuin in Paramaribo. Help mee met de verzorging van dieren, het verbouwen van dierenverblijven, onderhoudsklusjes en nog veel meer Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Houd je bezig met de bescherming van diverse diersoorten, diergeneeskunde, en bescherming van de natuur rondom Brasov. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Werk mee in een opvangcentrum voor chimpansees. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Help mee bij de rehabilitatie van wilde dieren of ga aan de slag als safari medewerker in een wildpark in Zuid-Afrika Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Doe vrijwilligerswerk met dieren. Help mee in de dierenopvang van Kaapstad of doe wildlife onderzoek in een natuurpark Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Er zijn verschillende projecten met dieren die verzorging nodig hebben in opvanghuizen van Nationale parken. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Get your hands dirty by taking care of wild animals at a South African ranch Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.

 

Voorbereiden

 

Lees meer over deze bestemming

Guatemala

 • Tikal, het Maya-centrum, in de jungle vol brul-apen is samen met de zeer kleurrijke Guatemalteekse bevolking de grote trekpleister. Antigua is dé plek waar veel cursussen Spaans worden gegeven en waar het aangenaam toeven is. Chichi heeft iets magisch, Flores, Livingston, en Panajachel maken het rondje compleet.
Aan de slag in het buitenland? Lees meer

Aan de slag in het buitenland?

Lees meer over   :

 • Hoe te solliciteren?
 • Hoe je vertrek voor te bereiden?
 • Welke visum en andere reisdocumenten regelen?
 • Hoe zorg je voor voldoende geld en lokale betaalmogelijkheden?
 • Welke voorzorgsmaatregelen kan je nemen om gezond te blijven?
 • Hoe kun je problemen voorkomen en zorgen dat je veilig blijft?
 • Waar kun je vliegtickets en vervoer regelen?
 • Welke verzekering kiezen die ook werk in het buitenland dekt?
 • Welke uitrusting uitzoeken om mee te nemen?
Crossroad: Verzekeren
Keuzewijzer JoHo abonnementen: Welk abonnement kies je als je vacatures zoekt voor je betaalde baan, stage, of vrijwilligerswerk in het buitenland of Nederland?

JoHo donateurs

 • kunnen de contactgegevens van vacatures inzien
 • ontvangen korting bij partners van JoHo op taalcursussen, stage- en vrijwilligerswerkprogramma's en de TEFL cursus
 • kunnen gebruikmaken van de JoHo BuitenlandZaken Service 

JoHo abonnees

 • kunnen gebruikmaken van de JoHo vacatureservice met o.a. keuzehulp, advieswijzers, organisatieprofielen en tips
 • kunnen gebruikmaken van carrièretools, zoals competentiechecklists en CV checks
 • kunnen een persoonlijk gesprek aanvragen tijdens een afsprakendag
 • kunnen gebruikmaken van de basisservices voor lang vertrek naar het buitenland

Gebruik het donateursformulier of ga naar: Aanmelden 

JoHo: paginawijzer

Activities & Jobs

 

Hoe werkt het op een Activities & Jobs pagina?

Activities &  Jobs zijn uitgelichte vacatures, services en producten van

 • JoHo partners
 • Organisaties die JoHo donateurs voordeel geven
 • Organisaties die passen bij de doelstellingen van JoHo donateurs en abonnees
JoHo: footprint achterlaten
JoHo: deze pagina delen