Eten & Eetgerei op reis

  Chapter 

Wat is handig voedsel om mee te nemen voor onderweg?

  • Onderweg heb je vaak weinig ruimte en weinig materiaal om je eten klaar te maken en op te eten. Ook wil je zo min mogelijk afval maken of sappen lekken over je kleding of bekleding.
  • Het is dan ook zaak om op reis eten en snacks mee te nemen dat van te voren bereid is en niet te sappig is. Voor een snelle voedzame snack kun je bijvoorbeeld denken aan cashewnoten, mueslirepen, kaakjes, dadels, appels, chocolade (niet in warme gebieden!), drop, pepermuntjes, of Beef Jerky.
  • Voor een snelle warme maaltijd zijn instant noedels een redelijk eenvoudig en voordelig verkrijgbare optie.

 

Welk eetgerei is handig op reis?

  • Een zakmes is zeker aan te raden om fruit te schillen, brood en worst te snijden en / of om wijnflessen en bier- of frisdrankflesjes mee te openen.  Daarnaast is het handig om zeker te weten dat je een bord, mok en bestek hebt wanneer je wil gaan eten. Vaak is dat al in het ho(s)tel aanwezig maar voor de kampeerder of picknicker is het even slikken als je ze vergeten bent...

Crossroad: volgen
Crossroad: begrijpen

 Crossroads

  • Crossroads lead you through the JoHo web of knowledge, inspiration & association
  • Use the crossroads to follow a connected direction

 

JoHo & Partnernieuws

Duurzaam: keuze maken
 
Regel jij via JoHo je reis- of zorgverzekering?
 
JoHo donateurs die hun verzekering via JoHo laten lopen helpen niet alleen zichzelf maar ook JoHo om zijn missie en initiatieven te verwezenlijken!
 
 
 
 

Memberservice: Make personal notes

Ben je JoHo abonnee dan kun je je eigen notities maken, die vervolgens in het notitieveld  worden getoond. Deze notities zijn en blijven alleen zichtbaar voor jouzelf. Je kunt dus aantekeningen maken of bijvoorbeeld je eigen antwoorden geven op vragen

Chapter: begrijpen

 JoHo chapters

Footprint achterlaten