logo_web_johoworldactivities_150x179_klein_april2019.pnglogo_web_johoworldactivities_150x179_klein_april2019.png

 

Juridische kennis gevraagd! Ga als vrijwilliger aan de slag op een advocatenkantoor in Shanghai of Chengdu. Help bij het voorbereiden, corrigeren of controleren van juridische documenten. Juridisch kennis vereist.

 

 

Tools voor JoHo abonnees:

Activities & Jobs

 

Reageren, Solliciteren & Anticiperen

 

Hoe werkt het zoeken en vinden?
 • Je ziet een selectie uit het aanbod van JoHo partners en van geselecteerde organisaties

 • Zie je geen betrokken organisatie vermeldt staan, en wil je meer weten, reageren of solliciteren, word dan JoHo donateur , log in en ga naar de betrokken organisatie om meer te lezen of contact op te nemen

 • Word JoHo donateur en sluit een service-abonnement af als je de JoHo activiteiten- en vacatureservices effectief en volledig wilt gebruiken.

 

 
Activities & Jobs: Inloggen

Inloggen

Ben je ingelogd als JoHo donateur  dan krijg je op deze pagina toegang tot meer gerelateerde informatie.

Ben je ingelogd als JoHo abonnee   dan zie je alle gerelateerde informatie.

Aanmelden als donateur of abonnee

Crossroad: Job 'Shops'

 

 Ervaringen & Inhoud

 

 

  Gerelateerde Activiteiten of Vacatures

 

Gerelateerde Activiteiten of Vacatures
Doe je juridische stage bij een lokaal advocatenkantoor in Ghana Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Loop stage als rechtenstudent en werk aan de screening van klant- en inkoopcontracten en leveringsvoorwaarden Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Doe ervaring op als sociaal-juridisch dienstverlener en draag bij aan de verbetering van leefomstandigheden op Curaçao Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Kom al tijdens je rechtenstudie ervaring opdoen bij een internationaal advocatenkantoor in hartje Amsterdam Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ben jij student rechten? Doe dan ervaring op bij een advocatenkantoor op Curaçao Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Gain professional experience in the field of law by conducting legal research on wildlife justice. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Heb jij kennis over internationaal recht? Kom dan juridische ervaring opdoen in Zuid-Afrika Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Doe juridisch onderzoek naar de status van kinderrechten Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Werk als advocaat bij een organisatie in Nederland. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Loop stage bij een Nederlandse advocatenbedrijf! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Zoek je werk als Juridisch medewerker? Kom dan werken bij een advocatenbureau! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Kom stagelopen bij een notariaat! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Kom werken als advocaat bij een Nederlandse advocatenbedrijf. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Kom werken bij een advocatenbedrijf als notaris. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Nederlandse organisatie is op zoek naar een advocaat. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Kom stagelopen bij een advocatenbureau! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Zoek je werk als advocaat? Kom dan werken bij deze organisatie! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Doe je een master in rechten, kom dan stage lopen bij een advocatenkantoor Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Doe je stage bij een advocatenkantoor in Sao Paolo dat zich inzet voor rechtshandhaving. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Juridische kennis gevraagd! Ga als vrijwilliger aan de slag op een advocatenkantoor in Shanghai of Chengdu. Help bij het voorbereiden, corrigeren of controleren van juridische documenten. Juridisch kennis vereist. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Heb jij juridische ervaring? Breid je kennis uit door mee te werken in een vrijwilligersproject bij een goed advocatenkantoor in Accra. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Doe jouw juridische stage bij een vastgoed makelaar in Melbourne Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Doe een stage sociaal juridische dienstverlening op Curacao en zet een juridisch loket op Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ben jij student rechten? Doe dan ervaring op bij een advocatenkantoor in Toulouse Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.

 

Voorbereiden

 

Lees meer over deze bestemming

China

 • China is een uiterst interessante bestemming. Het land heeft naast onnoemelijk veel bezienswaardigheden, een fascinerende cultuur en natuur. De natuur varieert van het tropische regenwoud in het zuiden tot het Himalayagebergte in het westen. Een land met een roerig verleden van Confucius tot Djenghis Khan. China, een land dat jaren afgesloten is geweest van de westerse wereld. Een land met een geschiedenis van langdurig, streng communisme en een land dat internationaal misschien wel één van de meest ter discussie gestelde overheden kent.
Aan de slag in het buitenland? Lees meer

Aan de slag in het buitenland?

Lees meer over   :

 • Hoe te solliciteren?
 • Hoe je vertrek voor te bereiden?
 • Welke visum en andere reisdocumenten regelen?
 • Hoe zorg je voor voldoende geld en lokale betaalmogelijkheden?
 • Welke voorzorgsmaatregelen kan je nemen om gezond te blijven?
 • Hoe kun je problemen voorkomen en zorgen dat je veilig blijft?
 • Waar kun je vliegtickets en vervoer regelen?
 • Welke verzekering kiezen die ook werk in het buitenland dekt?
 • Welke uitrusting uitzoeken om mee te nemen?
Crossroad: Verzekeren
Keuzewijzer JoHo abonnementen: Welk abonnement kies je als je vacatures zoekt voor je betaalde baan, stage, of vrijwilligerswerk in het buitenland of Nederland?

JoHo donateurs

 • kunnen de contactgegevens van vacatures inzien
 • ontvangen korting bij partners van JoHo op taalcursussen, stage- en vrijwilligerswerkprogramma's en de TEFL cursus
 • kunnen gebruikmaken van de JoHo BuitenlandZaken Service 

JoHo abonnees

 • kunnen gebruikmaken van de JoHo vacatureservice met o.a. keuzehulp, advieswijzers, organisatieprofielen en tips
 • kunnen gebruikmaken van carrièretools, zoals competentiechecklists en CV checks
 • kunnen een persoonlijk gesprek aanvragen tijdens een afsprakendag
 • kunnen gebruikmaken van de basisservices voor lang vertrek naar het buitenland

Gebruik het donateursformulier of ga naar: Aanmelden 

JoHo: paginawijzer

Activities & Jobs

 

Hoe werkt het op een Activities & Jobs pagina?

Activities &  Jobs zijn uitgelichte vacatures, services en producten van

 • JoHo partners
 • Organisaties die JoHo donateurs voordeel geven
 • Organisaties die passen bij de doelstellingen van JoHo donateurs en abonnees
JoHo: footprint achterlaten
JoHo: deze pagina delen