Keuzewijzer voor tentamens maken van Mechanisms of Disease 1 - UL

  Chapter 

Hoe bereid je het tentamen voor? Wat zijn de belangrijkste onderwerpen en meest gesteld vragen bij Mechanisms of Disease 1?

Tentamenvragen & Oefententamens

Online: Oude tentamens en oefenvragen op JoHo World Supporter (voor JoHo donateurs)

  Over World Supporter

  • Het grootste deel van de JoHo oefenmaterialen vind je tegenwoordig via het JoHo platform World Supporter. Op World Supporter kan je o.a. tentamenvragen delen en vragen stellen aan je medestudenten.
  • Jouw eigen accountpagina fungeert daarbij als je eigen platform voor alle content die jij op World Supporter aanmaakt of verzamelt.
  • Een account aanmaken duurt een paar minuten maar daarna kan je gebruik maken van vele nieuwe en handige functionaliteiten. Aangezien World Supporter een zelfstandig platform is met een eigen missie en doelstelling wordt je ook gevraagd om een eigen World Supporter mini-cv aan te maken. Andere World Supporters krijgen daarmee een beeld van jouw activiteiten. Mocht je weinig tijd hebben, vul het dan eerst kort in en vul het later aan.

Self Print (voor JoHo abonnees)

  • Gebruik de Printknop bij de Chapters
  • In de JoHo study support centers van Amsterdam, Groningen, Leiden en Utrecht kun je als abonnee kosteloos of tegen kostprijs gebruik maken van de aanwezige printfaciliteiten (contact & openingstijden).

Gerelateerde studiehulp

TentamenTickets

TentamenTickets

  • Dit vak wordt in het Engels onderwezen en vraagt veel feitjeskennis. De wekelijke proeftoetsen, de tussentoets en het eindtentamen zijn dus ook in het Engels en bestaat uit meerkeuze en openvragen, extended matching, en een geintegreerd puzzel.
  • Kennis van de volgende belangrijke onderwerpen vormt een goede basis voor het tentamen: ziektemechanismen (zoals ontsteking en nieuwvorming), immunologie van klinische casuistiek en transplantatie (pathogenese van) infectie en afweer, histologie, micro-organismen, hyper-responsiviteit.

Memberservice: Make personal notes

Ben je JoHo abonnee dan kun je je eigen notities maken, die vervolgens in het notitieveld  worden getoond. Deze notities zijn en blijven alleen zichtbaar voor jouzelf. Je kunt dus aantekeningen maken of bijvoorbeeld je eigen antwoorden geven op vragen

Chapter: begrijpen

 JoHo chapters

Footprint achterlaten