logo_web_johoworldactivities_150x179_klein_april2019.pnglogo_web_johoworldactivities_150x179_klein_april2019.png

 

Stage op het gebied van verkoop en coördinatie bij een kleinschalige touroperator in Egypte

 

 

Tools voor JoHo abonnees:

Activities & Jobs

 

Reageren, Solliciteren & Anticiperen

 

Hoe werkt het zoeken en vinden?
 • Je ziet een selectie uit het aanbod van JoHo partners en van geselecteerde organisaties

 • Zie je geen betrokken organisatie vermeldt staan, en wil je meer weten, reageren of solliciteren, word dan JoHo donateur , log in en ga naar de betrokken organisatie om meer te lezen of contact op te nemen

 • Word JoHo donateur en sluit een service-abonnement af als je de JoHo activiteiten- en vacatureservices effectief en volledig wilt gebruiken.

 

 
Activities & Jobs: Inloggen

Inloggen

Ben je ingelogd als JoHo donateur  dan krijg je op deze pagina toegang tot meer gerelateerde informatie.

Ben je ingelogd als JoHo abonnee   dan zie je alle gerelateerde informatie.

Aanmelden als donateur of abonnee

Crossroad: Job 'Shops'

 

 Ervaringen & Inhoud

 

Werkzaamheden in het kort: o.a.
 • Je verwerkt aanvragen voor rondreizen en excursies.
 • Je hebt zowel telefonisch als per mail contact met bestaande en nieuwe klanten. 
 • Je organiseert rondreizen (o.a. planningen updaten, leveranciers informeren) en maakt maatwerk reisvoorstelllen via een online boekingssysteem. 
Competenties die je nodig hebt en andere voorwaarden: o.a.
 • Competenties: communiceren, betrokken zijn, omgevingsbewust zijn, plannen. 
 • Je volgt een HBO opleiding, bij voorkeur op het gebied van toerisme of een commerciële studie.
 • Je kan je goed uitdrukken in het Engels.
Competenties die je kunt opdoen en andere voordelen: o.a.
 • Competenties: flexibel zijn, servicegericht zijn, samenwerken, resultaatgericht zijn.
 • Je doet praktijkervaring op in het toerisme en krijgt lokale Nederlandstalige begeleiding. 
 • De kosten voor een appartement worden vergoed door de organisatie. 
Bestemming
Type activiteit
Werkvorm: Vrijwilligerswerk, stage of werkervaringsplaats (onbetaald)

 

  Gerelateerde Activiteiten of Vacatures

 

Gerelateerde Activiteiten of Vacatures
Studeer je Chinese taal & cultuur, volg je een toeristische opleiding of heb je een marketing of business achtergrond? Kom dan stagelopen in Beijing Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Uitdagende job als marketing- en communicatiemedewerker bij een Nederlandse reisorganisatie Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Develop your marketing-, textwriting or sales competencies at a language school in South America Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Doe een stage op het gebied van marketing en sales op Bali Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Doe een communicatie & marketing stage in Manilla op het gebied van toerisme Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Scherp je verkoop- of klantenservice-vaardigheden aan in deze flexibele helpdesk of sales job in Turkije Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Doe een marketingstage bij een internationale talenschool in San Francisco Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Marketingmanager at a non-profitorganisation in South Africa Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Work as a tourism product management trainee for an American travel organization Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Marketingmanagement functie bij een jong en internationaal bedrijf in Nederland Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Startersfunctie in marketing bij een webdevelopmentbureau in Marokko Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Front desk admin and sales on Crete, Greece Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Work as a marketing intern and teach English at a language school in Spain or Italy Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Verbeter de vindbaarheid en saleskracht van een fairtrade webwinkel Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Doe marketing ervaring op en vergroot het aantal leden en adverteerders van een actief sociaal platform Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Zet je marketingvaardigheden in ter verbetering van de bekendheid van een jonge ambitieuze taalschool in Bolivia Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Zet je onderzoeks- en marketingvaardigheden in voor een duikschool op Bonaire Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ontwikkel je marketing- en communicatievaardigheden bij een start-up aan de Spaanse kust Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Stagelopen bij JoHo: Communicatie & Marketing Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Doe marketingervaring op en promoot duurzame energie en duurzaam ondernemen op Curaçao Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Doe managementervaring op in een watersportbedrijf en organiseer events op Curaçao Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ga aan het werk bij een autoverhuur bedrijf op Curaçao Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Work at the marketing and fundraising department of a community-based NGO in Mumbai Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ontwikkel duurzame reizen en ontdek nieuwe reisbestemmingen voor een start up in Oost-Afrika Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Zet Catalonië op de kaart in de Benelux als stagiair toerismepromotie in Brussel Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ga aan de slag als allround assistent bij een B&B in het zuiden van Italië Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Zet jouw kennis van marketing in om een kleinschalig bemiddelingsbureau in Zuid-Amerika op de kaart te zetten Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Gevarieerde stage op het gebied van marketing & toerisme bij een lokale tour operator. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Vergroot de naamsbekendheid van een Spaanse taalschool in het bruisende Cusco Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ga aan de slag als marketing assistent bij een reisbureau in Hanoi Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Loop een sales-, marketing- of eventstage bij een sterk internationaal geörienteerde ski- en snowboardorganisatie Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Stagemogelijkheden bij een Nederlandse reisorganisatie op het gebied van media, film, marketing, communicatie en toerisme. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Doe jij een marketing studie en ben je een echte verkoper? Ga dan stage lopen bij deze organisatie in de bruisende hoofdstad van Kenia. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ben jij bijna of recent afgestudeerd? Tijdens deze stage in Quito kun je ervaring opdoen op het gebied van marketing & sales! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Heb jij ervaring op het gebied van online marketing en communicatie? Dan is werken bij deze Nederlandse start up wellicht iets voor jou. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Help mee met het verbeteren van de klantenservice en doe onderzoek bij een internationaal bedrijf gericht op het online leren van talen. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ga aan de slag als wedding planner en doe daarnaast een (afstudeer)onderzoek! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Work as a marketing manager and promote volunteering projects Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Zet jij een organisatie online op de kaart? Kom dan stage lopen bij een lokaal reisbureau. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Zet je marketing of bedrijfskennis in om kleinschalige ondernemers te helpen bij het verbeteren van hun producten Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Loop stage bij een taalschool in de richting van receptie of marketing Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Werk bij een vertaalorganisatie als online marketeer! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Werk in Marokko op het gebied van online marketing! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Kom stage lopen op de marketingafdeling van een safari lodge in Zuid-Afrika Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Houd je bezig met de marketing van een snelgroeiende Maleisische start-up Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Doe een marketingstage bij een touroperator in de hoofdstad Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ga aan de slag als junior content creator op het gebied van digital marketing Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Doe een marketingstage in Honduras. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Contribute to the marketing and fundraising activities of an NGO that offers transport for people in a wheelchair Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Doe een marketingstage in India! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Doe een stage in Canada op het gebied van marketing. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Doe een stage in het buitenland op het gebied van grafisch design, marketing, webdevelopment of ICT Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Multimedia stage in Hongkong bij een internationale talenschool. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ben je een marketingstudent? Doe een stage bij een marketingbureau in Curaçao! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Do you have experience in website design, PR, events, photography or documentary making? Assist in the development of marketing of a wildlife reserve and eco-lodge, focused on responsible tourism, wildlife protection and conservation. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Heb je een opleiding in marketing, sales of management gedaan? Zet je skills in bij een groot bedrijf in Ho Chi Minh. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Onderhoud de sociale media en voer verschillende marketing werkzaamheden uit voor een PR bedrijf in Dubai. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Kom werken in de VS op het gebied van IT of marketing Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Kom Media & Management ervaring opdoen en leer tegelijkertijd een andere cultuur kennen Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Loop stage op het gebied van marketing Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Werkervaringsplek voor management en marketing bij een chic gastenverblijf in Buenos Aires. Spaans spreken is een vereiste. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Doe een marketing stage bij een internationale talenschool in San Francisco Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Loop stage in de mode-industrie, gericht op de activiteiten zoals ontwerp, productie, marketing en promotie Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Zorg voor internationaal brand-awareness van handgemaakte producten door Maya-vrouwen met deze uitdagende marketing stage bij een fairtrade winkel. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Doe je stage marketing in Tokyo bij een bedrijf dat buitenlandse bedrijven helpt om zaken te doen in Japan. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Vrijwilligers gezocht bij een organisatie in Los Angeles ter bescherming van koraal voor diverse marketingfuncties Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Van lokale artiesten en kunstenaars leer jij hoe traditioneel handwerk wordt gemaakt waarbij jij hen adviseert bij hun business plan en marketing strategie. Mogelijkheden zijn op het gebied van haakwerk, sieraden of bij een kledingwinkel. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Meedenken in de ontwikkeling van fairtrade businesses? Als vrijwilliger ben je welkom om een bijdrage te leveren aan de opzet van (fair) trade businesses, het schrijven van product- of marketingplannen of het meedenken over exportmogelijkheden. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Heb jij ervaring met grafisch ontwerp en reclame? Kom dan helpen bij dit project dat zich bezighoudt met het ondersteunen van kansarme jongeren Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ondersteun de marketing & eventmanagement van een trendy beachclub op Curacao Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Draai mee in een professionele werkomgeving binnen een internationaal marketingbureau Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Heb je een achtergrond in sales en marketing? Er zijn verschillende mogelijkheden om aan de slag te gaan op Curaçao of Sint Maarten Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Werk op een duikschool op Curacao als promotie- en marketingmedewerker Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ga aan het werk als marketing- en communicatiemedewerker bij een lokale taalschool Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Er zijn diverse mogelijkheden, zowel korte als langdurige stages, in o.a. Quito. Er zijn stages voor diverse studierichtingen, zoals marketing & communicatie, logistiek en sales. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Kom als stagiair bijdragen aan de opzet van (fair)trade businesses en het meedenken over exportmogelijkheden op het gebied van kunst. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Stagiair gezocht die zich bezig wil gaan houden met marketing en marktpositionering voor een project dat gericht is op het behoud van de natuur en traditionele cultuur van de mensen die in de natuur hebben geleefd. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Meewerken op een marketing and sales afdeling of helpen bij business development in Engeland. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ben jij creatief en kan je goed schrijven? Loop een marketingstage en help mee met de promotie van diverse bedrijven Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Voor deze marketingstage in Buenos Aires wordt een student of afgestudeerde communicatie, marketing of event management gezocht. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Loop stage bij een supportcenter voor reizigers en doe ervaring op in communicatie en marketing Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Werk als online recruiter en help Nederlanders aan een baan in het buitenland Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Gain experience in the field of management and marketing with this business internship in Melbourne Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Are you interested in social entrepreneurship? Develop your marketing or technical skills at a global network that strives to create a more sustainable world. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Various internship possibilities (e.g. marketing, business, ecology, gastronomy) at a NGO that offers education and career opportunities for youth in gastronomy. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Vergroot de online bekendheid van je klanten als marketeer in Curacao Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Do you have strong communication skills? Work as a consultant or writer for a marketing agency in the Caribbean Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Werk als regiovertegenwoordiger en ondersteun de belangenbehartiging van Nederlanders in het buitenland Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Work on a ship where students follow a university semester while visiting several continents Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Wil jij internationale werkervaring opdoen? Werk als customer service of sales medewerker voor grote bedrijven in het buitenland Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Draai mee binnen een bedrijf in Cambodja en verbeter de marketingstrategie voor de Europese markt Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Wil jij je verder ontwikkelen op communicatie en marketing? Doe dan buitenlandervaring op bij een Nederlandse reisorganisatie Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Stage op het gebied van verkoop en coördinatie bij een kleinschalige touroperator in Egypte Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.

 

Voorbereiden

 

Lees meer over deze bestemming

Egypte

 • Als je geïnteresseerd bent in de oudheid en the rise and fall of empires, dan is Egypte the place to be. Bezoek de vallei van de koningen, Memphis en de piramides van Giza. Ook de moderne steden Caïro en Alexandrië zijn de moeite waard, vergeet ook de prachtige zandduinen van de Sahara niet. Kortom het land van de farao’s is een uitermate geschikte bestemming voor de reiziger die op zoek is naar cultuur en geschiedenis. 
Aan de slag in het buitenland? Lees meer

Aan de slag in het buitenland?

Lees meer over   :

 • Hoe te solliciteren?
 • Hoe je vertrek voor te bereiden?
 • Welke visum en andere reisdocumenten regelen?
 • Hoe zorg je voor voldoende geld en lokale betaalmogelijkheden?
 • Welke voorzorgsmaatregelen kan je nemen om gezond te blijven?
 • Hoe kun je problemen voorkomen en zorgen dat je veilig blijft?
 • Waar kun je vliegtickets en vervoer regelen?
 • Welke verzekering kiezen die ook werk in het buitenland dekt?
 • Welke uitrusting uitzoeken om mee te nemen?
Crossroad: Verzekeren
Keuzewijzer JoHo abonnementen: Welk abonnement kies je als je vacatures zoekt voor je betaalde baan, stage, of vrijwilligerswerk in het buitenland of Nederland?

JoHo donateurs

 • kunnen de contactgegevens van vacatures inzien
 • ontvangen korting bij partners van JoHo op taalcursussen, stage- en vrijwilligerswerkprogramma's en de TEFL cursus
 • kunnen gebruikmaken van de JoHo BuitenlandZaken Service 

JoHo abonnees

 • kunnen gebruikmaken van de JoHo vacatureservice met o.a. keuzehulp, advieswijzers, organisatieprofielen en tips
 • kunnen gebruikmaken van carrièretools, zoals competentiechecklists en CV checks
 • kunnen een persoonlijk gesprek aanvragen tijdens een afsprakendag
 • kunnen gebruikmaken van de basisservices voor lang vertrek naar het buitenland

Gebruik het donateursformulier of ga naar: Aanmelden 

JoHo: paginawijzer

Activities & Jobs

 

Hoe werkt het op een Activities & Jobs pagina?

Activities &  Jobs zijn uitgelichte vacatures, services en producten van

 • JoHo partners
 • Organisaties die JoHo donateurs voordeel geven
 • Organisaties die passen bij de doelstellingen van JoHo donateurs en abonnees
JoHo: footprint achterlaten
JoHo: deze pagina delen