Keuzewijzer voor tentamens maken van Algemene Rechtswetenschap I - RUG

  Chapter 

Tentamenvragen en oefententamens voor Algemene Rechtswetenschap 1 aan de Rijksuniversiteit Groningen

 

Tentamenvragen & oefententamens van Algemene Rechtswetenschap 1

Online: Oefententamens op JoHo World Supporter

Print: gebundelde tentamens per post

Print: gebundelde tentamens aan de balie

Overzicht oefententamens & Inhoud Prints bij Algemene Rechtswetenschap 1

Oefententamens Tentamens online en op print

Gerelateerde TentamenTests & studiehulp bij Algemene Rechtswetenschap 1

Kennis- en studiegebieden

Over World Supporter

JoHo World Supporter

 • Het grootste deel van de JoHo oefenmaterialen vind je tegenwoordig via het JoHo platform World Supporter. Op World Supporter kan je o.a. tentamenvragen delen en vragen stellen aan je medestudenten.
 • Jouw eigen accountpagina fungeert daarbij als je eigen platform voor alle content die jij op World Supporter aanmaakt of verzamelt.
 • Een account aanmaken duurt een paar minuten maar daarna kan je gebruik maken van vele nieuwe en handige functionaliteiten. Aangezien World Supporter een zelfstandig platform is met een eigen missie en doelstelling wordt je ook gevraagd om een eigen World Supporter mini-cv aan te maken. Andere World Supporters krijgen daarmee een beeld van jouw activiteiten. Mocht je weinig tijd hebben, vul het dan eerst kort in en vul het later aan.
 • Maak hier een World Supporter account aan als je dat nog niet hebt gedaan.

TentamenTickets bij Algemene Rechtswetenschap 1

TentamenTickets

Dit vak vormt een inleidend vak, waardoor er over veel rechtsgebieden vragen worden gesteld. Juist omdat het een inleidend vak is, hoef je niet alle details te kennen. De details op het gebied van burgerlijk recht komen in het vak Burgerlijk Recht 1 naar voren en de details voor het vak bestuursrecht komen in het vak Bestuursrecht 1 naar voren. Focus je dus vooral op de hoofdlijnen van die rechtsgebieden.

Het betreft een tentamen met open vragen, waarbij de focus op verschillende casussen ligt. Let dus goed op je argumentatie, leer de juiste begrippen (en gebruik deze in je antwoorden) en oefen veel met casussen

Meer TentamenTickets (voor JoHo abonnees)

Log in en lees meer tips over hoe je de kennis van dit boek het beste tot je kan nemen of hoe je tentamens over dit boek kunt halen

»

Crossroad: begrijpen

 Crossroads

 • Crossroads lead you through the JoHo web of knowledge, inspiration & association
 • Use the crossroads to follow a connected direction

 

JoHo & Partnernieuws

Vacatures: checken

  Duurzaam: keuze maken
   
  Regel jij via JoHo je reis- of zorgverzekering?
   
  JoHo donateurs die hun verzekering via JoHo laten lopen helpen niet alleen zichzelf maar ook JoHo om zijn missie en initiatieven te verwezenlijken!
   
   
   
   

  Memberservice: Make personal notes

  Ben je JoHo abonnee dan kun je je eigen notities maken, die vervolgens in het notitieveld  worden getoond. Deze notities zijn en blijven alleen zichtbaar voor jouzelf. Je kunt dus aantekeningen maken of bijvoorbeeld je eigen antwoorden geven op vragen

  Chapter: begrijpen

   JoHo chapters

  Footprint achterlaten