Keuzewijzer voor tentamens maken van Rechtsgeschiedenis - RUG

  Chapter 

Tentamenvragen en oefententamens voor Rechtsgeschiedenis aan de Rijksuniversiteit Groningen

 

Tentamenvragen & oefententamens Rechtsgeschiedenis

Online: Tentamenvragen in Chapters

Online: Oefententamens op JoHo WorldSupporter

 Print: Gebundelde tentamens per post

 Print: gebundelde tentamens aan de balie

Overzicht oefententamens & Inhoud Prints bij Rechtsgeschiedenis

Oefententamens Tentamens online en op print

Gerelateerde TentamenTests & studiehulp bij Rechtsgeschiedenis

Alternatieve tentamenvragen & gerelateerde materialen (voor JoHo abonnees)

Kennis- en studiegebieden

Over World Supporter

JoHo World Supporter

  • Het grootste deel van de JoHo oefenmaterialen vind je tegenwoordig via het JoHo platform World Supporter. Op World Supporter kan je o.a. tentamenvragen delen en vragen stellen aan je medestudenten.
  • Jouw eigen accountpagina fungeert daarbij als je eigen platform voor alle content die jij op World Supporter aanmaakt of verzamelt.
  • Een account aanmaken duurt een paar minuten maar daarna kan je gebruik maken van vele nieuwe en handige functionaliteiten. Aangezien World Supporter een zelfstandig platform is met een eigen missie en doelstelling wordt je ook gevraagd om een eigen World Supporter mini-cv aan te maken. Andere World Supporters krijgen daarmee een beeld van jouw activiteiten. Mocht je weinig tijd hebben, vul het dan eerst kort in en vul het later aan.
  • Maak hier een World Supporter account aan als je dat nog niet hebt gedaan.

TentamenTickets bij Rechtsgeschiedenis

TentamenTickets

  • Professor Brandsma neemt je tijdens de colleges echt aan de hand door de geschiedenis; hij neemt de grote lijnen van het boek als een soort verhaal met je door. Het volgen van de colleges is dus een goede - en leuke - voorbereiding op het tentamen; wanneer je de hoorcolleges goed kent, heb je al een goede basis voor het behalen van het tentamen.

  • Het tentamen bestaat uit open vragen over de stof, waardoor het belangrijk is om te oefenen met het beantwoorden van de vraag, zodat je dit kort doch krachtig kunt doen.

  • Op het tentamen worden de vragen in chronologische volgorde gesteld, houd hier dus rekening mee bij het bestuderen van het tentamen.

Meer TentamenTickets (voor JoHo abonnees)

  • Log in en lees meer tips over hoe je de kennis van dit boek het beste tot je kan nemen of hoe je tentamens over dit boek kunt halen
»

Crossroad: begrijpen

 Crossroads

  • Crossroads lead you through the JoHo web of knowledge, inspiration & association
  • Use the crossroads to follow a connected direction

 

JoHo & Partnernieuws

Duurzaam: keuze maken
 
Regel jij via JoHo je reis- of zorgverzekering?
 
JoHo donateurs die hun verzekering via JoHo laten lopen helpen niet alleen zichzelf maar ook JoHo om zijn missie en initiatieven te verwezenlijken!
 
 
 
 

Memberservice: Make personal notes

Ben je JoHo abonnee dan kun je je eigen notities maken, die vervolgens in het notitieveld  worden getoond. Deze notities zijn en blijven alleen zichtbaar voor jouzelf. Je kunt dus aantekeningen maken of bijvoorbeeld je eigen antwoorden geven op vragen

Chapter: begrijpen

 JoHo chapters

Footprint achterlaten