logo_web_johoworldactivities_150x179_klein_april2019.pnglogo_web_johoworldactivities_150x179_klein_april2019.png

 

Verzamel samen met een lokaal team data over de biodiversiteit op het eiland!

 

 

Tools voor JoHo abonnees:

Activities & Jobs

 

Reageren, Solliciteren & Anticiperen

 

Hoe werkt het zoeken en vinden?
 • Je ziet een selectie uit het aanbod van JoHo partners en van geselecteerde organisaties

 • Zie je geen betrokken organisatie vermeldt staan, en wil je meer weten, reageren of solliciteren, word dan JoHo donateur , log in en ga naar de betrokken organisatie om meer te lezen of contact op te nemen

 • Word JoHo donateur en sluit een service-abonnement af als je de JoHo activiteiten- en vacatureservices effectief en volledig wilt gebruiken.

 

 
Activities & Jobs: Inloggen

Inloggen

Ben je ingelogd als JoHo donateur  dan krijg je op deze pagina toegang tot meer gerelateerde informatie.

Ben je ingelogd als JoHo abonnee   dan zie je alle gerelateerde informatie.

Aanmelden als donateur of abonnee

Crossroad: Job 'Shops'

 

 Ervaringen & Inhoud

 

 

  Gerelateerde Activiteiten of Vacatures

 

Gerelateerde Activiteiten of Vacatures
Stage als onderzoeker bij een natuurbeschermingsorganisatie in Nicaragua Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ontwikkel en documenteer kennis over de inzet van duurzame bouwmaterialen als alternatief voor houtkap in Nicaragua Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Doe onderzoek naar mogelijkheden voor duurzaam toerisme in Ghana Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Doe onderzoek naar een etnische groep in Ecuador en werk daarnaast mee in de gemeenschap Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Lever als onderzoeksstagiair of vrijwilliger een bijdrage aan doorlopend wildlife onderzoek in Malawi Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Doe onderzoek naar de invloed van landbouwkeuzes op het natuurlijk leefklimaat van apen in Guinee-Bissau Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Doe onderzoek naar de effecten van naschoolse activiteiten op jongeren in Bonaire en draag bij aan hun ontwikkeling Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Combineer je stageopdracht of -onderzoek met het verzorgen en rehabiliteren van illegaal verhandelde amazonedieren in Peru Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Loop stage bij een internationale gezondheidsorganisatie in Parijs en help mee met het organiseren van wereldwijde conferenties! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Doe onderzoek en help mee bij een sociale werkplaats in Ghana waar bamboefietsen worden geproduceerd Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Zet je onderzoeksvaardigheden in bij een bedrijf in Spanje! Er zijn mogelijkheden binnen verschillende sectoren Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Begeleid studenten die onderzoek doen naar natuurbehoud in de tropen van Costa Rica Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Doe onderzoek op het gebied van landschapsarchitectuur, landbouw of milieu om de ontwikkeling van een Vietnamees dorp te bevorderen. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Help to increase knowledge on how to protect an endangered sea turtle species. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Develop your understanding of topics as global warming and biodiversity loss and acquire the skills to protect our planet. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Doe onderzoek op het gebied van natuurbehoud en lever jouw bijdrage aan het behoud van het regenwoud Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Zet je in bij verschillende projecten om het regenwoud te behouden. Je kan onder andere helpen met herbebossing, onderzoek doen naar biodiversiteit en de informatie rondom natuurbehoud verbeteren Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Doe onderzoek naar wilde dieren in een opvangcentrum in het Amazoneregenwoud Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ga aan de slag binnen een sociaal project waarbij je contact hebt met lokale visserijgemeenschappen. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Organisatie met mogelijkheden op het gebied van onderzoek en communicatie. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Onderzoek doen naar de ontwikkeling van ecotoerisme rondom het leefgebied van apensoorten Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Wil jij je PADI duikbrevet halen en daarnaast onderzoek doen? Kom dan stage lopen op een van de grootste eilanden ter wereld! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Verzamel samen met een lokaal team data over de biodiversiteit op het eiland! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Doe een onderzoeksstage en verzamel data over het zeeleven, de natuur of wildlife Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Vind jij natuurbehoud en het welzijn van dieren belangrijk? Doe onderzoek naar het gedrag van dieren en help mee met het verzamelen van data voor een groot project Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Doe juridisch onderzoek naar de status van kinderrechten Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Geef voorlichting, doe onderzoek en onderhoud de natuur van een van de nationale parken in Chili Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Kom stage lopen bij een organisatie waar je deel uitmaakt van duurzame oplossingen Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Kom helpen met het beschermen van de cheetah! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Help mee bij het onderzoek naar Afrikaanse dieren voor het natuurbehoud. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Heb je een passie voor de onderwaterwereld en natuur? Help bij het beschermen van de haaien! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Word een 'bird guard' en leg migratie en illegale vangst van vogels in Malta vast. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Volg sportwedstrijden en analyseer de data die je daarbij verzamelt Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Stage lopen voor je studie antropologie? Daar zijn mogelijkheden voor in Ghana. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Wil je graag onderzoek doen in Zuid-Amerika? Overleg de diverse mogelijkheden met deze organisatie Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Doe onderzoek naar het leefgebied van wilde dieren, zoals zeeschildpadden of haaien. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Experience living in an African Wildlife Reserve amongst local Malawians and get involved in wildlife conservation projects, wildlife release programmes, community outreach and environmental education. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Onderzoek naar de het verduurzamen van toerisme, het evalueren van de effecten van toerisme of mogelijkheden een groter deel van de (arme) bevolking mee te laten profiteren van toerisme. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Doe waardevolle ervaring op door lid te worden van het Wildlife ACT team om wildlife te monitoren. Voor 4-12 weken met verblijf in tentenkampen. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Help bij het beschermen van bedreigde diersoorten in Madagascar, waaronder de Lemur. Je kan onder andere data verzamelen en onderwijs verzorgen. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Houd jij van sport en lijkt het je iets om wat bij te verdienen met het bezoeken van sportevenementen? Ga dan aan de slag als freelance scout en verzamel sportdata. Werkmogelijkheden zijn wereldwijd. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ben jij een student in de richting milieu of biologie? Doe dan als stagiair onderzoek naar de leefomstandigheden rondom een meer Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Volg deze cursus en word opgeleid tot een ranger om in wildlife parken te kunnen werken Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ben jij op zoek naar een plaats voor je (afstudeer)onderzoek, of wil je graag je wetenschappelijke kennis inzetten in een vrijwilligersproject? Dat kan bij dit project waarbij onderzoek wordt gedaan naar de gezondheidsproblematiek in gemeentes. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Zet je als vrijwilliger in voor het behoud van de bedreigde Ridley reuzenschildpadden. Je werkt mee in het onderzoekscentrum aan de kustplaats Tecoman. Een unieke ervaring! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Zet je als vrijwilliger in voor een Nationaal Park. Je ondersteunt het lokale personeel en helpt mee met onderzoek doen zoals informatie verzamelen over dieren of het ontdekken van grotten. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Zet je als vrijwilliger in voor het behoud van de zeeschildpadden. Doe onderzoek en organiseer educatieve campagnes. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Zet je als vrijwilliger in voor een nationaal park in Nelson. Naast het planten van bomen of opknapwerkzaamheden, doe je onderzoek naar nieuwe plant- en diersoorten. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Werk mee om informatie te verzamelen over de leefwijze van wilde bergschapen op de prachtige steppen van Mongolië. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Werk mee op een wildlife project op de Seychellen! Verzamel gegevens over de onderwaterwereld, deze gegevens worden gebruikt om de natuur te beschermen. Enige duikervaring is een vereiste. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Zet je als vrijwilliger in voor de reuzenpanda en werk mee in een onderzoekscentrum voor de reuzenpanda in Sichuan (hoge kosten!). Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Wildlifeprojecten in Zambia! Doe onderzoek naar leeuwen en help mee leeuwenwelpjes weer terug te zetten in de natuur. Daarnaast geef je voorlichting over het belang van natuurbescherming. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Zet je in voor biodiversiteitsstudies, wildlife observaties, een natuurbehoud project of een dierenvrijlating programma in de Amazonejungle, de jungle met 's werelds grootste biodiversiteit! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Wil je graag onderzoek doen op sociaal gebied? Dan is dit project iets voor jou! Neem deel aan een onderzoek op sociaal gebied in India. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Internship and research positions available at an organization that strives to safe the cheetah in the wild. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Werk als vrijwilliger mee in een natuurreservaat met een onderzoeksproject. Doe onderzoek en vind de juiste balans tussen natuur en lokale bevolking. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Werk als vrijwilliger in de prachtige natuur van Damaraland! Doe mee aan bouwprojecten en preventie en doe onderzoek naar olifanten om zo de balans tussen mens en dier te herstellen. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Werk als vrijwilliger mee in een natuurpark in Zimbabwe. Werk met leeuwen, doe onderzoek en observeer wilde dieren. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Werk als vrijwilliger mee aan een onderzoek naar kiwi's (de vogels) op het Zuidereiland Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Draag bij aan een onderzoek van mariene biologen naar witte haaien in Kaapstad Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Vrijwilligers gezocht die zich bezig kunnen houden met het beheer van water. Je kunt meehelpen in het onderzoek, de documentatie en de voorlichting. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Assisteer bij een wildlife onderzoeksproject! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Kun jij goed zwemmen? Zet je als vrijwilliger in voor de dolfijnen en walvissen. Draag jouw steentje bij aan onderzoek en campagnes. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Haal je duikbrevet en ga aan de slag om koraalriffen te bestuderen en beschermen Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Wil je helpen de wildlife van Kenia te beschermen? Doe mee aan onderzoek naar walvissen, dolfijnen en apen, en help de bevolking met het beschermen van haar leefomgeving. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Doe onderzoek naar groene energie, klimaatverandering en duurzaamheid voor een consultancy bureau Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Help mee met het beschermen van schildpadden tijdens deze leerzame stage in Kenia. Tijdens dit project bescherm je de schildpadden, zorg je ervoor dat men zich bewuster wordt van deze dieren en doe je onderzoek naar de dieren waarmee je in aanraking komt. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Onderzoek doen naar wind- en zonne-energie? Ga dan aan de slag bij deze publieke energieleverancier en denk mee over de mogelijkheden van een windenergiepark bij Quito of de bouw van zonne-energiepanelen in afgelegen dorpjes in de provincie Pichincha. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Meeloop- en onderzoeksstage in het regenwoud op de gebieden biodiversiteit, dier- en natuurbehoud of meewerken met de ontwikkeling van land en tuinbouwprojecten. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Onderzoeksstage reservaten o.a. naar jaguars, poema’s, brulapen en vogels, maar er zijn ook mogelijkheden als natuurgids. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Stagemogelijkheden bij een leuke kleine organisatie die ook een stichting heeft in Nederland. Zowel meeloopstages binnen de projecten (lesgeven, bouwprojecten, medische projecten, natuur projecten etc.) als onderzoeksmogelijkheden binnen de organisatie. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Loop stage op het gebied van landscaping, IT, constructie of archiveren bij dit 'urban laboratory'. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Loop stage op Curacao binnen de gezondheidszorg en doe onderzoek naar de verbetering van het dagprogramma van cliënten Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Meeloop- en onderzoeksstages bij dier- en natuurbehoud projecten, waaronder bescherming van bedreigde schildpadden Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Behoud de natuur van Borneo door de dichtbegroeide regenwouden in te trekken en onderzoek te doen naar de verschillende planten en bomen in het gebied. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Doe onderzoek of werk mee op boerderijen verspreid over heel Australië Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Een opvangcentrum voor gibbons is op zoek naar vrijwilligers. Het project volgt de gibbons als ze zijn uitgezet om hun gedrag beter te begrijpen. Bovendien geven ze voorlichting aan de lokale bevolking over de gibbons en het regenwoud. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Draag bij aan onderzoek naar wilde dieren en bestudeer de impact van luipaarden, apen en olifanten op hun omgeving Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Various internship possibilities (e.g. marketing, business, ecology, gastronomy) at a NGO that offers education and career opportunities for youth in gastronomy. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Conduct research or help with the activities of a global development organization that strives to create sustainable development for local communities around the world. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Doe onderzoek naar de ontwikkeling, productie en verkoop van agrarische producten op een ecologische boerderij op de Filipijnen Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Do research on education, social work, urban planning or management for a NGO that is active in poor communities in India. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Conduct research and improve the reference collection on wildlife in Paraguay Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.

 

Voorbereiden

 

Lees meer over deze bestemming

Madagaskar

 • Als je van de natuur houdt, ga dan naar Madagaskar. Omdat het een eiland is en dus afgesloten is van het vasteland kent het ongeveer 10.000 organismen die nergens anders op de wereld voorkomen! Ken je bijvoorbeeld de lemuren en de fossa? Jammer genoeg wordt er steeds meer bos gekapt en sterven er steeds meer soorten uit. We zouden bijna zeggen “Wees er snel bij!” Niet alleen de natuur is interessant, ook de mensen zijn bijzonder. De voorouders van de inwoners van Madagaskar zijn namelijk 300 jaar voor Christus met de boot uit Indonesië gekomen, ze lijken dus in geen enkel opzicht op Afrikanen.
Aan de slag in het buitenland? Lees meer

Aan de slag in het buitenland?

Lees meer over   :

 • Hoe te solliciteren?
 • Hoe je vertrek voor te bereiden?
 • Welke visum en andere reisdocumenten regelen?
 • Hoe zorg je voor voldoende geld en lokale betaalmogelijkheden?
 • Welke voorzorgsmaatregelen kan je nemen om gezond te blijven?
 • Hoe kun je problemen voorkomen en zorgen dat je veilig blijft?
 • Waar kun je vliegtickets en vervoer regelen?
 • Welke verzekering kiezen die ook werk in het buitenland dekt?
 • Welke uitrusting uitzoeken om mee te nemen?
Crossroad: Verzekeren
Keuzewijzer JoHo abonnementen: Welk abonnement kies je als je vacatures zoekt voor je betaalde baan, stage, of vrijwilligerswerk in het buitenland of Nederland?

JoHo donateurs

 • kunnen de contactgegevens van vacatures inzien
 • ontvangen korting bij partners van JoHo op taalcursussen, stage- en vrijwilligerswerkprogramma's en de TEFL cursus
 • kunnen gebruikmaken van de JoHo BuitenlandZaken Service 

JoHo abonnees

 • kunnen gebruikmaken van de JoHo vacatureservice met o.a. keuzehulp, advieswijzers, organisatieprofielen en tips
 • kunnen gebruikmaken van carrièretools, zoals competentiechecklists en CV checks
 • kunnen een persoonlijk gesprek aanvragen tijdens een afsprakendag
 • kunnen gebruikmaken van de basisservices voor lang vertrek naar het buitenland

Gebruik het donateursformulier of ga naar: Aanmelden 

JoHo: paginawijzer

Activities & Jobs

 

Hoe werkt het op een Activities & Jobs pagina?

Activities &  Jobs zijn uitgelichte vacatures, services en producten van

 • JoHo partners
 • Organisaties die JoHo donateurs voordeel geven
 • Organisaties die passen bij de doelstellingen van JoHo donateurs en abonnees
JoHo: footprint achterlaten
JoHo: deze pagina delen