Activities & Jobs

logo_web_johoworldactivities_150x179_klein_april2019.pnglogo_web_johoworldactivities_150x179_klein_april2019.png

 

Is volleybal je sport? Help dan met het trainen van jonge volleyballers en spring eventueel in als coach. Werkzaamheden zijn afhankelijk van je niveau Spaans.

 

 

 

Footprints & Tips

 Footprints

 • Leave footprints on the site by adding pages to your own bundles or use the comment options
 • Check the JoHo tips and advice chapters
 
Pagina Info

Activities & Jobs

 

Hoe werkt het op een Activities & Jobs pagina?

Activities &  Jobs zijn uitgelichte vacatures, services en producten van

 • JoHo partners
 • Organisaties die JoHo donateurs voordeel geven
 • Organisaties die passen bij de doelstellingen van JoHo donateurs en abonnees
Website Info
JoHo website

Hoe werkt de JoHo website?

 • De inhoud van de JoHo website staat op zodanige wijze met elkaar in verbinding dat je je eigen 'reis' kunt maken op weg naar jouw informatiebestemming. 
 • De komende jaren zal je van handvatten worden voorzien die jou in staat stellen om jouw routes te zoeken op weg naar jouw bestemmingen.
 • Of je nu op zoek bent naar een studie, artikel, vakantie, nieuwe baan of een ander leven.
 • Door kennis te delen en keuzehulp te bieden, hoopt JoHo een bijdrage te leveren aan jouw ontwikkeling en de ontwikkeling van degenen die jij nog gaat ontmoeten.

Hoe werkt het nu in de praktijk?

Op de JoHo website kom je de content (inhoud) in verschillende vormen tegen. De belangrijkste vormen vind je hieronder uitgelegd.

 

Navigatiepagina's

  -  Topic: Op een Topic (verzamel) pagina vind je keuzehulp en advies over een specifiek onderwerp. Je kunt aan de hand van de tien JoHo tools op zoek gaan naar antwoorden op de basisvragen die rond dat onderwerp kunnen spelen.

- Destination: Op een regio- of landenpagina's vind je reisinformatie en werkinformatie over een land, of een regio. Je vindt daar ook de JoHo services en producten die betrekking hebben op dat specifieke land, zoals de vacatures, het vrijwilligerswerk, de stages, de partners die JoHo donateurs voordeel geven, de reisgidsen en de verzekeringen.

- Person: Op je My JoHo account pagina vind je o.a. de informatie over jouw verzekeringen, je donateurschap en de door jou verzamelde links.

  Organization: Op een organisatiepagina vind je profielen van organisaties met o.a. vacatures, het duurzame of faire karakter, de services, de activiteiten in het buitenland en contactgegevens.

 

Navigatietools

- Bundel: Verzamelingen (links) van pagina's rond een specifieke vraag of onderwerp.

- Crossroad: Crossroads geven de belangrijkste hoofd- en zijwegen weer op het JoHo web vanaf de lokatie waar je je op dat moment bevindt.

- Footprint: Via de 'Add to my pages' kan je pagina's toevoegen aan je eigen verzamelingen en checklists. Deze bundels met jouw bewaarde pagina's kun je vervolgens onderaan vrijwel elke pagina terugvinden als je bent ingelogd als JoHo donateur of abonnee.

- Menu: Naast de basislinks die je onder de header kunt vinden, kan je gebruikmaken van de deelmenu's die op de meeste pagina's zijn geplaatst.

 -  Search: Zoekvelden waarmee je binnen één of meerdere paginasoorten kunt zoeken.

 

Services & Producten

  - Shop: Shops zijn de pagina's van de vier 'webwinkels' waar je Reisartikelen, Verzekeringen, Vacatures of Studiesamenvattingen kunt vinden of bestellen.

- Display: Pagina's voor het direct bestellen van bijvoorbeeld artikelen of  samenvattingen.

- Job & Activity: Uitgelichte vacatures en diensten van JoHo partners, organisaties die JoHo donateurs voordeel geven en organisaties die passen bij de doelstellingen van JoHo donateurs en abonnees.

- Chapter: Tekstblokken en hoofdstukken rond een specifieke vraag of een deelonderwerp.

 - Keuzehulp & Advieswijzer: Respectievelijk meer objectieve en meer subjectieve hulp bij je keuzes voor studie, werk, reis of toekomstplannen.

- Service: Entree- & informatiepagina's die je inzicht geven in de producten en services binnen de World of JoHo en pagina's die je daar gebruik van laten maken.

 

Lees meer over deze en de andere JoHo websites op de pagina over zoeken & websites.

 

Is volleybal je sport? Help dan met het trainen van jonge volleyballers en spring eventueel in als coach. Werkzaamheden zijn afhankelijk van je niveau Spaans.

 

 

 

 

Crossroads

 Crossroads

 • Crossroads lead you through the JoHo web of knowledge, inspiration & association
 • Use the crossroads to follow a connected direction

 

 

Reageren, Solliciteren & Anticiperen

 

Tip: Inloggen

Inloggen

Ben je ingelogd als JoHo donateur  dan krijg je op deze pagina toegang tot meer gerelateerde informatie.

Ben je ingelogd als JoHo abonnee   dan zie je alle gerelateerde informatie.

Aanmelden als donateur of abonnee

Hoe werkt het zoeken en vinden?
 • Je ziet een selectie uit het aanbod van JoHo partners en van geselecteerde organisaties

 • Zie je geen betrokken organisatie vermeldt staan, en wil je meer weten, reageren of solliciteren, word dan JoHo donateur , log in en ga naar de betrokken organisatie om meer te lezen of contact op te nemen

 • Word JoHo donateur en sluit een service-abonnement af als je de JoHo activiteiten- en vacatureservices effectief en volledig wilt gebruiken.

 

 
Crossroad: Job 'Shops'

 

UITGELICHTE JOHO JOBS PER SECTOR

 

 

 Ervaringen & Inhoud

 

 

  Gerelateerde Activiteiten of Vacatures

 

Gerelateerde activiteiten en vacatures
Betaald werk
Fotograferen/video's maken in ruil voor verblijf en lessen Spaans Panama, Costa Rica
Begeleid de deelnemers van projecten in Kenia en ontwikkel lokale partnerships Kenia
Are you committed to strengthening women's rights worldwide? Join this international non-profit and coordinate their projects in Africa! Zweden, Afrika
Prevent gender based violence as a programme officer for an international non-profit that supports women's rights. Oekraïne
Vrijwilligerswerk
Get involved in wildlife conservation amongst local Malawians Malawi
Word gastgezin voor een buitenlandse scholier tijdens zijn/haar internationale uitwisselingsprogramma Netherlands - Holland
Word vrijwilliger/ambassadeur en versterk je interculturele en internationale competenties rondom een uitwisselingsprogramma Netherlands - Holland
Word vrijwilliger bij een cultuurhistorisch museum op Bonaire Bonaire
Volunteer on the island of St. Vincent and learn about climate change and environmental protection Saint Vincent en de Grenadines
Draag bij aan natuur- en dierbescherming in Chili Chili
Support wildlife and take care of animals in a rehabilitation center in the Amazon rainforest Ecuador
Sluit je aan bij een sociaal project in Nepal en kies uit actief, coördinerend, of administratief vrijwilligerswerk Nepal
Werk bij een trainingscentrum voor kansarme jongeren in Oost-Afrika en ontwikkel je sociale en maatschappelijke vaardigheden Rwanda, Kenia, Oeganda
Ondersteun de World Conference on Lung Health in Den Haag tijdens verschillende activiteiten Netherlands - Holland
Zet je in voor een stichting die activiteiten organiseert voor straatkinderen en ze zo begeleidt in hun ontwikkeling. Colombia
Woon bij een Chinese familie en leer over elkaars cultuur China (incl. Tibet & Hong Kong)
Werk mee met een uitwisselingsproject en help mee met het organiseren van activiteiten België, Ecuador, Estland, Finland, Hongarije, India, Japan, Noorwegen, Roemenië, Tsjechië
Kom kinderen helpen in lokale scholen, buurthuizen en opvangshuizen! Peru
Stage
Assist in taking care of animals in shelters and help with the development of animal clinics in India
Ga als stagiair dans of acrobatiek aan de slag met jongeren die op het eiland gaan performen tijdens festivals Bonaire
Customize your dream internship in one of China’s major cities China (incl. Tibet & Hong Kong)
Deze Nederlandse organisatie biedt stagemogelijkheden in verschillende sectoren, bijvoorbeeld in de gezondheidszorg, het onderwijs of de muziek. Burkina Faso
Organise social and educational activities for the students of a language school. Colombia
Werken bij JoHo: Externe contacten en Fondsenwerving
Parttime werken bij JoHo: Administratief Medewerker Verzekeringen Netherlands - Holland
Gerelateerde Activiteiten of Vacatures
Fotograferen/video's maken in ruil voor verblijf en lessen Spaans Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Get involved in wildlife conservation amongst local Malawians Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Word gastgezin voor een buitenlandse scholier tijdens zijn/haar internationale uitwisselingsprogramma Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Begeleid de deelnemers van projecten in Kenia en ontwikkel lokale partnerships Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Word vrijwilliger/ambassadeur en versterk je interculturele en internationale competenties rondom een uitwisselingsprogramma Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Word vrijwilliger bij een cultuurhistorisch museum op Bonaire Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Volunteer on the island of St. Vincent and learn about climate change and environmental protection Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Draag bij aan natuur- en dierbescherming in Chili Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Assist in taking care of animals in shelters and help with the development of animal clinics in India Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ga als stagiair dans of acrobatiek aan de slag met jongeren die op het eiland gaan performen tijdens festivals Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Support wildlife and take care of animals in a rehabilitation center in the Amazon rainforest Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Werken bij JoHo: Externe contacten en Fondsenwerving Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Sluit je aan bij een sociaal project in Nepal en kies uit actief, coördinerend, of administratief vrijwilligerswerk Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Werk bij een trainingscentrum voor kansarme jongeren in Oost-Afrika en ontwikkel je sociale en maatschappelijke vaardigheden Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Customize your dream internship in one of China’s major cities Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Parttime werken bij JoHo: Administratief Medewerker Verzekeringen Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ondersteun de World Conference on Lung Health in Den Haag tijdens verschillende activiteiten Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Zet je in voor een stichting die activiteiten organiseert voor straatkinderen en ze zo begeleidt in hun ontwikkeling. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Deze Nederlandse organisatie biedt stagemogelijkheden in verschillende sectoren, bijvoorbeeld in de gezondheidszorg, het onderwijs of de muziek. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Are you committed to strengthening women's rights worldwide? Join this international non-profit and coordinate their projects in Africa! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Organise social and educational activities for the students of a language school. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Prevent gender based violence as a programme officer for an international non-profit that supports women's rights. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Woon bij een Chinese familie en leer over elkaars cultuur Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Werk mee met een uitwisselingsproject en help mee met het organiseren van activiteiten Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Kom kinderen helpen in lokale scholen, buurthuizen en opvangshuizen! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Help mee met een organisatie die kinderen helpt in weeshuizen, buurthuizen en schooltjes. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Help als vrijwilliger mee in een winkel als verkoopmedewerker. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Doe je een opleiding in de gezondheidszorg, sociaal werk of therapie, kom dan stagelopen bij een vrijwilligersorganisatie! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Are you into theatre and music, then spread the word on animal protection by these means Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Adviseer en help vrijwilligers die naar Zuid-Afrika komen. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Help kinderen die getroffen zijn door de ramp in Tsjernobyl. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Wil je wat goeds voor Ecuador betekenen? Leer de taal en ga daarna aan de slag bij een vrijwilligersproject. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Volunteer at a disaster-management organization that helps people in areas affected by natural disasters! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Een kwetsbare stadsgenoot coachen om zijn of haar talent te ontwikkelen? Als je tussen de 25-60 jaar oud bent en werkzaam in het bedrijfsleven, is dit misschien iets voor jou. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Doe mee met een programma om Israëliërs en Palestijnse mensen dichter bij elkaar te brengen in Jeruzalem. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Wees een rolmodel voor kinderen en biedt ze een veilige speelomgeving bij dit skatebaan project; eigen ideeën zijn welkom! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Zet je in voor regionale ontwikkeling en het behoud van natuur/landschap door mee te helpen met projecten die duurzaam toerisme bevorderen in een gebied in het Poolse Reuzengebergte. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Werk mee aan een wereld zonder armoede en laat je uitzenden voor een aantal jaar om de lokale bevolking te helpen op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg en veiligheid. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Houd jij van sport en lijkt het je iets om wat bij te verdienen met het bezoeken van sportevenementen? Ga dan aan de slag als freelance scout en verzamel sportdata. Werkmogelijkheden zijn wereldwijd. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Local NGO, which tries to provide disadvantaged children and youth with a caring home, knowledge and skills, is looking for volunteers: TEFL teachers, math teachers, social workers, psychologists, and for fundraising activities! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
This child-caring institution is looking for cooks, teachers, editors and volunteers for organising activities. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Combineer intensief vrijwilligerswerk van een aantal weken met avontuurlijke reizen door Azië, waarbij je diverse landen bezoekt en deelneemt aan de vele activiteiten en excursies. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Zet je minstens twee weken met het hele gezin in voor een sociaal of educatief vrijwilligersproject! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Heb je vrijwilligerswerk gedaan in het buitenland? Deel je kennis en ervaringen als Vrijwilligerswerk Ambassadeur! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Volg het studie-werkprogramma van 6 maanden over climate change in St.Vincent als stage en help mee met de strijd tegen klimaatverandering en de gevolgen daarvan. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Leer over het globale armoedeprobleem met het studie-werkprogramma van 9 of 18 maanden op de campus in Massachussetts of Michigan, waarbij je een aantal maanden naar Afrika of Zuid-Amerika gaat en zij aan zij met de lokale bevolking tegen armoede strijdt. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Leer Spaans spreken door een taalcursus te volgen in Spanje of Latijns Amerika en oefen je Spaans door vrijwilligerswerk te gaan doen bij een liefdadigheidsinstelling. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Help (seksueel) misbruikte kinderen met hun traumaverwerking. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Zet je in voor het behoud van het unieke ecosysteem van de Galapagos Eilanden. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Zet je als vrijwilliger in voor het welzijn zijn van de lokale bevolking in de Tapajós regio. Help mee op het gebied van onderwijs, welzijn en natuur. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Assisteer bij het beschermen van bedreigde diersoorten. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Zorg voor awareness omtrent armoede en help ook mee met praktische zaken zoals het opknappen van winkels, tweedehands spullen op halen en inventariseren. Sociale projecten voor arme gezinnen: winkel opknappen, spullen ophalen (rijbewijs een pre). Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Wil je je op een creatieve manier inzetten voor kansarme kinderen in Ticuantepe? Ga dan aan de slag door lessen te geven in dans, circus en kunst en stimuleer zo hun ontwikkeling. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Kom mee helpen bij een sociaal project, waar je straatkinderen en vluchtelingen kan helpen of kan werken bij een kinderopvang. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Werk mee in weeshuizen en bij sport- en onderwijsactiviteiten van de plaatselijke school en houd je verder bezig met natuurbehoud in de omgeving van de Victoria Watervallen door middel van voorlichting. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Werk mee binnen sociale projecten in Servië, waarbij je aan de slag gaat met minder bedeelde mensen in de samenleving. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Werk als vrijwilliger mee aan een natuurproject in Thailand. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Werk mee in een project voor de armen. Je kunt je veelzijdig inzetten! Zorg voor de opvang van daklozen, voedselvoorziening, de crèche en naschoolse opvang, supportgroepen en nog veel meer. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Volg een cursus Spaans in Ecuador en ga vervolgens aan de slag als vrijwilliger in een opvangtehuis voor kwetsbare kinderen. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ben je minimaal 25 jaar en heb je al wat reis- en werkervaring? Dan kom je in aanmerking voor speciale opdrachten en kan je bijvoorbeeld aan de slag als leraar, webdesigner, fotograaf, sociaal werker, accountant, fysiotherapeut of kunstenaar. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Mogelijkheid om front-line aan een eigen project te werken, waar je zelf kan bepalen waar je geld naartoe gaat. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Help mee met het beschermen van zeeschildpadden in Panama! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Zet je met deze organisatie in voor vrede, gerechtigheid en ontwikkeling wereldwijd. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Is volleybal je sport? Help dan met het trainen van jonge volleyballers en spring eventueel in als coach. Werkzaamheden zijn afhankelijk van je niveau Spaans. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Kies voor een combinatie van een cursus Spaans en vrijwilligerswerk! Je kunt na de cursus Spaans kiezen voor vrijwilligerswerk bij een natuurpark. Help de bezoekers, leg paden aan of bescherm de schildpadden eieren. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Werk mee in een voedselproject, waarbij je helpt met de logistiek rondom de voedselpakketten. Na een Spaanse taalcursus kun je als vrijwilliger in Buenos Aires veel betekenen. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Je kan je inzetten bij zowel sociale projecten zoals gehandicaptenzorg als projecten voor dier- en natuurbescherming. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Help mee in een organisatie voor daklozen in de buitenwijken van Parijs. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Diverse mogelijkheden aan vrijwilligerswerk, waaronder het bieden van psychologische therapie, werken in musea en voor exposities, administratiewerkzaamheden bij Botanische tuinen of werken in de horeca. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Heb jij interesse in kunst? Assisteer als vrijwilliger bij een kunstgalerij in Argentinië. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Help bij sociale projecten met maatschappelijk achtergestelde groepen door heel de V.S. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ga als vrijwilliger aan de slag op verschillende gebieden, zoals lesgeven, werken met kleine kinderen of in een project op het gebied van het milieu in combinatie met een taalcursus. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Geen dag is hetzelfde bij dit project rond Durban. Samen met het plaatselijke politiekorps bieden zij hulp daar waar het het hardst nodig is. Je kan gaan helpen in de gaarkeuken, voorlichting geven over HIV/Aids, en meer. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ga als vrijwilliger aan de slag bij een community based project in het zuiden van Malawi dat zich inzet om het leven in de community te verbeteren door de zorg voor zieken, ouderen en (gehandicapte) kinderen. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ga aan de slag bij een beeld- en geluid trainingscentrum voor benadeelde jongeren die hier mogelijkheden krijgen voor een opleiding in de televisie- en filmwereld. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Heb jij groene vingers of ben je goed in yoga? Help deze ecolodge & vrijwilligerscenter in Zuid-Thailand met werkzaamheden in de tuin of geef yogales aan bezoekers. In ruil voor je inzet ontvang je gratis verblijf en maaltijden. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Werk mee in een verzorgings-/verpleeghuis in Israël. Je zult er onder andere eten geven, koffie/thee verzorgen, bedden opmaken, aankleden, wandelen maar bovenal aandacht geven aan de mensen. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ben je sociaal ingesteld en heb je een sociale of medische opleidingsachtergrond? Dan kun je als stagiair aan de slag in een faciliteit voor weeskinderen in een kustdorp. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Stage lopen bij een organisatie die mensen op zoveel mogelijk manieren kennis wil laten maken met Beijing. Van fietstochten door de hutongs, taalcursussen Chinees, een kookworkshop tot een baan als docent Engels. Tijdens de stage ondersteun je het team. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Diverse stages op het gebied van onder andere sales en marketing, rechten, journalistiek, onderwijs, toerisme, wijnindustrie, design, fotografie. De lengte van je stage bepaal je zelf. Meestal twee tot zes maanden. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Loop stage in een jeugdgevangenis waar je helpt met les geven. Je kan ook de psycholoog en sociaal werker ondersteunen als je daarvoor opgeleid bent. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Loop stage bij bijvoorbeeld een internationaal modebedrijf! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Doe je meeloopstage op het gebied van landbouw, natuurbehoud, verpleegkunde of journalistiek in India Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Uiteenlopende stages aangeboden bij verschillende bedrijven in Canada. De stages variëren van onderwijs tot luchtvaart, en van kunst tot cultuur. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Veelal onbetaalde stages voor de studiegebieden kunst & cultuur, marketing & communicatie, onderwijs, sociale wetenschappen, handel & commercie, techniek & industrie en rechten. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Werken bij een opvang tehuis voor gehandicapten en minder bedeelden in Karachi. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Studeer je Chinese taal & cultuur, volg je een toeristische opleiding of heb je een marketing of business achtergrond? Dan is een afwisselende stage in een internationale omgeving in Beijing wellicht iets voor jou. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Word als stagiair betrokken bij alle aspecten van het runnen van een school: het academische departement, de accommodaties, activiteiten en de administratie. Ook houdt je je bezig met marketing en bijvoorbeeld een concurrentie analyse. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Een sportschool, opgericht door een Keniaanse taekwondo professional, is op zoek naar vrijwilligers! Op de academie wordt les gegeven in taekwondo, aerobics en fitness. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Diverse projecten met gehandicapte kinderen in opvanghuizen, ziekenhuizen, rehabilitation centra en bij gezinnen thuis, o.a. lesgeven, fysiotherapie en logopedie. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Combineer een cursus Spaans en een rondreis met vrijwilligerswerk! Als vrijwilliger zul je in samenwerking met de lokale duikschool en het Cubaanse Rode Kruis werkzaamheden verrichten die te maken hebben met het behoud van het strand en het rif. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Geef voorlichting over dier- en natuurbehoud. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Zet je in voor de walvissen en dolfijnen op Tenerife of ga naar Zuidoost-Azië om wildlife te beschermen. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Combineer een cursus Spaans in Cusco met vrijwilligerswerk! Ga aan de slag in een opvangcentrum of school. Geef les en organiseer verschillende activiteiten! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Combineer vrijwilligerswerk in Kaapstad met een rondreis door Zuid-Afrika. Help mee met een project tegen ontbossing waarbij je onder andere voorlichting geeft aan de plaatselijke bevolking. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ga als vrijwilliger aan de slag in een communityproject in Tanzania! Je werkt met de lokale bevolking en helpt mee met het organiseren van culturele activiteiten bijvoorbeeld: kooklessen of danslessen. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ga in groepsverband in de ochtenduren aan de slag binnen sociale projecten en ontdek in de middaguren het land en haar cultuur. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Korte kleine projecten op het gebied van milieubescherming, duurzaamheid en klimaat, kunst en cultuur en meer. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Teach Chinese children about theater, dance and music and help them to develop their English language skills. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Volunteer at a community for adults with learning disabilities Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Work at a summer camp for children, organise activities and teach English Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Depending on your background and skills, you can contribute to various activities focused on wildlife conservation. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Gain experience in the education sector as a business or marketing volunteer in Pune Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Help mee met de bouw van kunstmatige koraalriffen en draag zo bij aan het herstellen van de tropische oceanen Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Bied ondersteuning bij uiteenlopende activiteiten bij een natuurpark met manege op Sint Maarten Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.

 

Voorbereiden

 

Lees meer over deze bestemming

Bolivia

 • Budget: Reken op €20,- tot €35,- per dag voor de low-budget reiziger.
 • De prijs voor een biertje is ongeveer €0,80 en voor een kop koffie ongeveer €1,-.

Lonely Planet Bolivia

Bolivia, het hoogste en meest geïsoleerde land in Zuid-Amerika, wordt vaak gezien als een uitdaging om te bereizen. Door haar ligging in het midden van het continent, wordt het ook wel het hart van Zuid-Amerika genoemd.

Het is een land waar veel ruige natuur te vinden is: besneeuwde bergtoppen, ruige landschappen, uitgestrekte savanne en een ondoordringbaar regenwoud. Gelegen in het centrum van het Andesgebergte dat van noord naar zuid over het Zuid-Amerikaanse continent loopt. Bolivia kenmerkt zich ook door het hoogst percentage Indiaanse bevolking, wat het straatbeeld veel kleur geeft. Ondanks haar bewogen geschiedenis is het één van de meest vredige landen in dit continent. Het totaaloppervlak van Bolivia is 1.098.581 km2 en het is daarmee, qua grootte, het vijfde land van Zuid-Amerika (ongeveer 26 keer zo groot als Nederland).

Aan de slag in het buitenland? Lees meer

Aan de slag in het buitenland?

Lees meer over   :

 • Hoe te solliciteren?
 • Hoe je vertrek voor te bereiden?
 • Welke visum en andere reisdocumenten regelen?
 • Hoe zorg je voor voldoende geld en lokale betaalmogelijkheden?
 • Welke voorzorgsmaatregelen kan je nemen om gezond te blijven?
 • Hoe kun je problemen voorkomen en zorgen dat je veilig blijft?
 • Waar kun je vliegtickets en vervoer regelen?
 • Welke verzekering kiezen die ook werk in het buitenland dekt?
 • Welke uitrusting uitzoeken om mee te nemen?
Crossroad: Verzekeren

   

Klik op de kaart voor meer activiteiten, vacatures, ervaringskansen & mogelijkheden om je in te zetten voor een ander

    

 

 

JoHo donateur en abonnee worden

 

Keuzewijzer JoHo donateur worden

JoHo donateurs

 • kunnen de contactgegevens van vacatures inzien
 • ontvangen korting bij partners van JoHo op taalcursussen, stage- en vrijwilligerswerkprogramma's en de TEFL cursus
 • kunnen gebruikmaken van de JoHo BuitenlandZaken Service 

JoHo donateurs met een service-abonnement

 • kunnen gebruikmaken van de JoHo vacatureservice met o.a. keuzehulp, advieswijzers, organisatieprofielen en tips
 • kunnen gebruikmaken van carrièretools, zoals competentiechecklists en CV checks
 • kunnen een persoonlijk gesprek aanvragen tijdens een afsprakendag
 • kunnen gebruikmaken van de basisservices voor lang vertrek naar het buitenland

Gebruik het donateursformulier of ga naar: Aanmelden 

Aanmelden bij JoHo: Donateurs- & Abonneeformulier
 
JoHo & WorldSupporter donateur worden & donateursabonnement kiezen
 
 • Naast de donateursbijdrage kun je tevens een donateurs(service-)abonnement afsluiten voor extra services (zie bovenaan bij 'Hoe werkt het?')
 • De donateursbijdragen en donateursabonnementen lopen per kalenderjaar.
Persoonsgegevens
Opleiding
Adres
Opzoeken postcode: Nederland (www.postcode.nl) / België (postcode.nationaal.be)
JoHo Services & Aanvullende vragen
Machtiging jaarlijkse bijdrage (SEPA)
Ik ga akkoord met de spelregels en machtig JoHo om, tot wederopzegging, de jaarlijkse donatie en abonneegelden af te schrijven van:

Deze machtiging wordt afgegeven op 24-10-2019

Gegevens Incassant
Naam: JoHo
Adres: Paviljoensgracht 18, 2512BP Den Haag, Nederland
IncassantID: NL87ZZZ281004790000