Waarom handen wassen tegen diarree

  Chapter 


Waarom is handen wassen op reis extra belangrijk?

  • Vooral op reis heb je niet altijd de juiste faciliteiten tot je beschikking om je handen goed schoon te houden. Toch is het belangrijk om hier extra zorg voor te dragen omdat je op reis veel bacteriën tegenkomt die je in Nederland niet gewend bent en waar je lichaam minder weerstand tegen biedt.
  • Veel infecties worden opgelopen door onhygiënische handen die in contact komen met voedsel en zo voor besmetting zorgen. Handen regelmatig goed wassen kan veel narigheden voorkomen.
  • Handen komen ook veel in contact met bijvoorbeeld je ogen en neus, die snel geïrriteerd raken door bacteriën.
  • Handen wassen is niet alleen goed om bacteriën te verwijderen maar uiteraard ook prettig wanneer je handen vies of plakkerig aanvoelen of zichtbaar vuil zijn.

Crossroad: begrijpen

 Crossroads

  • Crossroads lead you through the JoHo web of knowledge, inspiration & association
  • Use the crossroads to follow a connected direction

 

JoHo & Partnernieuws

Duurzaam: keuze maken
 
Regel jij via JoHo je reis- of zorgverzekering?
 
JoHo donateurs die hun verzekering via JoHo laten lopen helpen niet alleen zichzelf maar ook JoHo om zijn missie en initiatieven te verwezenlijken!
 
 
 
 

Memberservice: Make personal notes

Ben je JoHo abonnee dan kun je je eigen notities maken, die vervolgens in het notitieveld  worden getoond. Deze notities zijn en blijven alleen zichtbaar voor jouzelf. Je kunt dus aantekeningen maken of bijvoorbeeld je eigen antwoorden geven op vragen

Chapter: begrijpen

 JoHo chapters

Footprint achterlaten