  Chapter 


Waarom oordoppen meenemen voor onderweg?

  • Als je oordoppen draagt tijdens het zwemmen vermindert dit aanzienlijk de kans op een oorontsteking. Mocht je gevoelig zijn voor oorontstekingen dan zijn deze doppen op reis zeker een uitkomst. Je wilt niet een deel van je vakantie moeten missen door een oorontsteking. De oordopjes passen zich door de warmte goed aan aan het oor waardoor het de druk op je oor vermindert en het je oor afsluit voor water.
  • Geluidsdempende oordoppen helpen onder meer bij snurkende reisgenoten en luidruchtige buren in de aangrenzende hotelkamers; zij kunnen een vakantie tot een uitputtingsslag maken. De oordoppen zijn ook geschikt als gehoorbescherming bij harde muziek of ander hard geluid.
  • Als je gevoelig bent voor oorpijn tijdens het vliegen zijn de luchtdruk regulerende oordoppen een uitkomst. Het kan ook je jetlag klachten verminderen. Zo kom je een stuk uitgeruster aan.

Crossroads

 Crossroads

  • Crossroads lead you through the JoHo web of knowledge, inspiration & association
  • Use the crossroads to follow a connected direction

 

Footprint toevoegen
 
   
Hoe werkt een JoHo Chapter?

 JoHo chapters

Eigen aantekeningen maken?

Zichtbaar voor jezelf en bewaren zolang jij wil

Memberservice: Make personal notes

Ben je JoHo abonnee dan kun je je eigen notities maken, die vervolgens in het notitieveld  worden getoond. Deze notities zijn en blijven alleen zichtbaar voor jouzelf. Je kunt dus aantekeningen maken of bijvoorbeeld je eigen antwoorden geven op vragen