Waarom oordoppen meenemen

  Chapter 


Waarom oordoppen meenemen voor onderweg?

  • Als je oordoppen draagt tijdens het zwemmen vermindert dit aanzienlijk de kans op een oorontsteking. Mocht je gevoelig zijn voor oorontstekingen dan zijn deze doppen op reis zeker een uitkomst. Je wilt niet een deel van je vakantie moeten missen door een oorontsteking. De oordopjes passen zich door de warmte goed aan aan het oor waardoor het de druk op je oor vermindert en het je oor afsluit voor water.
  • Geluidsdempende oordoppen helpen onder meer bij snurkende reisgenoten en luidruchtige buren in de aangrenzende hotelkamers; zij kunnen een vakantie tot een uitputtingsslag maken. De oordoppen zijn ook geschikt als gehoorbescherming bij harde muziek of ander hard geluid.
  • Als je gevoelig bent voor oorpijn tijdens het vliegen zijn de luchtdruk regulerende oordoppen een uitkomst. Het kan ook je jetlag klachten verminderen. Zo kom je een stuk uitgeruster aan.

Crossroad: begrijpen

 Crossroads

  • Crossroads lead you through the JoHo web of knowledge, inspiration & association
  • Use the crossroads to follow a connected direction

 

JoHo & Partnernieuws

Duurzaam: keuze maken
 
Regel jij via JoHo je reis- of zorgverzekering?
 
JoHo donateurs die hun verzekering via JoHo laten lopen helpen niet alleen zichzelf maar ook JoHo om zijn missie en initiatieven te verwezenlijken!
 
 
 
 

Memberservice: Make personal notes

Ben je JoHo abonnee dan kun je je eigen notities maken, die vervolgens in het notitieveld  worden getoond. Deze notities zijn en blijven alleen zichtbaar voor jouzelf. Je kunt dus aantekeningen maken of bijvoorbeeld je eigen antwoorden geven op vragen

Chapter: begrijpen

 JoHo chapters

Footprint achterlaten