Activities & Jobs

logo_web_johoworldactivities_150x179_klein_april2019.pnglogo_web_johoworldactivities_150x179_klein_april2019.png

 

Werken met getraumatiseerde jongeren en kinderen. Ondersteuning bij diverse creatieve activiteiten. Let wel dat voor deze projecten een basiskennis van het Bosnisch vereist is.

 

 

 

Footprints & Tips

 Footprints

 • Leave footprints on the site by adding pages to your own bundles or use the comment options
 • Check the JoHo tips and advice chapters
 
Pagina Info

Activities & Jobs

 

Hoe werkt het op een Activities & Jobs pagina?

Activities &  Jobs zijn uitgelichte vacatures, services en producten van

 • JoHo partners
 • Organisaties die JoHo donateurs voordeel geven
 • Organisaties die passen bij de doelstellingen van JoHo donateurs en abonnees
Website Info
JoHo website

Hoe werkt de JoHo website?

 • De inhoud van de JoHo website staat op zodanige wijze met elkaar in verbinding dat je je eigen 'reis' kunt maken op weg naar jouw informatiebestemming. 
 • De komende jaren zal je van handvatten worden voorzien die jou in staat stellen om jouw routes te zoeken op weg naar jouw bestemmingen.
 • Of je nu op zoek bent naar een studie, artikel, vakantie, nieuwe baan of een ander leven.
 • Door kennis te delen en keuzehulp te bieden, hoopt JoHo een bijdrage te leveren aan jouw ontwikkeling en de ontwikkeling van degenen die jij nog gaat ontmoeten.

Hoe werkt het nu in de praktijk?

Op de JoHo website kom je de content (inhoud) in verschillende vormen tegen. De belangrijkste vormen vind je hieronder uitgelegd.

 

Navigatiepagina's

  -  Topic: Op een Topic (verzamel) pagina vind je keuzehulp en advies over een specifiek onderwerp. Je kunt aan de hand van de tien JoHo tools op zoek gaan naar antwoorden op de basisvragen die rond dat onderwerp kunnen spelen.

- Destination: Op een regio- of landenpagina's vind je reisinformatie en werkinformatie over een land, of een regio. Je vindt daar ook de JoHo services en producten die betrekking hebben op dat specifieke land, zoals de vacatures, het vrijwilligerswerk, de stages, de partners die JoHo donateurs voordeel geven, de reisgidsen en de verzekeringen.

- Person: Op je My JoHo account pagina vind je o.a. de informatie over jouw verzekeringen, je donateurschap en de door jou verzamelde links.

  Organization: Op een organisatiepagina vind je profielen van organisaties met o.a. vacatures, het duurzame of faire karakter, de services, de activiteiten in het buitenland en contactgegevens.

 

Navigatietools

- Bundel: Verzamelingen (links) van pagina's rond een specifieke vraag of onderwerp.

- Crossroad: Crossroads geven de belangrijkste hoofd- en zijwegen weer op het JoHo web vanaf de lokatie waar je je op dat moment bevindt.

- Footprint: Via de 'Add to my pages' kan je pagina's toevoegen aan je eigen verzamelingen en checklists. Deze bundels met jouw bewaarde pagina's kun je vervolgens onderaan vrijwel elke pagina terugvinden als je bent ingelogd als JoHo donateur of abonnee.

- Menu: Naast de basislinks die je onder de header kunt vinden, kan je gebruikmaken van de deelmenu's die op de meeste pagina's zijn geplaatst.

 -  Search: Zoekvelden waarmee je binnen één of meerdere paginasoorten kunt zoeken.

 

Services & Producten

  - Shop: Shops zijn de pagina's van de vier 'webwinkels' waar je Reisartikelen, Verzekeringen, Vacatures of Studiesamenvattingen kunt vinden of bestellen.

- Display: Pagina's voor het direct bestellen van bijvoorbeeld artikelen of  samenvattingen.

- Job & Activity: Uitgelichte vacatures en diensten van JoHo partners, organisaties die JoHo donateurs voordeel geven en organisaties die passen bij de doelstellingen van JoHo donateurs en abonnees.

- Chapter: Tekstblokken en hoofdstukken rond een specifieke vraag of een deelonderwerp.

 - Keuzehulp & Advieswijzer: Respectievelijk meer objectieve en meer subjectieve hulp bij je keuzes voor studie, werk, reis of toekomstplannen.

- Service: Entree- & informatiepagina's die je inzicht geven in de producten en services binnen de World of JoHo en pagina's die je daar gebruik van laten maken.

 

Lees meer over deze en de andere JoHo websites op de pagina over zoeken & websites.

 

Werken met getraumatiseerde jongeren en kinderen. Ondersteuning bij diverse creatieve activiteiten. Let wel dat voor deze projecten een basiskennis van het Bosnisch vereist is.

 

 

 

 

Crossroads

 Crossroads

 • Crossroads lead you through the JoHo web of knowledge, inspiration & association
 • Use the crossroads to follow a connected direction

 

 

Reageren, Solliciteren & Anticiperen

 

Tip: Inloggen

Inloggen

Ben je ingelogd als JoHo donateur  dan krijg je op deze pagina toegang tot meer gerelateerde informatie.

Ben je ingelogd als JoHo abonnee   dan zie je alle gerelateerde informatie.

Aanmelden als donateur of abonnee

Hoe werkt het zoeken en vinden?
 • Je ziet een selectie uit het aanbod van JoHo partners en van geselecteerde organisaties

 • Zie je geen betrokken organisatie vermeldt staan, en wil je meer weten, reageren of solliciteren, word dan JoHo donateur , log in en ga naar de betrokken organisatie om meer te lezen of contact op te nemen

 • Word JoHo donateur en sluit een service-abonnement af als je de JoHo activiteiten- en vacatureservices effectief en volledig wilt gebruiken.

 

 
Crossroad: Job 'Shops'

 

UITGELICHTE JOHO JOBS PER SECTOR

 

 

 Ervaringen & Inhoud

 

 

  Gerelateerde Activiteiten of Vacatures

 

Gerelateerde activiteiten en vacatures
Vrijwilligerswerk
Coördineer sportactiviteiten en geef les bij een onderwijsproject in Gambia Gambia
Zet je in voor kinderen uit arme milieus door een zomerkamp te organiseren in Oost-Europa en bezorg ze de tijd van hun leven Servië, Bosnië Herzegovina, Montenegro
Organiseer en onderneem activiteiten voor kinderen en volwassenen met een lichamelijke of geestelijke handicap Servië
Werk als zweminstructeur aan verbetering van de zwemvaardigheden van kinderen uit sloppenwijken. Zuid-Afrika
Ontwikkel trainingen en nieuwe bewustwordingsactiviteiten in een project gericht op natuurbehoud en toerisme Benin
Assisteer als creatief vrijwilliger kinderen en jongeren met huiswerk en activiteiten bij een gemeenschapscentrum Albanië
Neem jij een tussenjaar? Ga dan tijdelijk wonen en werken binnen een leefgemeenschap voor mensen met een handicap. Canada, Verenigde Staten
Word begeleider en help kansarme kinderen in Indonesië aan een betere toekomst! Indonesië
Kom helpen bij het organiseren van activiteiten met kinderen in Thailand. Thailand
Volunteer and help disabled people in Singapore! Singapore
Begeleid zomeractiviteiten voor Letse jongeren uit een achterstandspositie Letland
Ga twee weken mee naar Roemenië of Bulgarije en geef (wees)kinderen een onvergetelijke vakantie! Bulgarije, Roemenië
A shelter for streetchildren, and children who are abandoned or abused, looks for volunteers who want to help with training courses. You can help with a skills training for example. Filipijnen
Chat with elderly people in this temporary home, or organize a dancing workshop for instance. It is also possible to help in the vegetable garden. Filipijnen
Help mee als vrijwilliger op Zanzibar bij een organisatie die op een creatieve manier de problemen rondom afval en werkloosheid wil tegengaan. Tanzania
Help mee in een centrum waar gehandicapten een vak leren waarmee zij hun positie in de samenleving kunnen verbeteren. Senegal
Begeleid blinde en slechtziende kinderen in het onderwijs, help ze met braille lezen, schrijven, typen en computerles. Curaçao
Zet je in voor blinde en slechtziende mensen in een multifunctioneel centrum op Curaçao. Organiseer leuke activiteiten op het gebied van zang, dans, muziek of handenarbeid. Curaçao
Werken met getraumatiseerde jongeren en kinderen. Ondersteuning bij diverse creatieve activiteiten. Let wel dat voor deze projecten een basiskennis van het Bosnisch vereist is. Bosnië Herzegovina
Stage
Loop stage bij een internationale gezondheidsorganisatie in Parijs en help mee met het organiseren van wereldwijde conferenties! Frankrijk
Zoek je een stage in de sport sector? Kom dan werken met kinderen in Indonesië. Indonesië
Activiteit
Word professioneel surfinstructeur! Tijdens deze cursus worden de lessen afgestemd op jouw surfkennis en skills. Australië
Betaald werk
Word Outdoorinstructeur in het buitenland! Portugal
Kom werken in Schotland als activiteitenbegeleider. Engeland - Verenigd Koninkrijk
Kom helpen bij een zomerkamp als coach! Verenigde Staten
Gerelateerde Activiteiten of Vacatures
Coördineer sportactiviteiten en geef les bij een onderwijsproject in Gambia Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Loop stage bij een internationale gezondheidsorganisatie in Parijs en help mee met het organiseren van wereldwijde conferenties! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Zet je in voor kinderen uit arme milieus door een zomerkamp te organiseren in Oost-Europa en bezorg ze de tijd van hun leven Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Organiseer en onderneem activiteiten voor kinderen en volwassenen met een lichamelijke of geestelijke handicap Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Word professioneel surfinstructeur! Tijdens deze cursus worden de lessen afgestemd op jouw surfkennis en skills. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Werk als zweminstructeur aan verbetering van de zwemvaardigheden van kinderen uit sloppenwijken. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ontwikkel trainingen en nieuwe bewustwordingsactiviteiten in een project gericht op natuurbehoud en toerisme Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Assisteer als creatief vrijwilliger kinderen en jongeren met huiswerk en activiteiten bij een gemeenschapscentrum Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Neem jij een tussenjaar? Ga dan tijdelijk wonen en werken binnen een leefgemeenschap voor mensen met een handicap. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Word Outdoorinstructeur in het buitenland! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Kom werken in Schotland als activiteitenbegeleider. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Kom helpen bij een zomerkamp als coach! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Zoek je een stage in de sport sector? Kom dan werken met kinderen in Indonesië. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Word begeleider en help kansarme kinderen in Indonesië aan een betere toekomst! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Kom helpen bij het organiseren van activiteiten met kinderen in Thailand. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Volunteer and help disabled people in Singapore! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Begeleid zomeractiviteiten voor Letse jongeren uit een achterstandspositie Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ga twee weken mee naar Roemenië of Bulgarije en geef (wees)kinderen een onvergetelijke vakantie! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
A shelter for streetchildren, and children who are abandoned or abused, looks for volunteers who want to help with training courses. You can help with a skills training for example. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Chat with elderly people in this temporary home, or organize a dancing workshop for instance. It is also possible to help in the vegetable garden. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Help mee als vrijwilliger op Zanzibar bij een organisatie die op een creatieve manier de problemen rondom afval en werkloosheid wil tegengaan. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Help mee in een centrum waar gehandicapten een vak leren waarmee zij hun positie in de samenleving kunnen verbeteren. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Begeleid blinde en slechtziende kinderen in het onderwijs, help ze met braille lezen, schrijven, typen en computerles. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Zet je in voor blinde en slechtziende mensen in een multifunctioneel centrum op Curaçao. Organiseer leuke activiteiten op het gebied van zang, dans, muziek of handenarbeid. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Werken met getraumatiseerde jongeren en kinderen. Ondersteuning bij diverse creatieve activiteiten. Let wel dat voor deze projecten een basiskennis van het Bosnisch vereist is. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Werk mee met een programma over voedsel en medische voorlichting Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Werk mee op een school voor gehandicapte kinderen. Assisteer de lokale leraren bij het lesgeven, organiseer leuke activiteiten en help mee met de dagelijkse werkzaamheden. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Zet je als vrijwilliger in voor de oudere doelgroep en werk mee in een opvangcentrum voor sociaal zwakkere bejaarden. Help met koken, schoonmaken, begeleiden, verzorgen en het verzinnen van activiteiten. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Werk als vrijwilliger mee op een school voor gehandicapte kinderen in combinatie met het werken in een zorgboerderij. Werk mee in de ecologische groente tuin en de bloemen- en fruittuin en verzorg de dieren. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Vind je het leuk om met jongeren te werken? Help mee met het organiseren van sport-, spel- en kunstactiviteiten in een jeugdcentrum. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Houd jij van sport? Werk als vrijwilliger mee in een sportproject in Livingstone. Geef gymles op scholen, voetbaltraining, combineer sportspelletjes met voorlichting over HIV en Aids en meer. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Help als vrijwilliger kinderen en jongeren in achterstandswijken. Dit door het geven van creatieve therapieën. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Help bij het verder ontwikkelen van de artistieke vaardigheden van de Papoea's. Het gaat om gedetailleerd houtsnijwerk, kleurige schilderijen en van boombast gemaakte beschilderde doeken. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Help mee in een weeshuis bij de opvang van kinderen en het organiseren van leuke activiteiten. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Help mee in dit rusthuis voor ouderen in Bocas del Toro! Bijvoorbeeld door gesprekken te voeren met de bewoners, kaartspelen met ze te doen of soep te serveren Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Geef als vrijwilliger huiswerkbegeleiding aan kinderen van 12 jaar in Cusco. Daarnaast kun je Engelse les of computerles geven. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ga aan de slag bij een organisatie die verstandelijk gehandicapten helpt! Je werkt en woont samen in één van de leefgemeenschappen en helpt met de dagelijkse werkzaamheden, workshops en andere leuke activiteiten. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Woon en werk in een gemeenschap waarbij je volwassenen met een ontwikkelingsstoornis zult begeleiden. Werkzaamheden zijn o.a. in de tuin, op het land, in de keuken, winkel en een school. Vergoeding is ongeveer 250 dollar per maand. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Loop stage bij een opvangcentrum waar meiden tot 18 jaar, die in crisissituaties zitten, tijdelijk worden opgevangen. Je helpt met o.a. fondsenwerving en het organiseren van allerlei leuke activiteiten met de meiden. De stageplek is alleen voor vrouwen. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Werk- en meeloopstage in de gezondheidszorg bij projecten die zich inzetten voor achtergestelde patiënten binnen ziekenhuizen, weeshuizen en opvangcentra voor gehandicapten. Geef bijvoorbeeld creatieve therapie. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Activiteiten begeleiden en/of meewerken bij de dagelijkse verzorging in een gemeenschap met gehandicapte kinderen. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Studenten gezocht voor de organisatie van thuiswedstrijden en bijbehorende evenementen voor een basketbalteam. Tijdens je stage werk je mee met alle aspecten van het organiseren van deze evenementen. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ga als vrijwilliger aan de slag in de townships van Kaapstad. Assisteer bij het lesgeven en bedenk creatieve activiteiten voor de kinderen op een lokale school in Stellenbosch of Phillipi. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Help out at a summer school, a nature organisation, a farm or one of the other short term projects. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Word country coördinator in Malawi: draag zorg voor de ontwikkeling en groei van lokale projecten en partners Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.

 

Voorbereiden

 

Lees meer over deze bestemming

Bosnië Herzegovina

Budget: Zo laag als de prijzen in Bosnië Herzegovina vind je ze in de rest van Europa nauwelijks. Je betaalt ongeveer 1,5 euro voor een halve liter bier en ongeveer 1 euro voor een kop koffie. Ook restaurants zijn een stuk goedkoper dan in West-Europa. Per dag ben je ongeveer €20,- tot €40,- kwijt.

Bosnië Herzegovina is een land met de vrijheid van het westen, een mediterrane leefstijl en oosterse gastvrijheid. Het vroegere onderdeel van Joegoslavië is na de burgeroorlog en de genocide een veilig land, ook voor toeristen. Het land is rijk aan mooie berglandschappen en een bijzondere mix van cultuur. Dit zie je terug in het straatbeeld, het eten en de klederdracht.

Aan de slag in het buitenland? Lees meer

Aan de slag in het buitenland?

Lees meer over   :

 • Hoe te solliciteren?
 • Hoe je vertrek voor te bereiden?
 • Welke visum en andere reisdocumenten regelen?
 • Hoe zorg je voor voldoende geld en lokale betaalmogelijkheden?
 • Welke voorzorgsmaatregelen kan je nemen om gezond te blijven?
 • Hoe kun je problemen voorkomen en zorgen dat je veilig blijft?
 • Waar kun je vliegtickets en vervoer regelen?
 • Welke verzekering kiezen die ook werk in het buitenland dekt?
 • Welke uitrusting uitzoeken om mee te nemen?
Crossroad: Verzekeren

   

Klik op de kaart voor meer activiteiten, vacatures, ervaringskansen & mogelijkheden om je in te zetten voor een ander

    

 

 

JoHo donateur en abonnee worden

 

Keuzewijzer JoHo donateur worden

JoHo donateurs

 • kunnen de contactgegevens van vacatures inzien
 • ontvangen korting bij partners van JoHo op taalcursussen, stage- en vrijwilligerswerkprogramma's en de TEFL cursus
 • kunnen gebruikmaken van de JoHo BuitenlandZaken Service 

JoHo donateurs met een service-abonnement

 • kunnen gebruikmaken van de JoHo vacatureservice met o.a. keuzehulp, advieswijzers, organisatieprofielen en tips
 • kunnen gebruikmaken van carrièretools, zoals competentiechecklists en CV checks
 • kunnen een persoonlijk gesprek aanvragen tijdens een afsprakendag
 • kunnen gebruikmaken van de basisservices voor lang vertrek naar het buitenland

Gebruik het donateursformulier of ga naar: Aanmelden 

Aanmelden bij JoHo: Donateurs- & Abonneeformulier
 
JoHo & WorldSupporter donateur worden & donateursabonnement kiezen
 
 • Naast de donateursbijdrage kun je tevens een donateurs(service-)abonnement afsluiten voor extra services (zie bovenaan bij 'Hoe werkt het?')
 • De donateursbijdragen en donateursabonnementen lopen per kalenderjaar.
Persoonsgegevens
Opleiding
Adres
Opzoeken postcode: Nederland (www.postcode.nl) / België (postcode.nationaal.be)
JoHo Services & Aanvullende vragen
Machtiging jaarlijkse bijdrage (SEPA)
Ik ga akkoord met de spelregels en machtig JoHo om, tot wederopzegging, de jaarlijkse donatie en abonneegelden af te schrijven van:

Deze machtiging wordt afgegeven op 24-10-2019

Gegevens Incassant
Naam: JoHo
Adres: Paviljoensgracht 18, 2512BP Den Haag, Nederland
IncassantID: NL87ZZZ281004790000