Snelle stijging van het aantal nederlandse Digital Nomads die de wereld over trekken

Nieuwsdatum
vrijdag, 26 november, 2021 - 15:11

Aangewakkerd door alle maatregelen in verband met covid-19 heeft het digitaal werken (op afstand werken) in veel sectoren een enorme vlucht genomen. Het werk en de communicatiemiddelen zijn er op aangepast, de benodigde apparatuur en software is aanwezig en werkgevers, leveranciers en klanten zijn gewend geraakt aan het op afstand werken. Voor werknemers en ondernemers is het makkelijker geworden om werkzaamheden vanuit het buitenland uit te voeren. Ondanks de beperkingen in de wereld neemt het aantal Digital Nomads flink toe.

Lees meer op de specifieke JoHo website voor Digital Nomads .

 

Alle berichten en ontwikkelingen
Crossroads

 Crossroads

  • Crossroads lead you through the JoHo web of knowledge, inspiration & association
  • Use the crossroads to follow a connected direction