Samenvattingen shops: nieuws update

Nieuws- of startdatum
maandag, 31 januari, 2022 - 14:38

Of je de samenvattingen nou gebruikt om vanaf het begin van het blok de stof bij te houden, of om last-minute te stampen als je je eigen voornemens weer hebt laten varen: JoHo helpt je ook komende periode weer op weg naar een voldoende.

Check het aanwezige en verwachte aanbod voor jouw studie en vakken voor het komende blok:

Bestellen en afhalen bij je studievereniging

  • In 2022 is het waarschijnlijk ook weer mogelijk om de printsamenvattingen af te halen bij je studievereniging, dit zal onder meer afhangen van de covid situatie en de regelgeving van de lokale onderwijsinstellingen.
  • Voor de laatste stand van zaken per afhaallocatie en -partner, check je de Toolshops per opleiding of de Contact met JoHo-pagina .
Alle berichten en ontwikkelingen