Met welke samenvattingen shops voorkom je een studielockdown nu de kroegen weer open zijn?

Nieuws- of startdatum
vrijdag, 25 februari, 2022 - 13:54

De kroegen zijn weer open, maar de tentamenperiode komt ook weer dichterbij. Hoe voorkom je dat je van de coronalockdown in een studielockdown terecht komt? JoHo samenvattingen gebruik je al voor de prijs van een biertje per maand en leveren je tijd op voor vele biertjes per maand.

Check het aanwezige en verwachte aanbod voor jouw studie en vakken voor het komende blok:

Pickup update

  • Niet alleen de kroegen, ook de meeste verenigingskamers en pickup points gaan geleidelijk weer open. Voor de laatste stand van zaken per afhaallocatie en -partner, check je de Toolshops per opleiding of de Contact met JoHo-pagina .
Alle berichten en ontwikkelingen