Aanslagen in Sri Lanka & Verzekeringen

Nieuwsdatum
Saturday, 27 April, 2019 - 12:09

 

Wat is er aan de hand

Wat kun jij doen als je in Sri Lanka bent

  1. Neem contact op met de alarmcentrale van je verzekeraar. Reizigers die nog geen informatie hebben over een eerdere terugkeer kunnen hiervoor contact opnemen met de alarmcentrale van hun reisverzekeraar
  2. Neem contact op met ambassade  om te laten weten waar je bent en of je hulp nodig hebt.
  3. Neem contact op met je touroperator, reisbureau of luchtvaartmaatschappij om te vragen naar mogelijkheden voor repatriering en vergoeding daarvan.
  4. Neem contact op met TUI als je geboekt hebt via een organisatie die aangesloten is bij het calamiteitenfonds en gebruik wil maken van de repatriëringsvluchten.: TUI voert op korte termijn een repatriëringsvlucht uit. Die actie wordt voor deelnemers aan het Calamiteitenfonds gecoördineerd door TUI. Voor planning en informatie kunnen deelnemers contact opnemen met TUI via health&safety-benelux@tui.nl.
Crossroads

 Crossroads

  • Crossroads lead you through the JoHo web of knowledge, inspiration & association
  • Use the crossroads to follow a connected direction