Weg uit Nederland om voor langere tijd een project en camping te runnen in Malawi, en om een handje te helpen?

Nieuws- of startdatum
Monday, 20 March, 2023 - 11:19

Runnen van het hulpproject en een camping

  • Er komt binnenkort weer een unieke plek vrij voor een stel betrokken Nederlanders die zich in Malawi willen inzetten voor een Nederlands hulpproject, met bijbehorende camping. Lees meer bij de vacature zelf.

Helpen als vrijwilliger bij het hulpproject

  • Je kunt helpen bij dagopvangcentrum waar aan ongeveer 85 kinderen in de leeftijd van 3–7 jaar kleuter- en basisonderwijs wordt gegeven.
  • De kinderen die aangesloten zijn bij het project van FloJa worden vijf dagen per week een hele ochtend opgevangen. Zij krijgen twee maaltijden per dag (ontbijt en lunch) en hun gezondheid wordt regelmatig gecontroleerd. Daarnaast hebben alle kinderen in het dorp 's middags na school de mogelijkheid om bij Floja te spelen, sporten of hun creativiteit te ontplooien. 
  • Op het terrein van FloJa Malawi wordt in de aanwezige moestuin groente en fruit verbouwd.

Overnachten op de camping

  • Er bestaat ook de mogelijkheid om bij het project te overnachten. Op het terrein is een kleine camping en/of kan er een prachtig mooi Afrikaanse rondel worden gehuurd. Alles is direct gelegen aan het Lake Malawi en voorzien van alle faciliteiten waaronder gratis Wifi. Een prachtige overnachtingsplek voor gasten die hun vakantie een ‘special touch’ willen geven; je ondersteunt daarbij ook een goed doel en kunt zelf zien hoe het de kinderen vergaat!

 

 

 

Alle berichten en ontwikkelingen