logo_web_johoworldactivities_150x179_klein_april2019.pnglogo_web_johoworldactivities_150x179_klein_april2019.png

 

Kom werken als leraar Engels bij een basisschool in Kenia!

 

 

Tools voor JoHo abonnees:

Activities & Jobs

 

Reageren, Solliciteren & Anticiperen

 

Hoe werkt het zoeken en vinden?
 • Je ziet een selectie uit het aanbod van JoHo partners en van geselecteerde organisaties

 • Zie je geen betrokken organisatie vermeldt staan, en wil je meer weten, reageren of solliciteren, word dan JoHo donateur , log in en ga naar de betrokken organisatie om meer te lezen of contact op te nemen

 • Word JoHo donateur en sluit een service-abonnement af als je de JoHo activiteiten- en vacatureservices effectief en volledig wilt gebruiken.

 

 
Activities & Jobs: Inloggen

Inloggen

Ben je ingelogd als JoHo donateur  dan krijg je op deze pagina toegang tot meer gerelateerde informatie.

Ben je ingelogd als JoHo abonnee   dan zie je alle gerelateerde informatie.

Aanmelden als donateur of abonnee

Crossroad: Job 'Shops'

 

 Ervaringen & Inhoud

 

 

  Gerelateerde Activiteiten of Vacatures

 

Gerelateerde Activiteiten of Vacatures
Geef les bij een opleidingscentrum gericht op Tanzaniaanse reisleiders Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Geef sportles of help bij onderwijsprojecten in de townships rondom Kaapstad Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Werk als docent Nederlands in New York of Chicago Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Geef les aan kinderen over wildlife en natuurbescherming in Zuid-Afrika Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Heb jij een TEFL-certificaat? Geef dan les bij een ngo in Madagaskar aan zowel kinderen als volwassenen Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Basisschool leerkracht gezocht voor online lessen Nederlandse taal en cultuur Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Geef Engelse les in een onderwijscentrum voor Birmese vluchtelingen in het zuidwesten van Thailand Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Geef deze zomer Engelse les op een internationaal zomerkamp Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Help kinderen met een achterstand met lezen en schrijven, of zet je in voor een vakantieschool voor jongeren in Zuid-Afrika Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Geef les op een school en doe praktijkervaring op in Malawi Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Teach English to kids or adults in Spain Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Socially aware English teachers wanted in Colombia Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ga aan het werk als docent bij een kinderopvanghuis in Latijns-Amerika Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Committed English teacher in the Chilean region Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ga aan de slag als online docent Nederlands Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Geef Nederlandse les bij taalinstituut in Zuid-Amerika Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Geef als docent Nederlands les aan kinderen over de hele wereld Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Experienced teacher for small school within safari lodge area in Zambia Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Become a teacher for children with diverse learning disabilities in a family home in Latin America Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Work as a marketing intern and teach English at a language school in Spain or Italy Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ga lesgeven op Aruba Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Teach English in the southern part of Spain or Italy and help students to improve their chances at the job market Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ondersteun bij het opzetten van Engelse lessen en TEFL trainingen op een Afrikaans pareltje in de Indische oceaan Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Geef Engelse les op een klein schooltje op een paradijselijk eiland Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Teach English to Colombian kids and students Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Coördineer sportactiviteiten en geef les bij een onderwijsproject in Gambia Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Geef lessen Nederlandse Taal en Cultuur op twee locaties in Tanzania Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Geef Nederlandse les op een internationale school op Aruba Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Werk als assistent sportcoördinator bij een organisatie voor jongeren in Tanzania Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Teach English with this well-paid teaching job in China Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Begeleid studenten die onderzoek doen naar natuurbehoud in de tropen van Costa Rica Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Use your teaching skills at a private school in Bangkok, a public school in Kamphaeng Phet or go for a different teaching location in Thailand. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Help met het verbeteren van de lees- en schrijfvaardigheden van kinderen met een leerachterstand Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Geef Engelse les, sport of computervaardigheden bij een organisatie voor kinderen en tieners uit de sloppenwijken van Rio de Janeiro. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Wil jij een bijdrage leveren aan een betere toekomst voor kinderen in Cuzco? Geef dan Engelse les en volg daarnaast lessen Spaans of Quechua! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Werk je graag met kinderen en wil je lesgeven op een unieke locatie? Ga aan de slag als docent op een internationale school in Khartoum! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ondersteun bij de lessen op een lokale basisschool op deze paradijselijke eilandengroep Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Deel je ICT en pedagogische vaardigheden binnen lokale communities en werk nieuwe trainingsmethodes uit Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Zet je didactische (en eventueel ook toerisme) vaardigheden in bij een opleidingscentrum voor Tanzaniaanse reisleiders Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ga Engelse les geven op een lagere of middelbare school Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ontwikkel trainingen en nieuwe bewustwordingsactiviteiten in een project gericht op natuurbehoud en toerisme Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Op zoek naar een internationale lesgeefervaring? Geef Engelse les aan jongeren, volwassenen of professionals in Ulaanbaatar! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ga aan de slag als TEFL docent bij een taalinstituut gelegen op loopstand van Spinola Bay! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Doe een onvergetelijke ervaring op tijdens je tussenjaar en help mee als Engels docent op een basisschool Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Geef Engels of wiskunde op de Cook eilanden nabij Nieuw-Zeeland Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ondersteun lokale docenten met het geven van Engelse les en help mee met het uitbreiden van lesmaterialen Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Kom werken als leraar Engels bij een kleine taalschool! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Kom werken op een taalschool als leraar Spaans. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Geef bijles of trainingen aan scholieren in verschillende steden in Nederland! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Vind je het leuk om les te geven? Help dan als vrijwilliger mee aan het beschermen van de natuur! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Geef Yogales in een wellness accommodatie in Thailand. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Help mee met lesgeven als drama docent in Guatemala! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Kom werken als leraar Engels bij een basisschool in Kenia! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Help Bolivianen die naar Nederland willen komen door Nederlandse les te geven in La Paz of een andere (online) locatie. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Kom Engels les geven in het buitenland! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Geef les over toerisme aan kinderen in Indonesië Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Teach English to students in Colombia! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Teach English to youth from 10-18 years old in different regions in Chili! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Onderwijsstage in een educatief centrum waar kwalitatief onderwijs voorop staat. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Werken op een (internationale) school in Ghana Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ervaring in het onderwijs? Geef lef op een (internationale) school in Japan Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Help met lesgeven op een Gambiaanse school. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Geef les in Engels met een moderne, dynamische methode aan kinderen en jongeren op Java! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Word leraar of lerares op een internationale school Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ondersteun een onderwijsproject in Seraya, Bali! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Werk op een internationale school Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Heb je ervaring met lesgeven of ben je gediplomeerd docent? Kijk dan bij deze organisaties voor mogelijkheden in Brazilië. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ga aan de slag bij een internationale school, waar regelmatig nieuwe leerkrachten nodig zijn. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Wil jij graag leren hoe je Engels les moet geven en wil je zo meer kans maken op een lesgeefbaan in Zuid-Amerika? Volg een 4-weekse TESOL-cursus in La Paz en word geholpen bij het vinden van werk als leraar Engels! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Teach in China! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Geef Engelse les op één van de Indonesische eilanden! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Heb jij ervaring met lesgeven in aerobics, aquagym, cardiofitness of zumba? Werk dan op een camping of in een hotel als fitness entertainer in een internationaal team. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Word docent Nederlands voor een taalprogramma dat Nederlandse kinderen in het buitenland kunnen volgen. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Vrijwilligerswerk doen in het onderwijs Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Help met Engelse les geven in Cambodja Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Engels docenten gezocht op een school in Sevilla. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ga aan het werk als docent Nederlands op Curacao Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Combineer een reis door dit bijzondere Afrikaanse land met vrijwilligerswerk en geef les aan ondernemende jonge vrouwen Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Geef Engelse les aan kinderen en volwassenen op Kreta Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Lijkt lesgeven je iets? Sluit je dan aan als vrijwilliger bij een lesgeefproject en geef les aan kinderen Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Werkervaringsplek: onderwijsproject-medewerker voor een organisatie die onderwijsprojecten uitvoert op scholen over de ontwikkelingsproblematiek in de wereld. Je ontvangt een vergoeding. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Geef op een bijzondere manier Engelse les via een entertainment organisatie die zijn eigen leerprogramma heeft opgezet Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Begeleid blinde en slechtziende kinderen in het onderwijs, help ze met braille lezen, schrijven, typen en computerles Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Via dit Engelse instituut geef je Engels les aan kinderen en ontvang je gratis verblijf en lessen Spaans! Tip: volg eerst een online TEFL-cursus om goed voorbereid aan de slag te gaan! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Er is veel vraag naar docenten Engels in Italië. Volg de TEFL cursus in Rome en ga aan de slag als docent Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Voltooi de TEFL cursus en ga aan de slag als docent Engels in Zuid-Spanje Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Taalcoach: Nederlandse les in Den Haag Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Aan de slag als Swim Director of sportcoach bij een Nederlandse sportorganisatie voor kinderen in Shanghai. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ben jij geïnteresseerd in de boeddhistische levensovertuiging en cultuur of wil je een bijzondere ervaring opdoen? Geef dan Engelse les aan de monniken en kinderen in een boeddhistische tempel! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Zet jou creativiteit in om lesmaterialen op scholen te verbeteren. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Zet je in op het gebied van onderwijs! Geef op een basisschool of middelbare school les in Engels en eventueel in andere vakken zoals wiskunde. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Werk mee op een boerderij in de prachtige omgeving van Tasmanië. Naast werkzaamheden op de boerderij zijn er ook verschillende mogelijkheden om les te geven. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Kom meedraaien in dit tehuis voor kinderen en jongeren en geef les in bijvoorbeeld Engels, sport of muziek Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Help mee met lesgeven op een lokale basisschool! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Doe een onderwijsstage in Ghana. Geef bijvoorbeeld les in wiskunde, natuurkunde, Engels, Frans, IT, drama of muziek. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Vrijwilligerswerk in zuidelijk Thailand op het gebied van creatief lesgeven (ook ‘art and creative’), natuur en voorlichting. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Verschillende mogelijkheden om les te geven op basis- en middelbare scholen in Shanghai of Chengdu. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Kies voor een project op de bijzondere Galapagos Eilanden op het eiland Santa Cruz! Ga als vrijwilliger aan de slag op een basisschool. Je kunt lesgeven in Engels, sport, muziek, schilderen of kunst. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ondersteun leraren in basisschoolklassen en stoom de kinderen klaar om naar het voortgezet onderwijs te kunnen gaan Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Werk mee op een kleuterschool waar je kinderen helpt met leren lezen en activiteiten organiseert. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Help mee als vrijwilliger op het gebied van onderwijs in Livingstone. Assisteer bij het lesgeven, geef bijles, help bij nakijkwerk en nog veel meer. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ga als vrijwilliger aan de slag op een school in de Canadese indianengemeenschap in de provincie Ontario. Geef les op het gebied van muziek en drama en help bij een theateropvoering. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Geef Engelse les op een school speciaal voor migrantenkinderen. Deze kinderen van Chinese migranten (oorspronkelijk van het platteland van China) hebben in Beijing beperkte mogelijkheden om naar school te gaan. Jouw bijdrage wordt dan ook erg gewaardeerd! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ga als IT leraar aan de slag en leer kinderen de basis computerkennis aan, zoals Word en Excel. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Geef training aan leraren bij een leuke kleinschalige organisatie in en om Beijing. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Geef als vrijwilliger les in een Boeddhistische tempel in Chang Mai. Het gaat om computer of Engelse les op een kleuter-, basis- of middelbare school. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Geef Engelse les aan kinderen en maak gebruik van de mogelijkheid om een cursus Russisch te volgen. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Geef Engelse les, een computerworkshop of werk mee in de schooltuin van een basisschool in de arme wijk ‘Barrio Vivero’ in Bariloche. Tip! Haal nu je online TEFL certificaten! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Geef les op een lagere school en deel jouw kennis met deze kinderen. Afhankelijk van jouw ervaring en kennis ondersteun je leraren of krijg je zelf een klas toegewezen. Je geeft voornamelijk Engelse les, maar sport en IT lessen zijn ook gewenst. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ga als vrijwilliger aan de slag op de Galapagos Eilanden! Geef computerles, sportles of les op creatief gebied (muziek, kunst, tekenen enz). Daarnaast kun je je inzetten voor een bijzonder natuurproject! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Geef Engelse les op scholen om de kinderen zo een betere kans op een goede toekomst te geven Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Heb je een achtergrond in het onderwijs? Dan kun je lesgeven in het speciaal onderwijs aan bijvoorbeeld blinde of gehandicapte kinderen Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Spreek jij een woordje Spaans? Geef als vrijwilliger Engels les aan jongeren of organiseer sportactiviteiten voor kinderen Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Er zijn diverse mogelijkheden om aan de slag te gaan als docent in Thailand. Denk bijvoorbeeld aan docent Engels of directeur/directrice van een internationale school. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Betaald lesgeven mits je de juiste kwalificaties hebt, sport professionals voor assisteren sporttrainingen, activiteitenbegeleider internationale betrekkingen. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Er zijn diverse lesgeefprojecten waar je als vrijwilliger aan de slag kunt. Help bijvoorbeeld bij het organiseren van sportlessen, assisteer de leraren of geef muziek- en handarbeidles in Granada. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Deze onderwijsorganisatie heeft een wereldwijd netwerk met internationale scholen. Zij zoeken regelmatig nieuwe docenten en stafmedewerkers Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Kom werken als leerkracht Nederlands binnen een wereldwijd netwerk van Nederlandse en internationale scholen Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Heb jij een passie voor lesgeven en ben je bevoegd docent met ervaring? Zet je in bij deze internationale school in Caïro. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ga aan de slag op een prestigieuze school in Marbella. Je geeft Engelse les aan internationale scholieren van over de hele wereld. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ben jij goed in een bepaalde buitensport of in een typische kampactiviteit zoals kanoën, paardrijden of klimmen? Geef dan hierin les aan kinderen op een Amerikaanse summercamp Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ga Engelse les geven op deze groots opgezette school waar zowel basis, middelbaar als universitair onderwijs gegeven wordt Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ga Nederlandse les geven op een basisschool in Californie. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Meeloopstage in Engels lesgeven op middelbare scholen en eventueel ook in sport en muziek. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Onderwijsstage op basisscholen, middelbare scholen of universiteiten. Geef les in Engels of Frans en eventueel ook in sport, drama of muziek. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Onderwijsstage op basisscholen, middelbare scholen of universiteiten. Geef les in Engels en eventueel in andere vakken. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Nederlands onderwijs geven in het buitenland en daarnaast integreren in de lokale cultuur? Dat kan met deze organisatie die Nederlandse leerkrachten de mogelijkheid biedt om als onderwijzer aan de slag te gaan in Jakarta, Yogyakarta of Bali. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Nederlandse les geven in het basis of middelbaar onderwijs, op de scholen of bij de leerlingen thuis. Regelmatig zijn er vacatures voor nieuwe leerkrachten. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Werken als docent op een Britse school in Zanzibar? De school biedt medewerkers gratis accommodatie, werkvergunning, lunch en een maandelijkse bijdrage. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Werken bij een uitwisseling- en leerprogramma in Japan. Er zijn verschillende functies te vervullen waaronder werken als assistent taaldocent, coördinator internationale relaties of sport adviseur. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Spreek je vloeiend Engels en ben je gediplomeerd docent of heb je ruime lesgeef-ervaring? Ga dan werken op een internationale school die Amerikaans onderwijs aanbiedt voor kinderen van expats. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Loop stage bij een taalschool en help met het ontwikkelen van lesmateriaal en het begeleiden van lokale docenten Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Loop stage op een school op Curacao en ondersteun docenten bij het voorbereiden en uitvoeren van lessen Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Assisteer bij het geven van Engelse les en naschoolse activiteiten op een basisschool. Beleef deze unieke ervaring! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Doe mee met de promotie van vrede, mensenrechten, eerlijke en duurzame ontwikkeling en respect voor het milieu aan boord van deze Japanse Vredesboot. Geef vrijwillig Engelse les en leer tijdens het varen andere culturen kennen. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Assisteer lokale leerkrachten met lesgeven op een school of kinderdagverblijf en organiseer activiteiten voor de kinderen Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Geef wiskunde, Engels of computerles aan kinderen en helpen hen met huiswerk maken Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Geef les aan kinderen in het buitenland en help ze met het voorbereiden van hun toekomst Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Combineer een cursus Spaans in Cusco met vrijwilligerswerk. Ga aan de slag in bij een school waar je lesgeeft en verschillende activiteiten organiseert Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Geef les op een basisschool in Engels of Frans en eventueel in drama, muziek of sport Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Geef Engels les op een kleuterschool of middelbare school. De mate van verantwoordelijk hangt af van je ervaring in lesgeven; een TEFL cursus kan je hierbij op weg helpen. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ga als vrijwilliger aan de slag in de townships van Kaapstad en assisteer bij lesgeven en het organiseren van activiteiten voor kinderen Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ga na het halen van je TEFL certificaat aan de slag als docent Engels bij (wees-)kinderen op lage scholen, middelbare scholen of universiteiten in Vietnam. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Geef Engelse les op een school zodat de jongeren meer kans hebben op het vinden van een baan! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Combineer Spaanse les met kook- of tangolessen! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Teach Chinese children about theater, dance and music and help them to develop their English language skills Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Become a teacher in physical education and help children develop their physical skills and their spoken English Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Teach English, computer skills or dance to youth in a rural area in Northeastern Thailand and immerse yourself in the local culture and way of living. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Counsel students and manage student affairs for an international educational institute in Vietnam Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Teach English and provide counseling to immigrants in Washington D.C. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Teach English online to students from all over the world Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Teach English to children at home in a French city and learn more about life and cultural practices in France Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Work on a ship where students follow a university semester while visiting several continents Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Deel je kennis en geef les aan lokale gemeenschappen in Bolivia in bijvoorbeeld techniek of Engels Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Teach English to Chinese children and organize activities for them to learn about European cultures Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Loop stage bij een lokale school of kliniek opgezet door een Nederlandse stichting Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Teach English songs to children online Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Geef online les aan kinderen op een school in Sri Lanka Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.

 

Voorbereiden

 

Lees meer over deze bestemming

Kenia

 • Kenia, ook wel de 'wieg van de mensheid' genoemd, is een prachtige verzameling van Afrikaanse stammen, wildreservaten, palmstranden en Swahilidorpen. De naam Kenia betekent zoiets als 'de plaats van de struisvogel', zo genoemd omdat de sneeuw op de berg Kenya wel wat weg heeft van de witte veren van een struisvogel. Kenia is weliswaar al ontdekt door het toerisme, maar nog steeds de moeite waard. Vooral de wildparken zijn absolute topklasse.
Aan de slag in het buitenland? Lees meer

Aan de slag in het buitenland?

Lees meer over   :

 • Hoe te solliciteren?
 • Hoe je vertrek voor te bereiden?
 • Welke visum en andere reisdocumenten regelen?
 • Hoe zorg je voor voldoende geld en lokale betaalmogelijkheden?
 • Welke voorzorgsmaatregelen kan je nemen om gezond te blijven?
 • Hoe kun je problemen voorkomen en zorgen dat je veilig blijft?
 • Waar kun je vliegtickets en vervoer regelen?
 • Welke verzekering kiezen die ook werk in het buitenland dekt?
 • Welke uitrusting uitzoeken om mee te nemen?
Crossroad: Verzekeren
Keuzewijzer JoHo abonnementen: Welk abonnement kies je als je vacatures zoekt voor je betaalde baan, stage, of vrijwilligerswerk in het buitenland of Nederland?

JoHo donateurs

 • kunnen de contactgegevens van vacatures inzien
 • ontvangen korting bij partners van JoHo op taalcursussen, stage- en vrijwilligerswerkprogramma's en de TEFL cursus
 • kunnen gebruikmaken van de JoHo BuitenlandZaken Service 

JoHo abonnees

 • kunnen gebruikmaken van de JoHo vacatureservice met o.a. keuzehulp, advieswijzers, organisatieprofielen en tips
 • kunnen gebruikmaken van carrièretools, zoals competentiechecklists en CV checks
 • kunnen een persoonlijk gesprek aanvragen tijdens een afsprakendag
 • kunnen gebruikmaken van de basisservices voor lang vertrek naar het buitenland

Gebruik het donateursformulier of ga naar: Aanmelden 

JoHo: paginawijzer

Activities & Jobs

 

Hoe werkt het op een Activities & Jobs pagina?

Activities &  Jobs zijn uitgelichte vacatures, services en producten van

 • JoHo partners
 • Organisaties die JoHo donateurs voordeel geven
 • Organisaties die passen bij de doelstellingen van JoHo donateurs en abonnees
JoHo: footprint achterlaten
JoHo: deze pagina delen