Silk Traveller - Hangmat - Amazonas

 

Kenmerken:

Merk: Amazonas
Soort: Lichtgewicht Hangmat
Materiaal: 100% nylon (parachute stof)
Kleur: Groen (licht en donkere strepen)
Afmeting: 220 x 140cm
Totale lengte: 350cm
Gewicht: 350g
Maximale belasting: 150kg

Hoe kun je dit artikel verkrijgen?
- Te verkrijgen in Reiskringloop en outlet van JoHo Leiden
Meenemen op reis?
0 - Reishangmat

0 - Reishangmat

Wat is een reishangmat?

  • Hangmatten die klein en licht genoeg zijn om in je (dag)rugzak te stoppen voor bijvoorbeeld een jungletocht of wild camperen worden ook wel reishangmatten genoemd.
  • Reishangmatten komen in vele soorten en maten. De meest simpele versies zijn de voordelige net-hangmatten die wel wat weg hebben van het net van een voetbaldoel. Ze zijn licht, compact en best comfortabel te maken.
  • Nog lichter en comfortabeler zijn reishangmatten van parachutestof; perfect om onder de palmen de zon onder te zien gaan of al luierend een boek in het park te lezen.

Een reishangmat meenemen op reis of niet?

  • Lang op reis of wereldreis: Op reis word je vaak jaloers aangekeken als je een reishangmat uit je rugzak haalt, terwijl je medereizigers op de grond bivakkeren. Een hangmat is luchtig in landen waar het warm is, en compacter en makkelijker op te hangen dan een tent is op te zetten.
  • Trektochten en actieve vakanties: zeer handig; niet alleen blijf je gevrijwaard van kruipend ongedierte ook hoef je niet onder nauwelijks gewassen lakens of op een matras vol bedbugs te liggen.
  • Bijna onmisbaar op boottochten op de Amazone. Denk er dan wel aan een (speciaal voor de hangmat ontworpen) klamboe mee te nemen.
JoHo Missie & Visie