logo_web_johoworldactivities_150x179_klein_april2019.pnglogo_web_johoworldactivities_150x179_klein_april2019.png

 

Doe je hotelmanagement stage bij een guesthouse of reisbureau

 

 

Tools voor JoHo abonnees:

Activities & Jobs

 

Reageren, Solliciteren & Anticiperen

 

Hoe werkt het zoeken en vinden?
 • Je ziet een selectie uit het aanbod van JoHo partners en van geselecteerde organisaties

 • Zie je geen betrokken organisatie vermeldt staan, en wil je meer weten, reageren of solliciteren, word dan JoHo donateur , log in en ga naar de betrokken organisatie om meer te lezen of contact op te nemen

 • Word JoHo donateur en sluit een service-abonnement af als je de JoHo activiteiten- en vacatureservices effectief en volledig wilt gebruiken.

 

 
Activities & Jobs: Inloggen

Inloggen

Ben je ingelogd als JoHo donateur  dan krijg je op deze pagina toegang tot meer gerelateerde informatie.

Ben je ingelogd als JoHo abonnee   dan zie je alle gerelateerde informatie.

Aanmelden als donateur of abonnee

Crossroad: Job 'Shops'

 

 Ervaringen & Inhoud

 

Bestemming
Type activiteit
Werkvorm: Vrijwilligerswerk, stage of werkervaringsplaats (onbetaald)

 

  Gerelateerde Activiteiten of Vacatures

 

Gerelateerde Activiteiten of Vacatures
Ga aan het werk bij een veelzijdig guesthouse in Suriname Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Word manager van een tentenkamp gelegen aan de Luangwa rivier in Zambia Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Kom werken als bartender of receptionist in een hostel in Boekarest Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Manage a safarilodge in a South African nature reserve Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Gastheer of -vrouw van chalet in winters vakantieoord in de Alpen Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Werk in een gezellig hostel aan de Zuid-Amerikaanse kust Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Werk als medewerker housekeeping in een luxe hotel middenin de Canadian Rockies Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Traveling in Taiwan? Work a couple of hours a day at a backpackers hostel in exchange for room & board Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Samen met je partner of vriend(in) een chalet runnen in de Alpen Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Word vrijwilligerscoördinator bij een wildlife reserve in Malawi Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Tourism and hospitality coordinator at an eco-friendly reserve in Malawi Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Join the reception or restaurant team in a very creative Colombian hostel Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Assistent manager in guesthouse Zuid-Afrika Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Leidinggevende in Tanzaniaans hotel Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Omgevingsbewuste ecolodge medewerker gezocht in het Caribisch gebied Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Sportieve assistent van lodgemanager in Oostenrijk Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Assisteer bij het runnen van een B&B in Oostenrijk Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Werk als ervaren horecamedewerker of kok bij een hotel op Sint Eustatius Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ga aan de slag als gastvrouw/beheerder op een landgoed in Italië Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Kom werken in de hospitality sector op Curaçao Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Support the reception staff of a tropical hostel in a touristic seaside town in Mexico Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Zet je skills in voor een hostel en sociale ontmoetingsplek in Malawi Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Work in a fun and creative hostel near the Andalusian beach Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Do your internship at a 5-star hotel at the Canary Islands and gain experience in tourism or hospitality Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ga aan de slag als activiteitencoördinator bij een ecolodge in Mozambique Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Run een ecolodge in Tanzania die verschillende lokale ontwikkelingsprojecten ondersteunt Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ondersteun de manager van een hotel in het centrum van Lilongwe Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ga aan de slag als allround assistent bij een B&B in het zuiden van Italië Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Run het komende winterseizoen een chalet in het Alpen gebergte en verzorg het verblijf van de gasten Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Werk als ervaren technisch medewerker en zorg dat het transport van een safarilodge in Malawi op rolletjes loopt Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Gebruik je creativiteit om een luxe lodge in Tanzania naar een hoger niveau te tillen Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Volunteer at a secluded ecolodge and help with construction activities, gardening or providing information to guests. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Doe onderzoek bij een hostel en sociale ontmoetingsplaats waar zowel backpackers als locals komen. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Help mee met de dagelijkse werkzaamheden in een 'beach hotel' tegen kost & inwoning. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Doe ervaring op in de horeca en werk voor kost en inwoning in een Bed&Breakfast Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ga werken in een hostel in de Turrialba regio tegen kost en inwoning Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Kom werken in een hotel als housekeeper in Dominica Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Kom stage lopen bij een safari lodge in Zuid-Afrika en leer over maatschappelijk verantwoord ondernemen Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Kom stage lopen bij een safarilodge in Zuid-Afrika en doe ervaring op in de toerismebranche Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Vind jij schoonmaken een leuke bezigheid? Ga aan de slag bij luxe appartementen in Nice. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Stel met horeca ervaring gezocht voor zomerchalet in de Alpen Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Werk in een hotel en help bijvoorbeeld met de boekingen, in de keuken, of bij de receptie Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Klein traditioneel hotel in het mooie Troödosgebergte zoekt regelmatig nieuwe medewerkers voor management, de schoonmaak en in de keuken. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Help out with daily activities, in exchange for food and housing, in a friendly eco hostel in Quito, run by a Australian / Ecuadorian / French family. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Work at a hotel chain that aims to combine luxury accommodation with sustainability. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Dit unieke eigenzinnige beachhotel op Zanzibar zoekt regelmatig restaurant-, bar- en hotelmedewerkers! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Help mee met het runnen van een Nederlandse lodge middenin beschermd natuurgebied Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Draai mee met de frontoffice afdeling van een boutique hotel Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Lodgemanager van een luxe lodge in de hoofdstad van Malawi Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Als hospitality stagiair ga je in samenwerking met de lokale manager aan de slag met de opzet en uitbouw van het restaurantgedeelte van een hostel voor zowel backpackers als locals. Je draagt tevens bij aan de ontwikkeling van lokaal jongerentalent. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Gastvrij hotel aan de prachtige Ierse westkust biedt regelmatig werk aan voor receptionisten, keukenpersoneel en kamermeisjes. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ga aan de slag als (assistent) manager in een hotel. Er zijn diverse banen beschikbaar, mits je enige ervaring hebt. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ga aan de slag in een lodge in Zuid-Afrika en sta achter de bar, werk bij de receptie of hou je bezig met onderhoudswerkzaamheden Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Doe je hotelmanagement stage bij een guesthouse of reisbureau Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Je Spaans meteen in de praktijk brengen en tegelijkertijd werkervaring opdoen? Ga aan de slag bij een hotel of vakantiepark. Vooraf volg je een taalcursus Spaans. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Manager gezocht voor luxe hotel. Hotelketen zoekt iemand om de dagelijkse gang van zaken binnen het hotel in goede banen te leiden. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Werken bij een stadshotel of bij een sfeervolle lodge. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ruil het Nederlandse weer in voor het warme Uruguayaanse klimaat en ga aan de slag bij dit backpackershostel aan de Atlantische oceaan. Naast het hostelwerk kun je ook workshops geven of andere projecten uitvoeren Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Werken op een toplocatie? Ga dan aan het werk in een fantastisch luxe hotel dat midden in de Rocky Mountains gelegen is. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Kom werken in een hostel of lodge, gelegen aan de kust van Zuid-Afrika Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Beleef de tijd van je leven in het land van indrukwekkende vulkanen, tropisch regenwoud en prachtige stranden. Loop stage in een hotel in Costa Rica. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ga werken in een Japans hostel en ontmoet mensen van over de hele wereld. De dagelijkse bezigheden bestaan uit bedden opmaken, schoonmaken en voorbereidingen. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Gain work experience in the hospitality sector at a resort near the Caribbean Sea. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Become part of the crew of an Estonian hostel that organizes lots of events Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Manage bookings, organize activities and create a social atmosphere at a Chilean hostel Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Work in a social hostel in Nicaragua in exchange for room and board Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Work in exchange for accommodation at a hostel chain which has several hostels and guesthouses around South Korea Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Work at the reception or take guests on excursions for a local hostel in Accra Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Work and stay in a serene hostel located on a hilltop amidst nature Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Work at a hostel in Sri Lanka's largest city Colombo Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Become a host at a Mexican hostel located nearby the beach Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Work at a hotel company that has luxurious hotels in mainly Portuguese-speaking countries. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Assist in the daily management of a nature campsite located in eastern South Africa Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Work as a volunteer in local hostels or homestays in exchange for free accomodation Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ben jij gastvrij en wil je internationale ervaring opdoen? Loop een hospitality of toerisme stage Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Work as a housekeeper in an eco hostel on St. Maarten Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Werk als allround medewerker bij een B&B in Frankrijk Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.

 

Voorbereiden

 

Lees meer over deze bestemming

India

Na China heeft India de meeste inwoners op de wereld. Het is een land van grote tegenstellingen, van warm tot koud, van arm tot rijk, van hoog tot laag. Laat jij je betoveren door de kleurrijke mensen, de overweldigende Himalaya's, de verrassende keuken of de spirituele magie?
Aan de slag in het buitenland? Lees meer

Aan de slag in het buitenland?

Lees meer over   :

 • Hoe te solliciteren?
 • Hoe je vertrek voor te bereiden?
 • Welke visum en andere reisdocumenten regelen?
 • Hoe zorg je voor voldoende geld en lokale betaalmogelijkheden?
 • Welke voorzorgsmaatregelen kan je nemen om gezond te blijven?
 • Hoe kun je problemen voorkomen en zorgen dat je veilig blijft?
 • Waar kun je vliegtickets en vervoer regelen?
 • Welke verzekering kiezen die ook werk in het buitenland dekt?
 • Welke uitrusting uitzoeken om mee te nemen?
Crossroad: Verzekeren
Keuzewijzer JoHo abonnementen: Welk abonnement kies je als je vacatures zoekt voor je betaalde baan, stage, of vrijwilligerswerk in het buitenland of Nederland?

JoHo donateurs

 • kunnen de contactgegevens van vacatures inzien
 • ontvangen korting bij partners van JoHo op taalcursussen, stage- en vrijwilligerswerkprogramma's en de TEFL cursus
 • kunnen gebruikmaken van de JoHo BuitenlandZaken Service 

JoHo abonnees

 • kunnen gebruikmaken van de JoHo vacatureservice met o.a. keuzehulp, advieswijzers, organisatieprofielen en tips
 • kunnen gebruikmaken van carrièretools, zoals competentiechecklists en CV checks
 • kunnen een persoonlijk gesprek aanvragen tijdens een afsprakendag
 • kunnen gebruikmaken van de basisservices voor lang vertrek naar het buitenland

Gebruik het donateursformulier of ga naar: Aanmelden 

JoHo: paginawijzer

Activities & Jobs

 

Hoe werkt het op een Activities & Jobs pagina?

Activities &  Jobs zijn uitgelichte vacatures, services en producten van

 • JoHo partners
 • Organisaties die JoHo donateurs voordeel geven
 • Organisaties die passen bij de doelstellingen van JoHo donateurs en abonnees
JoHo: footprint achterlaten
JoHo: deze pagina delen