Bedankt

 

 

 

 

 

 

   Bedankt voor je bijdrage

   Zie hieronder waar jij direct en indirect aan hebt bijgedragen met jouw jaarlijkse donatie, je aankopen en de verzekeringen die je via JoHo hebt lopen

    

   • Je hebt de afgelopen jaren meegeholpen om kansarme studenten en studenten uit de hele wereld van studiehulp en studiematerialen te voorzien.

   • Je hebt dit jaar meegeholpen om een nieuw Smokey Health Center op te zetten in één van de grootste sloppenwijken van Manila, waar meer dan 4000 bewoners gebruik kunnen maken van basisgezondheidszorg, en waar Nederlandse stagiairs en vrijwilligers actief zijn om het project succesvol te laten zijn.

   • Je hebt mede mogelijk gemaakt dat er er meer tourleaders uit de sloppenwijken via de duurzame sloppentours van Smokey Tours een kans hebben gekregen op de lokale arbeidsmarkt.

   • Je hebt bijgedragen aan de start van de Smokey Community Library, waar kinderen gratis boeken kunnen lenen voor hun studie en eigen ontwikkeling.

   • Je hebt de laatste twee jaar het Smokey Art center, in de gelegenheid gesteld om lokale kunstenaars met een geestelijke beperking in hun eigen onderhoud te laten voorzien.

   • Je hebt mede mogelijk gemaakt om op Curaçao het Kindermuseum van start te laten gaan met onderwijsprojecten voor kinderen uit de lokale achterstandsbuurten.

   • Je hebt de afgelopen jaren meegeholpen om tientallen nieuwe intiatieven en projecten van betrokken Nederlanders in het buitenland een kans te geven en daarmee je bijdrage geleverd aan een betere en tolerantere wereld waarin een ieder zijn talenten en kwaliteiten kan inzetten.

    

   Nogmaals heel veel dank voor je bijdrage van de afgelopen jaren!

    

     ..

      

      

      

      

      

       

        

       Wijzigen

        

       Donatie of service-abonnement aanpassen: downgraden of upgraden

        

       5 redenen om te downgraden

        

       1 - Leren & Ontwikkelen:  je kunt gebruik blijven maken van  Skills & Summary services voor na je studie

       2 - Werken & Solliciteren: je kunt gebruik blijven maken van vacatureservice voor donateurs

       3 - Reizen & Backpacken: je kunt gebruik blijven maken van voordelige reisverzekeringen met gratis JoHo abonnement

       4 - Lang Verblijf in buitenland: je kunt gebruik blijven maken van de JoHo BuitenlandZakenService en je voordelen in de reis- en emigratiewinkels van JoHo

       5- Steunen & Helpen: als donateur maak je het mede mogelijk dat JoHo zich al jaren inzet om projecten op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, kennisdeling en talentontwikkeling succesvol te laten verlopen.

        

       5 redenen om te upgraden

        

       1 - Leren & Ontwikkelen: je hebt online toegang tot alle studiehulp en de Skills & Summary Services

       2 - Werken & Solliciteren:  je kunt gebruik maken van Vacatureservice voor binnen- en buitenland

       3 - Reizen & Backpacken: je kunt gebruik maken van alle keuzehulp, advieswijzers en hogere kortingen

       4 - Lang Verblijf in buitenland: je kunt gebruik maken van alle keuzehulp, advieswijzers, hogere kortingen  & de JoHo BuitenlandZakenService

       5 - Steunen & Helpen: als abonnee maak je het mede mogelijk dat JoHo zich al jaren inzet om projecten op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, kennisdeling en talentontwikkeling succesvol te laten verlopen.

        

       FAQ

       Upgraden

        

       • Je kunt je bijdrage of abonnement aanpassen door gebruik te maken van het wijzigingsformulier (zie hiernaast). De wijziging zal dan zo spoedig mogelijk (binnen een week) worden verwerkt. Je kunt ook direct upgraden en direct gebruik van je wijziging via de upgrade formulieren - upgrade naar abonnement I - upgrade naar abonnement II.
       • Een upgrade geldt altijd voor het lopende abonnementsjaar, onafhankelijk van het moment in het jaar dat de upgrade plaatsvindt. Voor het lopende abonnementsjaar worden alléén de extra kosten van je nieuwe abonnement verrekend. Bij de eerstvolgende verlenging van je abonnement wordt het volledige bedrag van je nieuwe abonnement geïncasseerd.
       • Ook kan je voor een upgrade naar het dichtstbijzijnde JoHo support center gaan. Neem je JoHo-nummer of bankpas mee en vraag aan de balie om het gewenste abonnement. De upgrade wordt vervolgens direct voor je in orde gemaakt.

       Downgraden

        

       • Je kunt je bijdrage of abonnement aanpassen door gebruik te maken van het wijzigingsformulier (zie hiernaast).
       • Downgrades worden automatisch verwerkt per 1 januari van het komende jaar.
       • Tot die tijd kan je nog van je lopende abonnement gebruik blijven maken.

       Wat zijn de nieuwste services voor donateurs en abonnees?

        

       Welk abonnement kan je kiezen als je wilt upgraden?

        

       Wat is een tijdelijk service-abonnement?

        

       • Wil je toch tijdelijk gebruik maken van de services en voordelen van abonnement II, dan kun je als donateur ook een maandabonnement afsluiten in plaats van upgraden. Dit maandabonnement kun je direct aanschaffen via de webshop. Je hoeft daarvoor geen upgradeformulier in te vullen.

       Wat kan je doen als je andere wijzigingen wil doorgeven?

        

       • Wil je een wijziging doorgeven van je persoonsgegevens (e-mailadres, telefoonnummer, rekeningnummer). Gebruik hiervoor dan het wijzigingsformulier (zie op deze pagina).
       • Heb je vragen of opmerkingen over de abonnementen, dan kun je hiervoor het contactformulier gebruiken.
       Wijzigingsformulier

       Vul dit formulier in als je je bijdrage of (service) abonnement wilt aanpassen

       Voor beëindigingen is een apart onderdeel & formulier

        

       Beëindigen

       Donatie beëindigen -  Abonnement beëindigen

        

       10 redenen om donateur of abonnee te blijven
       JoHo donateur blijven
        
       1 - Leren & Ontwikkelen: je kunt gebruik blijven maken van Skills & Summary Service voor na je studie

       2 - Werken & Solliciteren: je kunt gebruik blijven maken van Vacatureservice voor donateurs

       3 - Reizen & Backpacken: je kunt gebruik blijven maken van voordelige reisverzekeringen met gratis JoHo abonnementsvoordelen

       4 - Lang Verblijf in buitenland: je kunt gebruik blijven maken van de JoHo BuitenlandZakenService en voordelen in de reis- en emigratiewinkels van JoHo

       5 - Steunen & Helpen: als donateur maak je het mede mogelijk dat JoHo zich al jaren inzet om projecten op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, kennisdeling en talentontwikkeling succesvol te laten verlopen.

        
       JoHo abonnee blijven
        

       1 - Leren & Ontwikkelen: je hebt online toegang tot alle studiehulp en de Skills & Summary Services

       2 - Werken & Solliciteren: je kunt gebruik maken van Vacatureservice voor abonnees

       3 - Reizen & Backpacken: je kunt gebruik maken van alle keuzehulp, advieswijzers en hogere kortingen

       4 - Lang Verblijf in buitenland: je kunt gebruik maken van alle keuzehulp, advieswijzers, hogere kortingen  & de JoHo BuitenlandZakenService

       5 - Steunen & Helpen: als abonnee maak je het mede mogelijk dat JoHo zich al jaren inzet om projecten op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, kennisdeling en talentontwikkeling succesvol te laten verlopen.

        

       Services & vernieuwingen update (2017-2018)

       Wat zijn recente ontwikkelingen die van invloed zijn op je abonnement of donateurschap?

       • Wie zijn abonnement beëindigt en donateur blijft, kan na het lopende jaar de waarde van zijn abonnement terugvragen in de vorm van credits of een cashback

       • Samenvattingen zijn voor donateurs en abonnees nu ook te bestellen in de JoHo webshop, met de korting die op jou van toepassing is.

       • Samenvattingen zijn via je credits gratis af te halen in één van de JoHo support centers, of per hoofdstuk online te raadplegen.

       • Reisartikelen zijn voor donateurs en abonnees online te bestellen met al je JoHo voordelen of in de support centers af te halen.

       • Vaccinaties kan je laten zetten in de support centers in Amsterdam, Leiden, Den Haag en Utrecht met gratis Deet antimuggenmiddel.

       • Verzekeringen afsluiten als JoHo donateur geeft je de gratis voordelen van JoHo service-abonnement III, een eigen online omgeving voor je gegevens en gebruik van de problemen op-reis-services.

       • Vacatures en mogelijkheden voor stages, vrijwilligerswerk en betaald werk in het buitenland zijn flink uitgebreid.

       • JoHo World Supporter is vernieuwd als platform en JoHo donateurs hebben maximale toegang om eigen ervaringen te delen, tips te geven, events te plaatsen, recepten te zoeken en favoriete organisaties te steunen.

       • JoHo World Supporter projecten in de Filipijnen zijn uitgebreid met een gezondheidscentrum, een bibliotheek en een trainingscentrum voor geestelijke beperkten.

       • Lees meer bij Nieuws & Vernieuwingen

       FAQ rond beëindiging van je bijdrage

        Wil je jouw jaarlijkse bijdrage beëindigen omdat je aan het einde van je studie zit of bent afgestudeerd? 

        • Lees dan eerst meer op deze pagina over de JoHo services die je tijdens je afstuderen en na je studie kunt gebruiken.

         Per wanneer kan ik beëindigen en voor welke datum moet ik dat aangeven?

         • Beëindigen van je donatie en service-abonnement kan per direct, maar je kan dan nog tot het einde van het kalenderjaar gebruik blijven maken van de voordelen en services.
         • Opzeggen van je bijdrages dient uiterlijk 1 december te gebeuren om de beëindiging per 1 januari van het eerstvolgende kalenderjaar in te kunnen laten gaan.
         • Meer spelregels omtrent beëindigen, kan je vinden via de pagina over donateur en abonnee worden en de pagina voor donateurs & abonnees.

         Hoe kan ik de wijziging doorgeven?

         • Wijzigingen, downgrades of beëindigingen kunnen aangevraagd worden via het online wijzigingsformulierop deze pagina. Op deze manier ontvangt JoHo altijd de volledige gegevens die nodig zijn om de wijziging te verwerken. Het telefonisch doorgeven van een wijziging of beëindigen is niet mogelijk.

         Ontvang ik een bevestiging van beëindiging?

         • Het verzoek tot aanpassing van je donatie of abonnement wordt direct in behandeling genomen en binnen enkele dagen verwerkt. Bij de aanvraag ontvang je ook een kopie van je verzoek in de mail. Bewaar deze goed!
         • Bij onvoldoende gegevens of onduidelijkheid over het wijzigingsverzoek zal JoHo via mail contact opnemen. Heb je binnen 4 weken geen reactie ontvangen, dan kun je er vanuitgaan dat de wijziging zoals aangevraagd verwerkt is.

         Waar moet je op letten bij het beëindigen van je bijdrages?

         • Bij het beëindigen van je JoHo service-abonnement graag ook vermelden of je nog donateur wilt blijven of niet. 

         Moet ik mijn bijdrage beëindigen voordat ik naar het buitenland vertrek?

         Hoe kan je als donateur toch zonder extra kosten gebruikmaken van een service-abonnement?

         • Als donateur kun je een doorlopende reis- of zorgverzekering via JoHo niet alleen met hoge korting afsluiten, maar ook zonder extra kosten gebruikmaken van de services van service-abonnement III.
         • Heb je al een verzekering via JoHo lopen en heb je een betaald abonnement? Geef dan door dat je donateur zonder service-abonnement wilt worden (downgraden) en gebruik wilt gaan maken van de services van abonnement III.
         • Voor meer informatie kun je contact opnemen via het contactformulier.

         Wat is de minimale bijdrage om donateur te blijven en van voordelen gebruik te kunnen blijven maken?

         • Donateur van JoHo blijf je voor € 5,00 per kalenderjaar.

         Wat zijn de nieuwe services in het afgelopen jaar ?

         Formulier om bijdrage te beëindigen of verminderen

         Gaarne aangeven welke bijdrage je wilt beëindigen of verminderen (verplicht veld)

         Wat kan JoHo voor jou betekenen aan het einde van je studie?

         Bij het afstuderen

         • Printservice: printen voor een prikkie in de JoHo support centers
         • Stageservice: stagebemiddeling & vacatures voor binnen- en buitenland
         • Skillservice: persoonlijk advies bij de invulling van gap year of sabbatical year

         Bij het werk zoeken en vinden

         • Skillservice: persoonlijke coaching bij je keuzes voor een baan in binnen- of buitenland & online advieswijzers & keuzehulp bij je competentie en talentontwikkeling
         • Vacatureservice: online advieswijzers & keuzehulp bij solliciteren en werken in Nederlan, online advieswijzers & keuzehulp voor werken in het buitenland, werkgevers & aanbod in het buitenland voor Nederlanders,cv & sollicitatiebrief check (Nederlandse, Engelse, Spaanse, Franse en Duitse brieven & cv's)
         • Verzekeringsservice: advies, keuzehulp & korting bij passende verzekeringen bij een internationale carrière
         • Go Abroad Service: voordelig gebruik maken van de online cursus of weekendcursus Teaching English as a Foreign Language (TEFL)

         Bij wereldreizen en backpacken

         • Go Abroad Service: gebruik online keuzekits & advieswijzer voor bijv. backpacken en rondreizen, sociaal of ecologisch vrijwilligerswerk, sabbaticals e.d., persoonlijk advies bij de regelgeving omtrent lang verblijf in het buitenland zoals lange en wereldreizen, persoonlijk advies bij een verre reis of keuze van reisbestemming, voordelig reisartikelen in de JoHo winkels & online shop + gebruik ultieme meeneem- en inpaklijsten
         • Verzekeringsservice: voordelig reis- of annuleringsverzekeringen inclusief voordelen van JoHo service abonnement III
         • Emigratieservice: coaching bij lang naar het buitenland of emigratie o op hte vlak van administratie (zie emigratieservices)