Wat houdt duurzaam samenwerken met JoHo in?

  Chapter 

JoHo gelooft in duurzame relaties:

  • De betere samenwerkingen zijn die die zich wederzijds ontwikkelen en waarbij de tijd wordt genomen om samen te groeien.
  • Tegelijkertijd is het belangrijk te starten met elkaar waarde te bieden, en daarover op regelmatige basis contact te houden.
  • JoHo heeft, zoals op deze pagina te ontdekken is, een aantal standaard samenwerkingstools ontwikkeld (o.a. Organisatie service abonnement, Verzekeringscheck, Vacatureplaatsing, Mediadeal) om bij het starten van een samenwerking wederzijds houvast te bieden
  • Tijdens een samenwerking geef je elkaar vervolgens periodiek inzicht en openheid in wederzijdse prestaties, zonder dat dit altijd geformaliseerd hoeft te worden in uitgebreide rapporten of periodieke evaluatiesessies ("evalueren om het evalueren")
  • Je rekent elkaar niet direct of te snel af op geleverde diensten, maar geeft elkaar inzicht in achtergronden en stimuleert wederzijds om verder te groeien in de samenwerking.
  • Gedurende de looptijd van de samenwerking kijk je gezamenlijk hoe je de deal kan aanscherpen, en hoe je beider belangen (nog) beter kunt bedienen.
  • JoHo kanalen, producten en services staan open voor veel organisaties en JoHo faciliteert veel organisaties. Tegelijkertijd houdt JoHo oog voor de belangen van een kleiner aantal strategische en kernpartners, die JoHo niet in de wielen wil rijden met uitgebreide exposure voor een nieuwe samenwerkingsrelatie. Kom je, als relatief nieuwe samenwerkingspartner, dichter in de buurt van die kernbelangen, dan wordt veelal een alternatieve manier om samen te werken voorgesteld.

Crossroad: begrijpen

 Crossroads

  • Crossroads lead you through the JoHo web of knowledge, inspiration & association
  • Use the crossroads to follow a connected direction

 

JoHo & Partnernieuws

Duurzaam: keuze maken
 
Regel jij via JoHo je reis- of zorgverzekering?
 
JoHo donateurs die hun verzekering via JoHo laten lopen helpen niet alleen zichzelf maar ook JoHo om zijn missie en initiatieven te verwezenlijken!
 
 
 
 

Memberservice: Make personal notes

Ben je JoHo abonnee dan kun je je eigen notities maken, die vervolgens in het notitieveld  worden getoond. Deze notities zijn en blijven alleen zichtbaar voor jouzelf. Je kunt dus aantekeningen maken of bijvoorbeeld je eigen antwoorden geven op vragen

Chapter: begrijpen

 JoHo chapters

Footprint achterlaten