Dutchies Travel

 

Dutchies Travel
Dutchies Travel is dé plek om reisplannen, ideeën en dromen van alle Dutchies (en hun vrienden) ter wereld te ontwikkelen! Door hun passie & liefde voor reizen te delen met de Nederlandse community creëren ze unieke en volledig op maat gemaakte droomreizen.
Ze geven gratis advies over reizen in Australië, Nieuw-Zeeland, Fiji, Canada en hun andere bestemmingen. Ze helpen je bij het maken van je reisplannen, en bij het kiezen en regelen van tours en activiteiten die het beste bij jou passen.

Contact & Links
Medewerkers en contact: via Nederland en in Australië
Nederland & Australië

servicetools

 

 

Dutchies Travel: voordelen voor wie bij JoHo is aangesloten

Dutchies werkt met JoHo samen op het gebied van verzekeringen en administratief reisadvies

Bestemming(en): selectie
JoHo: activiteiten in het buitenland verzekeren
JoHo: activiteiten in Nederland verbeteren

activiteiten

Dutchies Travel: toelichting


Reisadvies op maat van Dutchies Travel

  • Dutchies Travel helpt Nederlanders met het samenstellen van een onvergetelijke reis naar Australië, Nieuw Zeeland en/of Fiji. Hierbij is een persoonlijke relatie met de klant belangrijk voor Dutchies Travel. Zo heeft elke klant contact met één of twee specifieke reisadviseurs die alles regelen voor, tijdens en na de reis.
  • De reisadviseurs van Dutchies Travels hebben jarenlange ervaring met reizen door deze landen en wonen in verschillende tijdzones waardoor zij bijna 24 bereikbaar zijn voor vragen. Bij Dutchies travel kun je onder andere terecht voor het samenstellen van een reisplannig en informatie over de mooiste bestemmingen en trips.
  • Het is ook mogelijk om zelf tours en activiteiten te boeken, zonder hulp van de reisadviseurs van Dutchies Travel, via de webshop. Gezien Dutchies Travel een online reisbureau is, zijn tours en activiteiten soms beschikbaar voor lagere prijzen. De service van Dutchies Travel is gratis; de medewerkers worden namelijk betaald door de tourbedrijven.

Reisbestemmingen van Dutchies Travel

 

Contact & Links
Medewerkers en contact: via Nederland en in Australië
Nederland & Australië

 

 

Dutchies Travel: activiteiten- en vacatureselectie

Alle activiteiten, vacatures en werkmogelijkheden voldoen doorgaans aan twee criteria: de organisaties hebben doorgegeven jaarlijks 1 óf meer doorlopende activiteiten of vacatures beschikbaar te hebben, en ze zijn in te vullen door Nederlanders. Kom je een vacature of activiteit tegen die niet meer aan deze criteria voldoet, laat het JoHo dan even weten. Bij voorbaat dank!

Activiteiten en vacatures van de organisatie

 

 

JoHo WorldSupporterWork together - WorldSupporter

 

 

 

JoHo: land kiezen op de kaart
Organisatie: zoeken op naam
Inloggen

 

Voor volledige toegang tot deze pagina kan je inloggen

 

Inloggen (als je al bij JoHo bent aangesloten)

   Aansluiten   (voor online toegang tot alle webpagina's)

 

Hoe het werkt

 

Aanmelden bij JoHo

 

 

JoHo: inloggen om de pagina volledig te zien

Inloggen

  • Ben je ingelogd als JoHo donateur dan heb je op deze pagina toegang tot meer gerelateerde informatie. Ben je ingelogd als JoHo abonnee dan heb je toegang tot alle gerelateerde informatie.

Aanmelden bij JoHo

JoHo: verantwoord verzekerd naar het buitenland
JoHo: footprint achterlaten