Activities & Jobs

logo_web_johoworldactivities_150x179_klein_april2019.pnglogo_web_johoworldactivities_150x179_klein_april2019.png

 

Wildlifeprojecten in Zambia! Doe onderzoek naar leeuwen en help mee leeuwenwelpjes weer terug te zetten in de natuur. Daarnaast geef je voorlichting over het belang van natuurbescherming.

 

 

 

Footprints & Tips

 Footprints

 • Leave footprints on the site by adding pages to your own bundles or use the comment options
 • Check the JoHo tips and advice chapters
 
Pagina Info

Activities & Jobs

 

Hoe werkt het op een Activities & Jobs pagina?

Activities &  Jobs zijn uitgelichte vacatures, services en producten van

 • JoHo partners
 • Organisaties die JoHo donateurs voordeel geven
 • Organisaties die passen bij de doelstellingen van JoHo donateurs en abonnees
Website Info
JoHo website

Hoe werkt de JoHo website?

 • De inhoud van de JoHo website staat op zodanige wijze met elkaar in verbinding dat je je eigen 'reis' kunt maken op weg naar jouw informatiebestemming. 
 • De komende jaren zal je van handvatten worden voorzien die jou in staat stellen om jouw routes te zoeken op weg naar jouw bestemmingen.
 • Of je nu op zoek bent naar een studie, artikel, vakantie, nieuwe baan of een ander leven.
 • Door kennis te delen en keuzehulp te bieden, hoopt JoHo een bijdrage te leveren aan jouw ontwikkeling en de ontwikkeling van degenen die jij nog gaat ontmoeten.

Hoe werkt het nu in de praktijk?

Op de JoHo website kom je de content (inhoud) in verschillende vormen tegen. De belangrijkste vormen vind je hieronder uitgelegd.

 

Navigatiepagina's

  -  Topic: Op een Topic (verzamel) pagina vind je keuzehulp en advies over een specifiek onderwerp. Je kunt aan de hand van de tien JoHo tools op zoek gaan naar antwoorden op de basisvragen die rond dat onderwerp kunnen spelen.

- Destination: Op een regio- of landenpagina's vind je reisinformatie en werkinformatie over een land, of een regio. Je vindt daar ook de JoHo services en producten die betrekking hebben op dat specifieke land, zoals de vacatures, het vrijwilligerswerk, de stages, de partners die JoHo donateurs voordeel geven, de reisgidsen en de verzekeringen.

- Person: Op je My JoHo account pagina vind je o.a. de informatie over jouw verzekeringen, je donateurschap en de door jou verzamelde links.

  Organization: Op een organisatiepagina vind je profielen van organisaties met o.a. vacatures, het duurzame of faire karakter, de services, de activiteiten in het buitenland en contactgegevens.

 

Navigatietools

- Bundel: Verzamelingen (links) van pagina's rond een specifieke vraag of onderwerp.

- Crossroad: Crossroads geven de belangrijkste hoofd- en zijwegen weer op het JoHo web vanaf de lokatie waar je je op dat moment bevindt.

- Footprint: Via de 'Add to my pages' kan je pagina's toevoegen aan je eigen verzamelingen en checklists. Deze bundels met jouw bewaarde pagina's kun je vervolgens onderaan vrijwel elke pagina terugvinden als je bent ingelogd als JoHo donateur of abonnee.

- Menu: Naast de basislinks die je onder de header kunt vinden, kan je gebruikmaken van de deelmenu's die op de meeste pagina's zijn geplaatst.

 -  Search: Zoekvelden waarmee je binnen één of meerdere paginasoorten kunt zoeken.

 

Services & Producten

  - Shop: Shops zijn de pagina's van de vier 'webwinkels' waar je Reisartikelen, Verzekeringen, Vacatures of Studiesamenvattingen kunt vinden of bestellen.

- Display: Pagina's voor het direct bestellen van bijvoorbeeld artikelen of  samenvattingen.

- Job & Activity: Uitgelichte vacatures en diensten van JoHo partners, organisaties die JoHo donateurs voordeel geven en organisaties die passen bij de doelstellingen van JoHo donateurs en abonnees.

- Chapter: Tekstblokken en hoofdstukken rond een specifieke vraag of een deelonderwerp.

 - Keuzehulp & Advieswijzer: Respectievelijk meer objectieve en meer subjectieve hulp bij je keuzes voor studie, werk, reis of toekomstplannen.

- Service: Entree- & informatiepagina's die je inzicht geven in de producten en services binnen de World of JoHo en pagina's die je daar gebruik van laten maken.

 

Lees meer over deze en de andere JoHo websites op de pagina over zoeken & websites.

 

Wildlifeprojecten in Zambia! Doe onderzoek naar leeuwen en help mee leeuwenwelpjes weer terug te zetten in de natuur. Daarnaast geef je voorlichting over het belang van natuurbescherming.

 

 

 

 

Crossroads

 Crossroads

 • Crossroads lead you through the JoHo web of knowledge, inspiration & association
 • Use the crossroads to follow a connected direction

 

 

Reageren, Solliciteren & Anticiperen

 

Tip: Inloggen

Inloggen

Ben je ingelogd als JoHo donateur  dan krijg je op deze pagina toegang tot meer gerelateerde informatie.

Ben je ingelogd als JoHo abonnee   dan zie je alle gerelateerde informatie.

Aanmelden als donateur of abonnee

Hoe werkt het zoeken en vinden?
 • Je ziet een selectie uit het aanbod van JoHo partners en van geselecteerde organisaties

 • Zie je geen betrokken organisatie vermeldt staan, en wil je meer weten, reageren of solliciteren, word dan JoHo donateur , log in en ga naar de betrokken organisatie om meer te lezen of contact op te nemen

 • Word JoHo donateur en sluit een service-abonnement af als je de JoHo activiteiten- en vacatureservices effectief en volledig wilt gebruiken.

 

 
Crossroad: Job 'Shops'

 

UITGELICHTE JOHO JOBS PER SECTOR

 

 

 Ervaringen & Inhoud

 

 

  Gerelateerde Activiteiten of Vacatures

 

Gerelateerde activiteiten en vacatures
Stage
Ontwikkel en documenteer kennis over de inzet van duurzame bouwmaterialen als alternatief voor houtkap in Nicaragua Nicaragua
Doe onderzoek naar mogelijkheden voor duurzaam toerisme in Ghana Ghana
Doe onderzoek naar een etnische groep in Ecuador en werk daarnaast mee in de gemeenschap Ecuador
Lever als onderzoeksstagiair of vrijwilliger een bijdrage aan doorlopend wildlife onderzoek in Malawi Malawi
Doe onderzoek naar de invloed van landbouwkeuzes op het natuurlijk leefklimaat van apen Guinee-Bissau
Doe onderzoek naar de effecten van naschoolse activiteiten op jongeren in Bonaire en draag bij aan hun ontwikkeling Bonaire
Combineer je stageopdracht of -onderzoek met het verzorgen en rehabiliteren van illegaal verhandelde amazonedieren in Peru Peru
Loop stage bij een internationale gezondheidsorganisatie in Parijs en help mee met het organiseren van wereldwijde conferenties! Frankrijk
Doe onderzoek en help mee bij een sociale werkplaats in Ghana waar bamboefietsen worden geproduceerd Ghana
Zet je onderzoeksvaardigheden in bij een bedrijf in Spanje! Er zijn mogelijkheden binnen verschillende sectoren Spanje
Doe onderzoek op het gebied van landschapsarchitectuur, landbouw of milieu om de ontwikkeling van een Vietnamees dorp te bevorderen. Vietnam
Develop your understanding of topics as global warming and biodiversity loss and acquire the skills to protect our planet. Saint Vincent en de Grenadines
Doe onderzoek op het gebied van natuurbehoud en lever jouw bijdrage aan het behoud van het regenwoud Costa Rica
Doe onderzoek naar wilde dieren in een opvangcentrum in het Amazoneregenwoud Ecuador
Ga aan de slag binnen een sociaal project waarbij je contact hebt met lokale visserijgemeenschappen. Madagaskar
Onderzoek doen naar de ontwikkeling van ecotoerisme rondom het leefgebied van apensoorten Guinee-Bissau
Wil jij je PADI duikbrevet halen en daarnaast onderzoek doen? Kom dan stage lopen op een van de grootste eilanden ter wereld! Madagaskar
Doe een onderzoeksstage en verzamel data over bijvoorbeeld het zeeleven. Mozambique
Verzamel samen met een lokaal team data over de biodiversiteit op het eiland! Madagaskar
Betaald werk
Begeleid studenten die onderzoek doen naar natuurbehoud in de tropen van Costa Rica Costa Rica
Organisatie met mogelijkheden op het gebied van onderzoek en communicatie. Madagaskar
Vrijwilligerswerk
Help to increase knowledge on how to protect an endangered sea turtle species. Malediven
Zet je in bij verschillende projecten om het regenwoud te behouden. Je kan onder andere helpen met herbebossing, onderzoek doen naar biodiversiteit en de informatie rondom natuurbehoud verbeteren Costa Rica
Vind jij natuurbehoud en het welzijn van dieren belangrijk? Doe onderzoek naar het gedrag van dolfijnen en help mee met het verzamelen van data voor een groot project! Tanzania
Geef voorlichting, doe onderzoek en onderhoud de natuur van een van de nationale parken in Chili Chili
Gerelateerde Activiteiten of Vacatures
Ontwikkel en documenteer kennis over de inzet van duurzame bouwmaterialen als alternatief voor houtkap in Nicaragua Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Doe onderzoek naar mogelijkheden voor duurzaam toerisme in Ghana Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Doe onderzoek naar een etnische groep in Ecuador en werk daarnaast mee in de gemeenschap Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Lever als onderzoeksstagiair of vrijwilliger een bijdrage aan doorlopend wildlife onderzoek in Malawi Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Doe onderzoek naar de invloed van landbouwkeuzes op het natuurlijk leefklimaat van apen Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Doe onderzoek naar de effecten van naschoolse activiteiten op jongeren in Bonaire en draag bij aan hun ontwikkeling Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Combineer je stageopdracht of -onderzoek met het verzorgen en rehabiliteren van illegaal verhandelde amazonedieren in Peru Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Loop stage bij een internationale gezondheidsorganisatie in Parijs en help mee met het organiseren van wereldwijde conferenties! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Doe onderzoek en help mee bij een sociale werkplaats in Ghana waar bamboefietsen worden geproduceerd Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Zet je onderzoeksvaardigheden in bij een bedrijf in Spanje! Er zijn mogelijkheden binnen verschillende sectoren Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Begeleid studenten die onderzoek doen naar natuurbehoud in de tropen van Costa Rica Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Doe onderzoek op het gebied van landschapsarchitectuur, landbouw of milieu om de ontwikkeling van een Vietnamees dorp te bevorderen. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Help to increase knowledge on how to protect an endangered sea turtle species. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Develop your understanding of topics as global warming and biodiversity loss and acquire the skills to protect our planet. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Doe onderzoek op het gebied van natuurbehoud en lever jouw bijdrage aan het behoud van het regenwoud Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Zet je in bij verschillende projecten om het regenwoud te behouden. Je kan onder andere helpen met herbebossing, onderzoek doen naar biodiversiteit en de informatie rondom natuurbehoud verbeteren Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Doe onderzoek naar wilde dieren in een opvangcentrum in het Amazoneregenwoud Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ga aan de slag binnen een sociaal project waarbij je contact hebt met lokale visserijgemeenschappen. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Organisatie met mogelijkheden op het gebied van onderzoek en communicatie. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Onderzoek doen naar de ontwikkeling van ecotoerisme rondom het leefgebied van apensoorten Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Wil jij je PADI duikbrevet halen en daarnaast onderzoek doen? Kom dan stage lopen op een van de grootste eilanden ter wereld! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Doe een onderzoeksstage en verzamel data over bijvoorbeeld het zeeleven. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Verzamel samen met een lokaal team data over de biodiversiteit op het eiland! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Vind jij natuurbehoud en het welzijn van dieren belangrijk? Doe onderzoek naar het gedrag van dolfijnen en help mee met het verzamelen van data voor een groot project! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Geef voorlichting, doe onderzoek en onderhoud de natuur van een van de nationale parken in Chili Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Kom stage lopen bij een organisatie waar je deel uitmaakt van duurzame oplossingen! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Kom helpen met het beschermen van de cheetah! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Help mee bij het onderzoek naar Afrikaanse dieren voor het natuurbehoud. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Heb je een passie voor de onderwaterwereld en natuur? Help bij het beschermen van de haaien! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Stage lopen voor je studie antropologie? Daar zijn mogelijkheden voor in Ghana. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Volg sportwedstrijden en analyseer de data die je daarbij verzamelt Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Word een 'bird guard' en leg migratie en illegale vangst van vogels in Malta vast. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Wil je graag onderzoek doen in Zuid-Amerika? Je kan de mogelijkheden overleggen met deze organisatie. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Doe onderzoek naar het leefgebied van wilde dieren, zoals zeeschildpadden of haaien. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Experience living in an African Wildlife Reserve amongst local Malawians and get involved in wildlife conservation projects, wildlife release programmes, community outreach and environmental education. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Onderzoek naar de het verduurzamen van toerisme, het evalueren van de effecten van toerisme of mogelijkheden een groter deel van de (arme) bevolking mee te laten profiteren van toerisme. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Doe waardevolle ervaring op door lid te worden van het Wildlife ACT team om wildlife te monitoren. Voor 4-12 weken met verblijf in tentenkampen. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Help bij het beschermen van bedreigde diersoorten in Madagascar, waaronder de Lemur. Je kan onder andere data verzamelen en onderwijs verzorgen. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ben jij een student in de richting milieu of biologie? Doe dan als stagiair onderzoek naar de leefomstandigheden rondom een meer Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ben jij op zoek naar een plaats voor je (afstudeer)onderzoek, of wil je graag je wetenschappelijke kennis inzetten in een vrijwilligersproject? Dat kan bij dit project waarbij onderzoek wordt gedaan naar de gezondheidsproblematiek in gemeentes. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Zet je als vrijwilliger in voor het behoud van de bedreigde Ridley reuzenschildpadden. Je werkt mee in het onderzoekscentrum aan de kustplaats Tecoman. Een unieke ervaring! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Zet je als vrijwilliger in voor een Nationaal Park. Je ondersteunt het lokale personeel en helpt mee met onderzoek doen zoals informatie verzamelen over dieren of het ontdekken van grotten. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Zet je als vrijwilliger in voor het behoud van de zeeschildpadden. Doe onderzoek en organiseer educatieve campagnes. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Zet je als vrijwilliger in voor een nationaal park in Nelson. Naast het planten van bomen of opknapwerkzaamheden, doe je onderzoek naar nieuwe plant- en diersoorten. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Werk mee om informatie te verzamelen over de leefwijze van wilde bergschapen op de prachtige steppen van Mongolië. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Werk mee op een wildlife project op de Seychellen! Verzamel gegevens over de onderwaterwereld, deze gegevens worden gebruikt om de natuur te beschermen. Enige duikervaring is een vereiste. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Zet je als vrijwilliger in voor de reuzenpanda en werk mee in een onderzoekscentrum voor de reuzenpanda in Sichuan (hoge kosten!). Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Wildlifeprojecten in Zambia! Doe onderzoek naar leeuwen en help mee leeuwenwelpjes weer terug te zetten in de natuur. Daarnaast geef je voorlichting over het belang van natuurbescherming. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Zet je in voor biodiversiteitsstudies, wildlife observaties, een natuurbehoud project of een dierenvrijlating programma in de Amazonejungle, de jungle met 's werelds grootste biodiversiteit! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Wil je graag onderzoek doen op sociaal gebied? Dan is dit project iets voor jou! Neem deel aan een onderzoek op sociaal gebied in India. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Internship and research positions available at an organization that strives to safe the cheetah in the wild. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Werk als vrijwilliger mee aan een uitdagend project over de witte haai in Kaapstad. Je doet samen met de marine biologen onderzoek naar deze haaien. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Werk als vrijwilliger mee in een natuurreservaat met een onderzoeksproject. Doe onderzoek en vind de juiste balans tussen natuur en lokale bevolking. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Werk als vrijwilliger in de prachtige natuur van Damaraland! Doe mee aan bouwprojecten en preventie en doe onderzoek naar olifanten om zo de balans tussen mens en dier te herstellen. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Werk als vrijwilliger mee in een natuurpark in Zimbabwe. Werk met leeuwen, doe onderzoek en observeer wilde dieren. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Vrijwilligers gezocht die zich bezig kunnen houden met het beheer van water. Je kunt meehelpen in het onderzoek, de documentatie en de voorlichting. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Assisteer bij een wildlife onderzoeksproject! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Verblijf in een nationaal natuurpark en help mee bij verschillende onderzoeksinitiatieven over de ‘Big Five’. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Meewerken in een leeuwen fok en onderzoeksprogramma (oa leeuwenwelpjes voeden + verzorgen, zieke leeuwen verzorgen, eten bereiden, hokken verschonen & voorlichting geven aan schoolkinderen. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Zet je in voor de bescherming van wilde dieren. Assisteer bijvoorbeeld bij een wildlife onderzoeksproject of help met het tegenhouden van stroperij. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Kun jij goed zwemmen? Zet je als vrijwilliger in voor de dolfijnen en walvissen. Draag jouw steentje bij aan onderzoek en campagnes. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Help je mee met de terugkeer van de leeuw in de Afrikaanse wildernis! Assisteer de rangers bij hun dagelijkse werkzaamheden, werk mee met onderzoek en het voorbereiden van de leeuwen op hun uitzetting in de vrije natuur. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Haal je duikbrevet en ga aan de slag als ecoduiker om de koraalriffen te bestuderen en te beschermen. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Wil je helpen de wildlife van Kenia te beschermen? Doe mee aan onderzoek naar walvissen, dolfijnen en apen, en help de bevolking met het beschermen van haar leefomgeving. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Betrouwbare en creatieve stagiair gezocht voor een media en entertainment bedrijf in Auckland. Tijdens deze stage doe je ervaring op in de film business en zal je vooral bezig zijn met onderzoek en vormgeving. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Breed aanbod aan meeloop- en onderzoeksstages in onder andere Kaapstad en Port Elizabeth, van webdesign tot stage in kinderhuis, van toerisme stages tot communicatie en van sporteconomie tot technische bedrijfskunde. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Help mee met het beschermen van schildpadden tijdens deze leerzame stage in Kenia. Tijdens dit project bescherm je de schildpadden, zorg je ervoor dat men zich bewuster wordt van deze dieren en doe je onderzoek naar de dieren waarmee je in aanraking komt. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Interessante stages aangeboden in Auckland op het gebied van forensisch onderzoek. Als stagiair houdt je je onder meer bezig met het vinden van verborgen drugs, de analyse van bloedspatten en de herziening van wetenschappelijk bewijs in strafzaken. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Doe onderzoek naar groene energie, klimaatverandering en duurzaamheid voor een consultancy bureau. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Meeloop- en onderzoeksstages bij dier- en natuurbehoud projecten, waaronder bescherming van bedreigde schildpadden. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Onderzoek doen naar wind- en zonne-energie? Ga dan aan de slag bij deze publieke energieleverancier en denk mee over de mogelijkheden van een windenergiepark bij Quito of de bouw van zonne-energiepanelen in afgelegen dorpjes in de provincie Pichincha. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Meeloop- en onderzoeksstage in het regenwoud op de gebieden biodiversiteit, dier- en natuurbehoud of meewerken met de ontwikkeling van land en tuinbouwprojecten. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Onderzoeksstage reservaten o.a. naar jaguars, poema’s, brulapen en vogels, maar er zijn ook mogelijkheden als natuurgids. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Stagemogelijkheden bij een leuke kleine organisatie die ook een stichting heeft in Nederland. Zowel meeloopstages binnen de projecten (lesgeven, bouwprojecten, medische projecten, natuur projecten etc.) als onderzoeksmogelijkheden binnen de organisatie. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Behoud de natuur van Borneo door de dichtbegroeide regenwouden in te trekken en onderzoek te doen naar de verschillende planten en bomen in het gebied. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Doe onderzoek of werk mee op boerderijen verspreid over heel Australië Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Een opvangcentrum voor gibbons is op zoek naar vrijwilligers. Het project volgt de gibbons als ze zijn uitgezet om hun gedrag beter te begrijpen. Bovendien geven ze voorlichting aan de lokale bevolking over de gibbons en het regenwoud. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Bestudeer de impact van de grote populatie luipaarden, apen en olifanten op de rest van de omgeving. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Various internship possibilities (e.g. marketing, business, ecology, gastronomy) at a NGO that offers education and career opportunities for youth in gastronomy. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Conduct research or help with the activities of a global development organization that strives to create sustainable development for local communities around the world. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Doe onderzoek naar de ontwikkeling, productie en verkoop van agrarische producten op een ecologische boerderij op de Filipijnen Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Do research on education, social work, urban planning or management for a NGO that is active in poor communities in India. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Conduct research and improve the reference collection on wildlife in Paraguay Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.

 

Voorbereiden

 

Lees meer over deze bestemming

Zambia

Budget: €15,- tot €35,- per dag. Een biertje kost ongeveer 1,50 euro, een glas cola 0,70 euro.

Voor de reiziger die erg van natuur houdt, is Zambia een ideaal land. Het is een land vol natuurparken met een enorme diversiteit in dieren, waaronder bijzondere vogels. Zwem in het water van de Victoria Falls of ga op safari en zie geweldige wilde dieren (onder andere leeuwen, olifanten, luipaarden, nijlpaarden, krokodillen). De bevolking van Zambia staat bekend om hun vriendelijkheid en gastvrijheid en het eten smaakt er heerlijk.

Aan de slag in het buitenland? Lees meer

Aan de slag in het buitenland?

Lees meer over   :

 • Hoe te solliciteren?
 • Hoe je vertrek voor te bereiden?
 • Welke visum en andere reisdocumenten regelen?
 • Hoe zorg je voor voldoende geld en lokale betaalmogelijkheden?
 • Welke voorzorgsmaatregelen kan je nemen om gezond te blijven?
 • Hoe kun je problemen voorkomen en zorgen dat je veilig blijft?
 • Waar kun je vliegtickets en vervoer regelen?
 • Welke verzekering kiezen die ook werk in het buitenland dekt?
 • Welke uitrusting uitzoeken om mee te nemen?
Crossroad: Verzekeren

   

Klik op de kaart voor meer activiteiten, vacatures, ervaringskansen & mogelijkheden om je in te zetten voor een ander

    

 

 

JoHo donateur en abonnee worden

 

Keuzewijzer JoHo donateur worden

JoHo donateurs

 • kunnen de contactgegevens van vacatures inzien
 • ontvangen korting bij partners van JoHo op taalcursussen, stage- en vrijwilligerswerkprogramma's en de TEFL cursus
 • kunnen gebruikmaken van de JoHo BuitenlandZaken Service 

JoHo donateurs met een service-abonnement

 • kunnen gebruikmaken van de JoHo vacatureservice met o.a. keuzehulp, advieswijzers, organisatieprofielen en tips
 • kunnen gebruikmaken van carrièretools, zoals competentiechecklists en CV checks
 • kunnen een persoonlijk gesprek aanvragen tijdens een afsprakendag
 • kunnen gebruikmaken van de basisservices voor lang vertrek naar het buitenland

Gebruik het donateursformulier of ga naar: Aanmelden 

Aanmelden bij JoHo: Donateurs- & Abonneeformulier
 
JoHo & WorldSupporter donateur worden & donateursabonnement kiezen
 
 • Naast de donateursbijdrage kun je tevens een donateurs(service-)abonnement afsluiten voor extra services (zie bovenaan bij 'Hoe werkt het?')
 • De donateursbijdragen en donateursabonnementen lopen per kalenderjaar.
Persoonsgegevens
Opleiding
Adres
Opzoeken postcode: Nederland (www.postcode.nl) / België (postcode.nationaal.be)
JoHo Services & Aanvullende vragen
Machtiging jaarlijkse bijdrage (SEPA)
Ik ga akkoord met de spelregels en machtig JoHo om, tot wederopzegging, de jaarlijkse donatie en abonneegelden af te schrijven van:

Deze machtiging wordt afgegeven op 21-10-2019

Gegevens Incassant
Naam: JoHo
Adres: Paviljoensgracht 18, 2512BP Den Haag, Nederland
IncassantID: NL87ZZZ281004790000