Activities & Jobs

logo_web_johoworldactivities_150x179_klein_april2019.pnglogo_web_johoworldactivities_150x179_klein_april2019.png

 

Woon in bij iemand met een verstandelijke beperking in een woongemeenschap en assisteer diegene met dagelijkse activiteiten zoals koken, schoonmaken en persoonlijke zorg

 

 

 

Footprints & Tips

 Footprints

 • Leave footprints on the site by adding pages to your own bundles or use the comment options
 • Check the JoHo tips and advice chapters
 
Pagina Info

Activities & Jobs

 

Hoe werkt het op een Activities & Jobs pagina?

Activities &  Jobs zijn uitgelichte vacatures, services en producten van

 • JoHo partners
 • Organisaties die JoHo donateurs voordeel geven
 • Organisaties die passen bij de doelstellingen van JoHo donateurs en abonnees
Website Info
JoHo website

Hoe werkt de JoHo website?

 • De inhoud van de JoHo website staat op zodanige wijze met elkaar in verbinding dat je je eigen 'reis' kunt maken op weg naar jouw informatiebestemming. 
 • De komende jaren zal je van handvatten worden voorzien die jou in staat stellen om jouw routes te zoeken op weg naar jouw bestemmingen.
 • Of je nu op zoek bent naar een studie, artikel, vakantie, nieuwe baan of een ander leven.
 • Door kennis te delen en keuzehulp te bieden, hoopt JoHo een bijdrage te leveren aan jouw ontwikkeling en de ontwikkeling van degenen die jij nog gaat ontmoeten.

Hoe werkt het nu in de praktijk?

Op de JoHo website kom je de content (inhoud) in verschillende vormen tegen. De belangrijkste vormen vind je hieronder uitgelegd.

 

Navigatiepagina's

  -  Topic: Op een Topic (verzamel) pagina vind je keuzehulp en advies over een specifiek onderwerp. Je kunt aan de hand van de tien JoHo tools op zoek gaan naar antwoorden op de basisvragen die rond dat onderwerp kunnen spelen.

- Destination: Op een regio- of landenpagina's vind je reisinformatie en werkinformatie over een land, of een regio. Je vindt daar ook de JoHo services en producten die betrekking hebben op dat specifieke land, zoals de vacatures, het vrijwilligerswerk, de stages, de partners die JoHo donateurs voordeel geven, de reisgidsen en de verzekeringen.

- Person: Op je My JoHo account pagina vind je o.a. de informatie over jouw verzekeringen, je donateurschap en de door jou verzamelde links.

  Organization: Op een organisatiepagina vind je profielen van organisaties met o.a. vacatures, het duurzame of faire karakter, de services, de activiteiten in het buitenland en contactgegevens.

 

Navigatietools

- Bundel: Verzamelingen (links) van pagina's rond een specifieke vraag of onderwerp.

- Crossroad: Crossroads geven de belangrijkste hoofd- en zijwegen weer op het JoHo web vanaf de lokatie waar je je op dat moment bevindt.

- Footprint: Via de 'Add to my pages' kan je pagina's toevoegen aan je eigen verzamelingen en checklists. Deze bundels met jouw bewaarde pagina's kun je vervolgens onderaan vrijwel elke pagina terugvinden als je bent ingelogd als JoHo donateur of abonnee.

- Menu: Naast de basislinks die je onder de header kunt vinden, kan je gebruikmaken van de deelmenu's die op de meeste pagina's zijn geplaatst.

 -  Search: Zoekvelden waarmee je binnen één of meerdere paginasoorten kunt zoeken.

 

Services & Producten

  - Shop: Shops zijn de pagina's van de vier 'webwinkels' waar je Reisartikelen, Verzekeringen, Vacatures of Studiesamenvattingen kunt vinden of bestellen.

- Display: Pagina's voor het direct bestellen van bijvoorbeeld artikelen of  samenvattingen.

- Job & Activity: Uitgelichte vacatures en diensten van JoHo partners, organisaties die JoHo donateurs voordeel geven en organisaties die passen bij de doelstellingen van JoHo donateurs en abonnees.

- Chapter: Tekstblokken en hoofdstukken rond een specifieke vraag of een deelonderwerp.

 - Keuzehulp & Advieswijzer: Respectievelijk meer objectieve en meer subjectieve hulp bij je keuzes voor studie, werk, reis of toekomstplannen.

- Service: Entree- & informatiepagina's die je inzicht geven in de producten en services binnen de World of JoHo en pagina's die je daar gebruik van laten maken.

 

Lees meer over deze en de andere JoHo websites op de pagina over zoeken & websites.

 

Woon in bij iemand met een verstandelijke beperking in een woongemeenschap en assisteer diegene met dagelijkse activiteiten zoals koken, schoonmaken en persoonlijke zorg

 

 

 

 

 

Reageren, Solliciteren & Anticiperen

 

Tip: Inloggen

Inloggen

Ben je ingelogd als JoHo donateur  dan krijg je op deze pagina toegang tot meer gerelateerde informatie.

Ben je ingelogd als JoHo abonnee   dan zie je alle gerelateerde informatie.

Aanmelden als donateur of abonnee

Hoe werkt het zoeken en vinden?
 • Je ziet een selectie uit het aanbod van JoHo partners en van geselecteerde organisaties

 • Zie je geen betrokken organisatie vermeldt staan, en wil je meer weten, reageren of solliciteren, word dan JoHo donateur , log in en ga naar de betrokken organisatie om meer te lezen of contact op te nemen

 • Word JoHo donateur en sluit een service-abonnement af als je de JoHo activiteiten- en vacatureservices effectief en volledig wilt gebruiken.

 

 

 

 Ervaringen & Inhoud

 

Type activiteit
Werkvorm: Vrijwilligerswerk, stage of werkervaringsplaats (onbetaald)

 

  Gerelateerde Activiteiten of Vacatures

 

Gerelateerde activiteiten en vacatures
Vrijwilligerswerk
Help mee bij een internationaal netwerk van opvanghuizen Filipijnen
Zet je in voor het verbeteren van kansen voor kinderen in Vietnam Vietnam
Word assistent vrijwilligerscoördinator in Madagaskar Madagaskar
Bezoek gedetineerden in buitenlandse gevangenissen Afrika, Azië, Europa, Midden-Amerika, Zuid-Amerika, Midden-Oosten, Spanje, Filipijnen, Thailand, Frankrijk, Marokko, Venezuela
Ga aan de slag in dit West-Afrikaanse land, er zijn onder andere mogelijkheden bij scholen, gezondheidsinstellingen of bij lokale werkplaatsen. Burkina Faso
Werk mee bij een lokale school of gezondheidsinstelling en leer van de lokale cultuur en gebruiken. Gambia, Senegal
Become a project director at a NGO and work together with local communities on a variety of social projects. Ecuador, Nicaragua
Doe vrijwilligerswerk via een organisatie die zich inzet voor duurzame en lokale ontwikkelingsprojecten, onder andere op het gebied van onderwijs, maatschappelijk werk, gezonheidszorg en sport Botswana, Mauritius, Swaziland, Egypte, Oeganda
Ontwikkel trainingen en nieuwe bewustwordingsactiviteiten in een project gericht op natuurbehoud en toerisme Benin
Deel als psycholoog, pedagoog of sociaal werker je kennis met een stichting die kunst en muziek inzet voor de sociaal-emotionele ontwikkeling van jongeren Bolivia
Ga aan de slag als ontwikkelingswerker in Chili en werk met kinderen of ouderen Chili
Kom helpen in Ecuador met het reconstrueren van gebouwen en tuinen! Ecuador
Volunteer at a disaster-management organization and help people that are affected by natural disasters Filipijnen
Work in an orphanage for girls in Marembo and help the girls with their homework tasks.
Stage
Loop stage op het gebied van milieu en onderwijs bij Nederlandse stichting in Nicaragua Nicaragua
Bied ondersteuning en geef voorlichting bij een centrum voor gehandicapte kinderen in Nicaragua Nicaragua
Doe ervaring op binnen een non-profit organisatie en loop stage als facilitair medewerker op Curaçao Curaçao
Maak informatieve promotiefilms voor een non-profit organisatie die actief is in Afrika Malawi, Ghana
Draag bij aan het opzetten en promoten van sociale ondernemingen in Sri Lanka Sri Lanka
Doe je stage op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg of sociaal werk in West Afrika. Gambia, Senegal
Help mee met de dagelijkse activiteiten bij een jongerencentrum in een vissersdorp! Gambia
Organiseer en begeleid sportlessen voor kinderen en jongeren in buurthuizen en bij lokale scholen. Ethiopië
Ondersteun en begeleid scholieren met een zorgindicatie Curaçao
Betaald werk
Werk als coördinator bij een stichting die zich inzet voor een betere toekomst voor Boliviaanse jongeren Bolivia
Adviseer en help vrijwilligers in Zuid-Afrika Zuid-Afrika
Gerelateerde Activiteiten of Vacatures
Help mee bij een internationaal netwerk van opvanghuizen Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Zet je in voor het verbeteren van kansen voor kinderen in Vietnam Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Loop stage op het gebied van milieu en onderwijs bij Nederlandse stichting in Nicaragua Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Word assistent vrijwilligerscoördinator in Madagaskar Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Bied ondersteuning en geef voorlichting bij een centrum voor gehandicapte kinderen in Nicaragua Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Doe ervaring op binnen een non-profit organisatie en loop stage als facilitair medewerker op Curaçao Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Bezoek gedetineerden in buitenlandse gevangenissen Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ondersteun en begeleid scholieren met een zorgindicatie Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Maak informatieve promotiefilms voor een non-profit organisatie die actief is in Afrika Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Werk als coördinator bij een stichting die zich inzet voor een betere toekomst voor Boliviaanse jongeren Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Draag bij aan het opzetten en promoten van sociale ondernemingen in Sri Lanka Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ga aan de slag in dit West-Afrikaanse land, er zijn onder andere mogelijkheden bij scholen, gezondheidsinstellingen of bij lokale werkplaatsen. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Werk mee bij een lokale school of gezondheidsinstelling en leer van de lokale cultuur en gebruiken. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Doe je stage op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg of sociaal werk in West Afrika. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Become a project director at a NGO and work together with local communities on a variety of social projects. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Help mee met de dagelijkse activiteiten bij een jongerencentrum in een vissersdorp! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Doe vrijwilligerswerk via een organisatie die zich inzet voor duurzame en lokale ontwikkelingsprojecten, onder andere op het gebied van onderwijs, maatschappelijk werk, gezonheidszorg en sport Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ontwikkel trainingen en nieuwe bewustwordingsactiviteiten in een project gericht op natuurbehoud en toerisme Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Organiseer en begeleid sportlessen voor kinderen en jongeren in buurthuizen en bij lokale scholen. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Deel als psycholoog, pedagoog of sociaal werker je kennis met een stichting die kunst en muziek inzet voor de sociaal-emotionele ontwikkeling van jongeren Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ga aan de slag als ontwikkelingswerker in Chili en werk met kinderen of ouderen Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Kom helpen in Ecuador met het reconstrueren van gebouwen en tuinen! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Adviseer en help vrijwilligers in Zuid-Afrika Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Volunteer at a disaster-management organization and help people that are affected by natural disasters Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Work in an orphanage for girls in Marembo and help the girls with their homework tasks. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Sociaal werk doen als vrijwilliger in een Afrikaans land Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Werken met straat- en weeskinderen in Kampala Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Woon in bij iemand met een verstandelijke beperking in een woongemeenschap en assisteer diegene met dagelijkse activiteiten zoals koken, schoonmaken en persoonlijke zorg Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Lesgeven, voorlichting verzorgen of werken met straatkinderen in Buenos Aires Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Maaltijden verzorgen of meehelpen met de dagelijkse werkzaamheden in een opvanghuis in de bergen in Cordoba Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Help out in an orphanage and contribute to the childrens' knowledge and skills development Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Support Filipino children in need and volunteer as a cook, a teacher or help to organize activities Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Met diverse projecten kan je hulp bieden aan kinderen uit arme gezinnen, ouderen of daklozen in Boekarest, Sibiu of Cluj-Napoca. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Voorlichting geven aan vrouwen ? Ga met lokale vrijwilligers op pad in Tamil Nadu om voorlichting te geven en activiteiten te organiseren rondom de thema's 'rechten voor meisjes', 'aids' en 'gezondheidszorg'. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Werk mee in een opvangtehuis voor vluchtelingen; ondersteuning bij onderwijs, helpen in een vluchtelingencafé, ondersteuning bieden bij asielaanvragen en alfabetiseringswerk in de buitenwijken van Parijs. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Geef les in Engels, kunst of sport bij een basisschool van een meisjeshuis in de omgeving Copan. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Werk als vrijwilliger mee aan sociale projecten in Suriname! Werk mee in een kindertehuis of opvangcentrum voor HIV/Aids besmette kinderen. Help mee met de verzorging en bedenk creatieve activiteiten voor deze kinderen. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Diverse lesgeefprojecten waarbij je workshops geeft in taal, muziek of dans. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Zet je in voor lokale bevolking en zorg bijvoorbeeld voor de opvang van daklozen, voedselvoorziening en naschoolse opvang Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Werk mee aan een community project in het zuidoosten van Zuid-Afrika en kom in aanraking met de lokale cultuur Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Vrijwilligers gezocht om kinderen een vakantie te geven aangezien hun ouders gewoon door moeten werken tijdens de schoolvakanties. Help mee met oa. het organiseren van verschillende activiteiten per thema en geef deze kinderen zo een onvergetelijke tijd. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Houd jij van voetbal? Werk mee op een populaire voetbalschool in Shanghai! Leer de kinderen van 4 tot 18 jaar voetbaltechnieken en organiseer toernooien of wedstrijden. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
In Centraal Thailand lesgeven in een weeshuis, ook help je mee bij het opknappen van de faciliteiten, en organiseer je leuke activiteiten voor kinderen. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
In 3 weken krijg je 40 uur Chinese les, neem je deel aan het uitgebreide culturele programma en werk je gedurende een week in een daycare center voor geestelijk gehandicapten. Inclusief transfer van het vliegveld, accommodatie en lesmateriaal. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Versterk het lokaal personeel van een weeshuis voor meisjes in Marembo en help daarnaast de kinderen met hun schoolwerk. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Heb jij een achtergrond in maatschappelijk werk of psychologie? Draai dan mee in een opvanghuis om kinderen en jongeren te ondersteunen Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Woon en werk in een gemeenschap waarbij je volwassenen met een ontwikkelingsstoornis begeleidt Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Betrouwbare en creatieve stagiair gezocht voor een media en entertainment bedrijf in Auckland Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Geef trainingen en workshops als stage bij een bedrijf dat vrouwen helpt met het krijgen van een microkrediet, zodat ze een eigen bedrijfje kunnen beginnen. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ondersteun armere gezinnen in townships en help mee bij onder andere kinderdagverblijven en in het onderwijs Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ben je creatief? Werk mee als vrijwilliger op een didgeridoo werkplaats in Noosa Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Doe een stage sociaal juridische dienstverlening op Curacao en zet een juridisch loket op Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Help mee met het organiseren en workshops geven bij een gezondheidsproject. Dit project geeft workshops over hoe je een gezonde en hygiënische maaltijd kunt voorschotelen. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ga als vrijwilliger aan de slag in een revalidatiecentrum voor kinderen met een neurologische beperking. Je kunt les geven, helpen met fysiotherapie en het organiseren van activiteiten. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ga aan de slag als vrijwilliger met straatkinderen in Medellín, werkmogelijkheden in gehele traject, vanaf het eerste contact op straat, in het opvangcentrum, tot aan de begeleiding naar zelfstandig wonen. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Doe ervaring op bij een jeugdcentrum en ontmoetingsplaats voor jongeren in Duitsland Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Use your skills in business, project management, web design or arts and crafts at a charity that supports local communities in Zambia. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Contribute to the work of an organisation that helps vulnerable families in Sri Lanka Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Volg Spaanse les en zet je in als vrijwilliger bij een buurthuis, op een school of bij een sportclub in Colombia Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Manage local programs of an organisation that provides education opportunities for youth in Zambia Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Raise awareness and teach on topics such as health and women's rights to women in Nepal Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Zet je in bij een stichting die jongeren met een beperking in Suriname opvangt en zorg biedt Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Geef bijles of begeleiding aan kinderen uit arme wijken in Guatemala Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Learn about skill development and empowerment with an internship at a NGO in Sri Lanka Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Help mee bij een stichting in het zuiden van Peru die mensen met een beperking opleidt om kaas en andere zuivelproducten te maken Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Word mentor voor jongeren die net uit detentie komen Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Do your internship in social work, healthcare or development studies in Vietnam Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Zet jouw talenten voor langere tijd in voor een stichting die kinderen wonend op een vuilnisbelt een betere toekomst geeft Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.

 

Voorbereiden

 

Lees meer over deze bestemming

Verenigde Staten

Budget: € 40,- à € 75,- Een biertje kost ongeveer € 2,50 en een colaatje € 1,25.

Ook al zijn de Verenigde Staten erg westers, toch zijn er enorme verschillen met Europa. Alles maar dan ook alles is groot in de Verenigde Staten, de hoeveelheid eten, de wegen, de gebouwen. Het is het land van de onbegrensde mogelijkheden met o.a. Route 66, The Big Apple, Yellowstone, Hollywood, Hawaii, The Rocky Mountains, de Redwoods en Broadway.

Europa

Lonely Planet Western Europe   Lonely Planet Europe  Lonely Planet Eastern Europe

Europa is voor de meeste Nederlanders nog steeds vakantiebestemming nummer één. Na een vakantie in eigen land komen Frankrijk en Spanje al snel als topbestemmingen uit de bus. Ze staan dan ook bijna model voor alles wat Europa te bieden heeft met rustieke (kampeer)omgeving, mooie berggebieden, grote meren, een prachtige kust, veel cultuur en culinaire hoogstandjes. Wie meer of iets anders wil, kan uitwijken naar het hoge noorden in Scandinavië, de Balkan bezoeken of de Griekse eilanden aandoen. De klassieker onder de beginnende reizigers, of onder Australiërs en Amerikanen, is de 'Europe in one month' trip.

Alle landen op een rijtje:  Albanië - Andorra - België - Bosnië-Herzegovina - Bulgarije - Cyprus - Denemarken - Duitsland - Estland - Finland - Frankrijk - Griekenland - Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland - Hongarije - Ierland - IJsland - Italië - Kosovo - Kroatië - Letland - Liechtenstein - Litouwen - Luxemburg - Macedonië - Malta - Moldavië - Monaco - Montenegro - Nederland - Noorwegen - Oekraïne - Oostenrijk - Polen - Portugal - Roemenië - Rusland - San Marino - Servië - Slovenië - Slowakije - Spanje - Tsjechië - Turkije - Wit-Rusland - Zweden - Zwitserland    

Canada

 

Budget: Reis- en verblijfskosten: € 50,- à € 75,-

Een biertje kost ongeveer € 3,50 en een colaatje € 2,-.

   

Walvissen kijken, de levensstijl van de Inuit leren kennen en cultureel doen in Vancouver of bijvoorbeeld Montreal. Canada is het op één na grootste land ter wereld en doet meer Europees aan dan de Verenigde Staten. Omdat het vrij dunbevolkt is, vind je hier nog veel ongerepte natuurgebieden.

België

Budget

 • In het algemeen is het prijspeil in België hetzelfde als in Nederland.
 • Gemiddeld ben je per dag tussen de 60 en de 90 euro kwijt (inclusief overnachting).

België heeft van alles te bieden: van outdoor activiteiten in de prachtige Belgische Ardennen tot geweldige stedentrips in middeleeuwse plaatsjes als Gent en Brugge. Ook wereldhavenstad Antwerpen, en Brussel als ‘Hoofdstad van Europa’ hebben interessante musea, gezellige cafés, terrassen, restaurants en prachtige historische gebouwen. Ook een roadtrip door het platteland is de moeite waard, met een overnachting in één van de vele kastelen. Luikse wafels en het Belgische speciaal bier maken het plaatje compleet.

Aan de slag in het buitenland? Lees meer

Aan de slag in het buitenland?

Lees meer over   :

 • Hoe te solliciteren?
 • Hoe je vertrek voor te bereiden?
 • Welke visum en andere reisdocumenten regelen?
 • Hoe zorg je voor voldoende geld en lokale betaalmogelijkheden?
 • Welke voorzorgsmaatregelen kan je nemen om gezond te blijven?
 • Hoe kun je problemen voorkomen en zorgen dat je veilig blijft?
 • Waar kun je vliegtickets en vervoer regelen?
 • Welke verzekering kiezen die ook werk in het buitenland dekt?
 • Welke uitrusting uitzoeken om mee te nemen?
Crossroad: Verzekeren

   

Klik op de kaart voor meer activiteiten, vacatures, ervaringskansen & mogelijkheden om je in te zetten voor een ander

    

 

 

JoHo donateur en abonnee worden

 

Keuzewijzer JoHo donateur worden

JoHo donateurs

 • kunnen de contactgegevens van vacatures inzien
 • ontvangen korting bij partners van JoHo op taalcursussen, stage- en vrijwilligerswerkprogramma's en de TEFL cursus
 • kunnen gebruikmaken van de JoHo BuitenlandZaken Service 

JoHo abonnees

 • kunnen gebruikmaken van de JoHo vacatureservice met o.a. keuzehulp, advieswijzers, organisatieprofielen en tips
 • kunnen gebruikmaken van carrièretools, zoals competentiechecklists en CV checks
 • kunnen een persoonlijk gesprek aanvragen tijdens een afsprakendag
 • kunnen gebruikmaken van de basisservices voor lang vertrek naar het buitenland

Gebruik het donateursformulier of ga naar: Aanmelden 

Aanmelden bij JoHo: Donateurs- & Abonneeformulier
 

Aansluiten bij JoHo als donateur of abonnee

 

 

Aansluiten bij JoHo

en ik ga akkoord met de spelregels van JoHo

Persoonsgegevens

Adres
Facultatieve velden, met name van belang voor opstuurservices

Opleiding

JoHo Services & Aanvullende vragen

Bijdrage