Wat levert een succesvolle samenwerking op het gebied van verzekeringen op?

Zekerheid en helderheid voor alle betrokkenen

 1. Als organisatie weet je zeker dat de persoon die je doorstuurt van een zo goed mogelijke dekkende verzekering wordt voorzien, of daar desgewenst advies over krijgt.
 2. Als organisatie weet je zeker dat er rekening wordt gehouden met de meest actuele informatie en ontwikkelingen in verzekeringsproducten en polisvoorwaarden.
 3. De kans op moeilijkheden en (communicatie)misverstanden voor jou als betrokken organisatie wordt kleiner, als je klant of medewerker weet dat JoHo het aanspreekpunt is voor af te sluiten verzekeringen en de follow-up.

Extra inkomsten en promotie voor alle betrokkenen

 1. Het is mogelijk om gebruik te maken van de mogelijkheid tot inkomstendeling. De werkwijzes van JoHo zijn gebaseerd op fifty-fifty verdeling van inkomsten en inspanningen. De inkomsten aan de kant van JoHo vormen mede de basis waarop de JoHo projecten op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, kennisdeling en talentontwikkeling worden gefinancierd.
 2. De partner kan deelnemers zelf actief doorsturen, of zelf optreden als verzekeringnemer (dat wil zeggen dat een organisatie een verzekering kan afsluiten voor zijn deelnemers).
 3. JoHo werkt met name samen op basis van duurzame relaties, en kan ook voorzien in barters en ruilacties waar het gaat om promotie van de activiteiten van de partner. Alle JoHo mediakanalen (varierend van de websites met > 100.000 bezoekers per maand, tot aan de offline printproducten met > 50.000 oplage per periode) kunnen kosteloos worden ingezet.

Grotere efficiency voor alle betrokkenen

 1. Verzekeringsvragen die klanten of medewerkers aan jou als organisatie stellen kunnen in samenwerking met JoHo efficiënter worden beantwoord.
 2. Efficiëntere hulp en follow-up bij problemen van verzekerden in het buitenland. Waar nodig maakt JoHo de verzekerde wegwijs in contact met verzekeraars, en worden verzekerden bijgestaan in de rol van tussenpersoon.

  Chapters 

Teksten & Informatie

JoHo: paginawijzer

JoHo 'chapter 'pagina

 

Wat vind je op een JoHo 'chapter' pagina?

 •   JoHo chapters zijn tekstblokken en hoofdstukken rond een specifieke vraag of een deelonderwerp

Crossroad: volgen

 • Via een beperkt aantal geselecteerde webpagina's kan je verder reizen op de JoHo website

Crossroad: kiezen

 • Via alle aan het chapter verbonden webpagina's kan je verder lezen in een volgend hoofdstuk of tekstonderdeel.

Footprints: bewaren

 • Je kunt deze pagina bewaren in je persoonlijke lijsten zoals: je eigen paginabundel, je to-do-list, je checklist of bijvoorbeeld je meeneem(pack)lijst. Je vindt jouw persoonlijke  lijsten onderaan vrijwel elke webpagina of op je userpage
 • Dit is een service voor JoHo donateurs en abonnees.

Abonnement: nemen

 • Hier kun je naar de pagina om je aan te sluiten bij JoHo, JoHo te steunen en zelf en volledig gebruik te kunnen maken van alle teksten en tools.

Abonnement: checken

 • Hier vind je wat jouw status is als JoHo donateur of abonnee

Prints: maken

 • Dit is een service voor wie bij JoHo is aangesloten. Wil je een tekst overzichtelijk printen, gebruik dan deze knop.
JoHo: footprint achterlaten