logo_web_johoworldactivities_150x179_klein_april2019.pnglogo_web_johoworldactivities_150x179_klein_april2019.png

 

Help mee met de dagelijkse activiteiten bij een jongerencentrum in een vissersdorp!

 

 

Tools voor JoHo abonnees:

Activities & Jobs

 

Reageren, Solliciteren & Anticiperen

 

Hoe werkt het zoeken en vinden?
 • Je ziet een selectie uit het aanbod van JoHo partners en van geselecteerde organisaties

 • Zie je geen betrokken organisatie vermeldt staan, en wil je meer weten, reageren of solliciteren, word dan JoHo donateur , log in en ga naar de betrokken organisatie om meer te lezen of contact op te nemen

 • Word JoHo donateur en sluit een service-abonnement af als je de JoHo activiteiten- en vacatureservices effectief en volledig wilt gebruiken.

 

 
Activities & Jobs: Inloggen

Inloggen

Ben je ingelogd als JoHo donateur  dan krijg je op deze pagina toegang tot meer gerelateerde informatie.

Ben je ingelogd als JoHo abonnee   dan zie je alle gerelateerde informatie.

Aanmelden als donateur of abonnee

Crossroad: Job 'Shops'

 

 Ervaringen & Inhoud

 

 

  Gerelateerde Activiteiten of Vacatures

 

Gerelateerde Activiteiten of Vacatures
Zet je in voor het verbeteren van kansen voor kinderen in Vietnam Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Loop stage op het gebied van milieu en onderwijs bij Nederlandse stichting in Nicaragua Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Word assistent vrijwilligerscoördinator in Madagaskar Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Bied ondersteuning en geef voorlichting bij een centrum voor gehandicapte kinderen in Nicaragua Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Doe ervaring op binnen een non-profit organisatie en loop stage als facilitair medewerker op Curaçao Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Bezoek gedetineerden in buitenlandse gevangenissen Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ondersteun en begeleid scholieren met een zorgindicatie Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Maak informatieve promotiefilms voor een non-profit organisatie die actief is in Afrika Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Werk als coördinator bij een stichting die zich inzet voor een betere toekomst voor Boliviaanse jongeren Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Draag bij aan het opzetten en promoten van sociale ondernemingen in Sri Lanka Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ga aan de slag in dit West-Afrikaanse land, er zijn onder andere mogelijkheden bij scholen, gezondheidsinstellingen of bij lokale werkplaatsen. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Werk mee bij een lokale school of gezondheidsinstelling en leer van de lokale cultuur en gebruiken. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Doe je stage op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg of sociaal werk in West Afrika. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Become a project director at a NGO and work together with local communities on a variety of social projects. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Help mee met de dagelijkse activiteiten bij een jongerencentrum in een vissersdorp! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Doe vrijwilligerswerk via een organisatie die zich inzet voor duurzame en lokale ontwikkelingsprojecten, onder andere op het gebied van onderwijs, maatschappelijk werk, gezonheidszorg en sport Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ontwikkel trainingen en nieuwe bewustwordingsactiviteiten in een project gericht op natuurbehoud en toerisme Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Deel als psycholoog, pedagoog of sociaal werker je kennis met een stichting die kunst en muziek inzet voor de sociaal-emotionele ontwikkeling van jongeren Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ga aan de slag als ontwikkelingswerker in Chili en werk met kinderen of ouderen Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Kom helpen in Ecuador met het reconstrueren van gebouwen en tuinen! Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Adviseer en help vrijwilligers in Zuid-Afrika Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Volunteer at a disaster-management organization and help people that are affected by natural disasters Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Sociaal werk doen als vrijwilliger in een Afrikaans land Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Woon in bij iemand met een verstandelijke beperking in een woongemeenschap en assisteer diegene met dagelijkse activiteiten zoals koken, schoonmaken en persoonlijke zorg Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Werken met straat- en weeskinderen in Kampala Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Lesgeven, voorlichting verzorgen of werken met straatkinderen in Buenos Aires Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Maaltijden verzorgen of meehelpen met de dagelijkse werkzaamheden in een opvanghuis in de bergen in Cordoba Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Help out in an orphanage and contribute to the childrens' knowledge and skills development Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Support Filipino children in need and volunteer as a cook, a teacher or help to organize activities Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Met diverse projecten kan je hulp bieden aan kinderen uit arme gezinnen, ouderen of daklozen in Boekarest, Sibiu of Cluj-Napoca. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Voorlichting geven aan vrouwen ? Ga met lokale vrijwilligers op pad in Tamil Nadu om voorlichting te geven en activiteiten te organiseren rondom de thema's 'rechten voor meisjes', 'aids' en 'gezondheidszorg'. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Werk mee in een opvangtehuis voor vluchtelingen; ondersteuning bij onderwijs, helpen in een vluchtelingencafé, ondersteuning bieden bij asielaanvragen en alfabetiseringswerk in de buitenwijken van Parijs. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Geef les in Engels, kunst of sport bij een basisschool van een meisjeshuis in de omgeving Copan. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Diverse lesgeefprojecten waarbij je workshops geeft in taal, muziek of dans. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Werk mee aan een community project in het zuidoosten van Zuid-Afrika en kom in aanraking met de lokale cultuur Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Zet je in voor lokale bevolking en zorg bijvoorbeeld voor de opvang van daklozen, voedselvoorziening, onderwijs en naschoolse opvang Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Vrijwilligers gezocht om kinderen een vakantie te geven aangezien hun ouders gewoon door moeten werken tijdens de schoolvakanties. Help mee met oa. het organiseren van verschillende activiteiten per thema en geef deze kinderen zo een onvergetelijke tijd. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Houd jij van voetbal? Werk mee op een populaire voetbalschool in Shanghai! Leer de kinderen van 4 tot 18 jaar voetbaltechnieken en organiseer toernooien of wedstrijden. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
In Centraal Thailand lesgeven in een weeshuis, ook help je mee bij het opknappen van de faciliteiten, en organiseer je leuke activiteiten voor kinderen. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
In 3 weken krijg je 40 uur Chinese les, neem je deel aan het uitgebreide culturele programma en werk je gedurende een week in een daycare center voor geestelijk gehandicapten. Inclusief transfer van het vliegveld, accommodatie en lesmateriaal. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Heb jij een achtergrond in maatschappelijk werk of psychologie? Draai dan mee in een opvanghuis om kinderen en jongeren te ondersteunen Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Woon en werk in een gemeenschap waarbij je volwassenen met een ontwikkelingsstoornis begeleidt Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Betrouwbare en creatieve stagiair gezocht voor een media en entertainment bedrijf in Auckland Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Geef trainingen en workshops als stage bij een bedrijf dat vrouwen helpt met het krijgen van een microkrediet, zodat ze een eigen bedrijfje kunnen beginnen. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ben je creatief? Werk mee als vrijwilliger op een didgeridoo werkplaats in Noosa Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Doe een stage sociaal juridische dienstverlening op Curacao en zet een juridisch loket op Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Help mee met het organiseren en workshops geven bij een gezondheidsproject. Dit project geeft workshops over hoe je een gezonde en hygiënische maaltijd kunt voorschotelen. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ga als vrijwilliger aan de slag in een revalidatiecentrum voor kinderen met een neurologische beperking. Je kunt les geven, helpen met fysiotherapie en het organiseren van activiteiten. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Ga aan de slag als vrijwilliger met straatkinderen in Medellín, werkmogelijkheden in gehele traject, vanaf het eerste contact op straat, in het opvangcentrum, tot aan de begeleiding naar zelfstandig wonen. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Doe ervaring op bij een jeugdcentrum en ontmoetingsplaats voor jongeren in Duitsland Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Use your skills in business, project management, web design or arts and crafts at a charity that supports local communities in Zambia. Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Contribute to the work of an organisation that helps vulnerable families in Sri Lanka Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Volg Spaanse les en zet je in als vrijwilliger bij een buurthuis, op een school of bij een sportclub in Colombia Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Manage local programs of an organisation that provides education opportunities for youth in Zambia Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Raise awareness and teach on topics such as health and women's rights to women in Nepal Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Zet je in bij een stichting die jongeren met een beperking in Suriname opvangt en zorg biedt Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Geef bijles of begeleiding aan kinderen uit arme wijken in Guatemala Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Learn about skill development and empowerment with an internship at a NGO in Sri Lanka Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Help mee bij een stichting in het zuiden van Peru die mensen met een beperking opleidt om kaas en andere zuivelproducten te maken Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Word mentor voor jongeren die net uit detentie komen Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Do your internship in social work, healthcare or development studies in Vietnam Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.
Zet jouw talenten voor langere tijd in voor een stichting die kinderen wonend op een vuilnisbelt een betere toekomst geeft Meer info en contactgegevens? Meld je hier aan door JoHo donateur of abonnee te worden.

 

Voorbereiden

 

Lees meer over deze bestemming

Gambia

 • Eén van de kleinste en tevens aangenaamste landen van Afrika. Het land is 500 km lang en volgt de Gambia rivier. Gambia is slechts 25 tot 50 km breed. Naast de fantastische stranden zijn de pittoreske dorpjes en de aanwezigheid van honderden vogelsoorten voldoende reden voor een perfecte vakantie van één of twee weken.
Aan de slag in het buitenland? Lees meer

Aan de slag in het buitenland?

Lees meer over   :

 • Hoe te solliciteren?
 • Hoe je vertrek voor te bereiden?
 • Welke visum en andere reisdocumenten regelen?
 • Hoe zorg je voor voldoende geld en lokale betaalmogelijkheden?
 • Welke voorzorgsmaatregelen kan je nemen om gezond te blijven?
 • Hoe kun je problemen voorkomen en zorgen dat je veilig blijft?
 • Waar kun je vliegtickets en vervoer regelen?
 • Welke verzekering kiezen die ook werk in het buitenland dekt?
 • Welke uitrusting uitzoeken om mee te nemen?
Crossroad: Verzekeren
Keuzewijzer JoHo abonnementen: Welk abonnement kies je als je vacatures zoekt voor je betaalde baan, stage, of vrijwilligerswerk in het buitenland of Nederland?

JoHo donateurs

 • kunnen de contactgegevens van vacatures inzien
 • ontvangen korting bij partners van JoHo op taalcursussen, stage- en vrijwilligerswerkprogramma's en de TEFL cursus
 • kunnen gebruikmaken van de JoHo BuitenlandZaken Service 

JoHo abonnees

 • kunnen gebruikmaken van de JoHo vacatureservice met o.a. keuzehulp, advieswijzers, organisatieprofielen en tips
 • kunnen gebruikmaken van carrièretools, zoals competentiechecklists en CV checks
 • kunnen een persoonlijk gesprek aanvragen tijdens een afsprakendag
 • kunnen gebruikmaken van de basisservices voor lang vertrek naar het buitenland

Gebruik het donateursformulier of ga naar: Aanmelden 

JoHo: paginawijzer

Activities & Jobs

 

Hoe werkt het op een Activities & Jobs pagina?

Activities &  Jobs zijn uitgelichte vacatures, services en producten van

 • JoHo partners
 • Organisaties die JoHo donateurs voordeel geven
 • Organisaties die passen bij de doelstellingen van JoHo donateurs en abonnees
JoHo: footprint achterlaten
JoHo: deze pagina delen