Contact over JoHo Tools & Gegevens aanpassen

 

voor JoHo abonnees en donateurs
 

Vragen en antwoorden rond gebruik of aanpassing van je abonnement

Hoe kan je een abonnement uitbreiden?

 • Je kunt een servicepakket toevoegen door gebruik te maken van het contactformulier voor abonnees en donateurs. De wijziging zal dan zo spoedig mogelijk (binnen een week) worden verwerkt.
 • Een wijziging geldt altijd voor het lopende abonnementsjaar, onafhankelijk van het moment in het jaar dat de wijziging plaatsvindt. Voor het lopende abonnementsjaar worden alléén de extra kosten van het nieuwe abonnement verrekend. Bij de eerstvolgende verlenging wordt het volledige bedrag geïncasseerd.
 • Ook kan je voor de toevoeging van het abonnement naar het dichtstbijzijnde JoHo support center gaan. Neem je JoHo-nummer of bankpas mee en vul aan de balie het formulier in om het abonnement aan te passen.

Wat kan je doen als je een wijziging wil doorgeven?

 • Voor het doorgeven van een wijziging van je abonnement of donatie kun je het wijzigingsformulier: online wijzigingsformulier  gebruiken.
 • Voor het doorgeven van een beëindiging van je abonnement of donatie kun je het beëindigingsformulier: online beeindigingsformulier gebruiken, of je schriftelijke beëindiging opsturen.
 • Na een wijzigings- of beëindigingsverzoek is er altijd sprake van een bevestiging per mail.
 • Het telefonisch of mondeling doorgeven van een wijziging of beëindiging is nooit mogelijk geweest om administratieve en praktische redenen.
 • Op deze manier ontvangt JoHo niet alleen de volledige gegevens die nodig zijn om de wijziging of beëindiging op een juiste wijze te verwerken, maar krijgt je ook als abonnee of donateur de bevestiging van je verzoek
 • Wil je een wijziging doorgeven van je persoonsgegevens (e-mailadres, telefoonnummer, rekeningnummer). Gebruik hiervoor dan het contacformulier  voor abonnees en donateurs.

Welke services zitten er ook alweer in mijn abonnement?

  Wat zijn de nieuwste services en tools voor donateurs en abonnees?

   

  The world of JoHo footer met landenkaart

   

  Formulier voor contact over JoHo tools of aanpassingen van je gegevens of je abonnement

   

   

  Contactformulier voor JoHo abonnees & JoHo worldsupporters

  voor het wijzigen van persoonsgegevens, het gebruik van JoHo tools en nieuwe input

   

  Berichten en vragen over het inzetten van je abonnement, je competenties of je bijdrage aan WorldSupporter
  Let op: Het beeindigingsformulier   vul je in als je je abonnement of donatie wilt beëindigen.
  Met het formulier dat je nu gebruikt kun je je bijdrage aanpassen, of een vraag stellen over het gebruik van je JoHo Tools

   

  Wijziging van je persoonsgegevens
  Ander abonnement of bijdrage
  Aanmelden & Afmelden

  Let op: als je je abonnement of donatie wilt aanvragen of je bijdrage wilt beëindigen, dan maak je gebruik van de daarvoor bedoelde formulieren en pagina's: 

  Aansluiten bij JoHo & Aanmeldformulier 

  Afmelden bijdrage aan JoHo & Beëindigingsformulier 

   

  Dutch