TEFL in Spain

 Organization

  

TEFL in Spain

Kort

Bij TEFL in Spain of TEFL in Italy begin je jouw carrière als docent Engels in Spanje of Italië. Je kan in Malaga of Rome niet alleen de TEFL cursus volgen, maar ook de lokale taal leren met een Spaanse of Italiaanse taalcursus. Daarnaast helpt TEFL in Spain or Italy je bij het vinden van een betaalde baan als docent Engels.

Organisatie Info

TEFL in Italy inspiratie

Laat je inspireren!

 • Lees testimonials van afgestudeerden van TEFL in Spain en TEFL in Italy om te ontdekken hoe zij de cursus hebben ervaren.
 • Raadpleeg de vele blogs van TEFL in Spain en TEFL in Italy om meer te weten te komen over bijvoorbeeld hoeveel het kost om in Málaga te leven of hoe je de zomerhitte in Rome het beste door kunt komen.
 • Volg de Facebookpagina's van TEFL in Spain en TEFL in Italy voor handige tips en zo nu en dan een inkijkje in de lessen!

 

Crossroad: werk en vacaturemenu
Crossroad: begrijpen

 Crossroads

 • Crossroads lead you through the JoHo web of knowledge, inspiration & association
 • Use the crossroads to follow a connected direction

 

Voordelen voor JoHo donateurs & abonnees

TEFL in Spain Malaga

JoHo donateurs kunnen een cashback aanvragen over de TEFL cursussen in Spanje en Italië:

 • als donateur: €10
 • als donateur met service-abonnement I of hoger: €30
Adres & Gegevens
TEFL in SPAIN
Plaza de la Misericordia 3
29002, Málaga
+34-951956784
TEFL ITALY
Via Tuscolana, 4, 2nd floor, door A-7
00182 Roma
+39-3927727034
Inloggen: voor vacatures

 Inloggen

 • Ben je ingelogd  als JoHo donateur dan heb je op deze pagina toegang tot meer gerelateerde informatie. Ben je ingelogd als JoHo abonnee dan heb je toegang tot alle gerelateerde informatie.

Aanmelden bij JoHo

Activiteiten, Producten & Services

Products & Services CV

TEFL cursussen in Spanje

TEFL in Spain Malaga

Vergeleken met andere Europese landen is het niveau van het Engels in Spanje laag. Voor Spanjaarden is het belangrijk om hun Engels te verbeteren om zo toegelaten te kunnen worden tot universiteiten en hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. De vraag naar Engelse docenten is daarom groot. TEFL in Spain speelt in op die vraag door het bieden van een TEFL cursus aan Europeanen die het Engels goed beheersen (moedertaalsprekers of niet) in Málaga en door TEFL docenten in contact te brengen met de taalscholen.

TEFL in Spain biedt:

 • 4-weekse (fulttime) of 8-weekse (parttime) TEFL cursus in Málaga, geaccrediteerd door Trinity College London. Deze cursus is ook deels online te volgen (Online Blended TESOL Course).
 • TEFL cursus in combinatie met een Spaanse taalcursus.
 • Cursussen voor het verder ontwikkelen van didactische vaardigheden.
 • Begeleiding en hulp bij het vinden van een betaalde baan in het onderwijs.

Uitgebreide cursusinformatie vind je op de TEFL pagina.

Accommodatie Malaga

 • Accommodatie wordt via TEFL in Spain geregeld.
 • De accommodaties zijn dichtbij de scholen en anders dichtbij het openbaar vervoer.
 • Er zijn verschillende accommodatie mogelijkheden, zoals één- of tweepersoonkamers in gedeelde flat met studenten van de school, een zelfstandig appartement voor één of twee personen of een verblijf bij een gastgezin met het homestay programma.

TEFL in Spain boeken

TEFL cursussen in Italië

TEFL in Italy

TEFL in Spain heeft zich vertakt naar TEFL in Italy om zo ook te voldoen aan de grote vraag naar Engelse docenten in Italië. Vergeleken met andere Europese landen is het niveau van het Engels in Italië laag en veel Italianen moeten hun Engels verbeteren om toegelaten te kunnen worden tot universiteiten en om hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Na het volgen van de TEFL-cursus in Rome, brengt TEFL in Italy je in contact met de taalscholen die op zoek zijn naar docenten Engels.

TEFL Italy biedt:

 • 4-weekse (fulltime) of 8-weekse (parttime) TEFL cursus in Rome, geaccrediteerd door Trinity College London. Deze cursus is ook deels online te volgen (Online Blended TESOL Course).
 • TEFL cursus in combinatie met een Italiaanse taalcursus.
 • Cursussen voor het verder ontwikkelen van didactische vaardigheden.
 • Begeleiding en hulp bij het vinden van een betaalde baan in het onderwijs.

Uitebreide cursusinformatie vind je op de TEFL pagina.

Accommodatie Rome

 • Accommodatie wordt via TEFL Italy geregeld.
 • De accommodaties zijn dichtbij de scholen en anders dichtbij het openbaar vervoer.
 • De accommodatie mogelijkheden verschillen van een kamer, een zelfstandig appartement tot verblijf bij een gastgezin met het homestay programma.

TEFL Italy boeken

TEFL in Spain Groupwork

Online TEFL Taster course

Als je nog niet zeker bent of je gelijk wil investereren in een volledige TEFL cursus, dan kan je bij TEFL in Spain voor een relatief klein bedrag de Online TEFL Intro Course volgen. Na een weekend weet je of TEFL iets voor jou is!
 

TEFL banen in Spanje of Italië

TEFL in Spain en TEFL in Italy helpen eigen cursisten met het zoeken naar werk. Heb je ergens anders een TEFL certificaat behaald? Dan kan je op de Facebookpagina van TEFL in Spain kijken voor TEFL werkmogelijkheden in Spanje. Eén van de mogelijkheden is bijvoorbeeld bij het British Centre of Melilla.

Alternatieven, Agenda & Media

Spotlight: Trinity Cert TESOL course

Verkrijg je TEFL kwalificatie met deze cursus, die je voorbereid op een baan als docent Engels!

TEFL in Spain Games

Skills & Compenties bij deze organisatie

TEFL in Italy classroom

Voorbereiding & Verzekering

De verzekeringen van TEFL in Spain and Italy voor lesgeven in het buitenland zijn veilig ondergebracht bij JoHo Insurances

 

 

TEFL in Spain: Projecten, Initiatieven & WorldSupporter CV

TEFL in Italy inspiratie

Laat je inspireren!

 • Lees testimonials van afgestudeerden van TEFL in Spain en TEFL in Italy om te ontdekken hoe zij de cursus hebben ervaren.
 • Raadpleeg de vele blogs van TEFL in Spain en TEFL in Italy om meer te weten te komen over bijvoorbeeld hoeveel het kost om in Málaga te leven of hoe je de zomerhitte in Rome het beste door kunt komen.
 • Volg de Facebookpagina's van TEFL in Spain en TEFL in Italy voor handige tips en zo nu en dan een inkijkje in de lessen!

 

Crossroad: met JoHo WorldSupporter
Learning cognitive behavior therapy van Wright - Hoofdstuk 1
Samenvatting van het eerste hoofdstuk van Learning cognitive behavior therapy (Wright) - geschreven in 2016, gedoneerd aan WorldSupporter Hoofdstuk 1 Cognitive Behavior Therapy (CBT) is gebaseerd op twee stellingen: Cognities hebben een...
Samenvatting bij Juridisch Wijzer: De Staat, Europa en het Recht van Klink en Broekers-Knol
Samenvatting bij Juridisch Wijzer: De Staat, Europa en het Recht van Klink en Broekers-Knol, geschreven in 2013, gedoneerd aan WorldSupporter Hoofdstuk 1: Wat zijn de grondslagen van de rechtsstaat? Hoofdstuk 2: De rechtsstaat van Nederland in...
Leer- en onderwijsproblemen - College 9
College 9 Deelvaardigheden Temporele ordewaarneming (volgorde vasthouden) /t/ /ie/ /n/ <-> /n/ /ie/ /t/ Zeg na: kaas – pet jas-pet-boom kip-tuin-boom-pet Deelvaardigheden Begrippen Welke klank hoor je vooraan in ‘tien’ › “Welk kind zie je...

Werk, stage, vrijwilligerswerk via de organisatie

Work & Internship CV

Jobs

 • Er zijn momenteel geen specifieke vacatures bij TEFL in Spain en TEFL in Italy voor betaald werk. Ben je op zoek naar een TEFL baan in Spanje of Italië? TEFL in Spain kan je daarbij helpen. Zie voor meer informatie 'TEFL banen in Spanje en Italië' op deze pagina.

Internships

 • TEFL in Spain zoekt regelmatig stagiaires op het gebied van marketing. Zie hier voor de mogelijkheden.

Volunteering

 • Voor zover bekend bij JoHo zijn er nog geen mogelijkheden voor vrijwilligerswerk bij TEFL in Spain.
Werk, stage, vrijwilligerswerk bij de organisatie

TEFL in Italy class

Reageren, solliciteren & informeren

 

 • Neem met deze organisatie contact op via de contactgegevens op deze pagina voor meer informatie of reacties op bovenstaande en onderstaande activiteiten, aanbiedingen, vacatures, stages en vrijwilligerswerkmogelijkheden

 

Vacatures & Activities van deze organisatie

Alle vacatures en werkmogelijkheden voor betaald werk, stages en vrijwilligerswerk voldoen doorgaans aan een aantal criteria:De organisaties hebben doorgegeven 1 á 2 vacatures per jaar óf doorlopende vacatures en activiteiten beschikbaar te hebben + de vacatures zijn in te vullen door Nederlanders. Kom je een vacature of activiteit tegen die niet meer aan deze criteria voldoet, laat het JoHo dan even weten. Bij voorbaat dank!

Betaald werk

Stage

Crossroad: met JoHo WorldSupporter
Projectmedewerker Reizen Balkan/Oost-Europa
Eastpackers organiseert (studie)reizen, vrijwilligerswerk, uitwisselingen en andere activiteiten in en over voormalig communistische landen in Midden- en Oost-Europa, voormalig Joegoslavië en de voormalige Sovjet-Unie. Momenteel wordt gezocht...
Journalistieke stage in de reiswereld
Reismedia Groep zoekt voor de titel 'Reisbizz' een stagiair die de laatste updates uit de reiswereld weet te vinden en daar prikkelend verslag van kan leggen. Op deze plek ga je vanaf je eerste stagedag aan de slag met het schrijven...
Plastic vissen en plastic rapen in de Costa Ricaanse natuur
Wil je je volgende vakantie nuttig besteden? Of wil je de impact van je strandvakantie compenseren? Met de kleine, maar ervaren organisatie MareBlu Organización de Conservación Ambiental kan je lekker aan de slag. Leg contact via Facebook en kijk...

Footprint: achterlaten
Footprint: begrijpen

 Footprints

 • Leave footprints on the site by adding pages to your own bundles or use the comment options
 • Check the JoHo tips and advice chapters
 
Crossroads: ander land kiezen
Zoek een organisatie
Crossroad: content zoeken

Selecteer een willekeurig filter en klik op 'Toepassen' om het resultaat te zien

Crossroad: Menu abonnees