  Chapter 

Definities & Omschrijvingen

Onderwijs & Pedagogische Wetenschappen

  • Bij Onderwijs & Pedagogische Wetenschappen staat de manier waarop volwassen (ouders, onderwijzers, opvoeders) jeugdigen grootbrengen centraal.
  • De verschillende deelgebieden van Onderwijs & Pedagogische Wetenschappen varieren van pedagogiek tot onderwijskunde en ontwikkelingsproblematiek
  • De belangrijkste deelgebieden hebben een eigen JoHo Topic pagina waar je o.a. samenvattingen van vakliteratuur en studiehulp kunt vinden . De samennvattingne kun je gebruiken om je te orienteren, je kennis te vergroten of je ondersteunen bij het studeren.

Instructieontwerp

  • Het doel van een instructieontwerp is om leren makkelijker, effectiever en efficiënter te maken. Instructieontwerpers richten zich op het verbeteren van prestaties om een instructieprobleem op te lossen. De instructietijd kan worden verminderd door de inhoud te beperken tot de kennis en vaardigheden die nodig zijn om de taken uit te voeren. (Morrison e.a.)

Crossroads

 Crossroads

  • Crossroads lead you through the JoHo web of knowledge, inspiration & association
  • Use the crossroads to follow a connected direction

 

Footprint toevoegen
 
   
Hoe werkt een JoHo Chapter?

 JoHo chapters

Eigen aantekeningen maken?

Zichtbaar voor jezelf en bewaren zolang jij wil

Sluit voordelig je zorgverzekering af bij DSW

JoHo solidariteitskeuze

Memberservice: Make personal notes

Ben je JoHo abonnee dan kun je je eigen notities maken, die vervolgens in het notitieveld  worden getoond. Deze notities zijn en blijven alleen zichtbaar voor jouzelf. Je kunt dus aantekeningen maken of bijvoorbeeld je eigen antwoorden geven op vragen