Hoe kun je voeten goed verzorgen onderweg?

  Chapter 

 Hoe ontspan ik mijn voeten na een lange dag lopen?

  • Na lange wandelingen hoef je niet altijd blaren op te lopen maar soms voelen je voeten moe en pijnlijk aan. Laat dan je voeten ontspannen in warm water.
  • Raakt de huid snel geïrriteerd? Dan is het handig om bijvoorbeeld verzorgende voetspray mee te nemen. Deze voeden en verzachen de huid en herstelt de opgelopen irritaties.

Wat kun je tegen zweetvoeten doen?

  • Om de voeten goed te blijven verzorgen en nare luchtjes of blaren tegen te gaan kun je het beste de voeten zo droog mogelijk houden.
  • Dit kun je bijvoorbeeld doen door een poeder voor de voeten te gebruiken zoals Footpowder van CarePlus. Dit houdt de voeten droog en heeft bijvoorbeeld een licht menthol luchtje.

 

Crossroad: begrijpen

 Crossroads

  • Crossroads lead you through the JoHo web of knowledge, inspiration & association
  • Use the crossroads to follow a connected direction

 

JoHo & Partnernieuws

Duurzaam: keuze maken
 
Regel jij via JoHo je reis- of zorgverzekering?
 
JoHo donateurs die hun verzekering via JoHo laten lopen helpen niet alleen zichzelf maar ook JoHo om zijn missie en initiatieven te verwezenlijken!
 
 
 
 

Memberservice: Make personal notes

Ben je JoHo abonnee dan kun je je eigen notities maken, die vervolgens in het notitieveld  worden getoond. Deze notities zijn en blijven alleen zichtbaar voor jouzelf. Je kunt dus aantekeningen maken of bijvoorbeeld je eigen antwoorden geven op vragen

Chapter: begrijpen

 JoHo chapters

Footprint achterlaten