Dynamique

 

Inloggen

 

Voor volledige toegang tot deze pagina kan je inloggen

 

Inloggen (als je al bij JoHo bent aangesloten)

   Aansluiten   (voor online toegang tot alle webpagina's)

 

Hoe het werkt

 

Aanmelden bij JoHo

 

 

Dynamique
Dynamique is gespecialiseerd in het organiseren van sportieve evenementen en teamtrainingen. Sinds 1998 is Dynamique actief met een eigen watersport- en buitensportcentrum te Spaarndam, gelegen aan het de Oostoever van de Mooie Nel tussen Haarlem en Amsterdam. Je kunt hier terecht voor o.a. barbecues, sloepverhuur, suppen, surfen, recreatieve activiteiten, teamtrainingen, vakantiekampen, verjaardagen, vrijgezellendagen en wingfoilen.
Contact & Links

servicetools

 

 

Dynamique: voordelen voor wie bij JoHo is aangesloten
  • Wie bij JoHo is aangesloten ontvangt voordeel bij het gebruik van het buitensportcentrum, de Spaarneboot, de Teamtrainingen en Vakantiekampen. Het voordeel (verschilt per activiteit, 5% of 10%) wordt direct verrekend na vermelding van je JoHo nummer bij de partner.
 
JoHo: activiteiten in het buitenland verzekeren
JoHo: activiteiten in Nederland verbeteren

activiteiten

Paviljoen Loef: horeca en recreatie of fietsafstand van Haarlem
Organisatie CV
Dynamique: toelichting

World Supporter CV : 'What we contribute to the World'

Help & Inspire 

  • "Met name lokaal zijn wij als bedrijf zeer actief bij het ondersteunen van diverse activiteiten in het dorp Spaarndam. Onder andere de drie basisscholen, de Feestweek commissie, de Koninginnedag commissie en de Sinterklaas commissie kunnen regelmatig op onze steun rekenen. De filmpjes die je op deze website kunt bekijken, zijn gemaakt door instructeur Geertjan Berman. Geertjan heeft de beloning voor de filmpjes geheel gedoneerd aan een Filipijns weeshuis (Batang Pinangga) waar hij al enkele jaren zeer nauw bij betrokken is. Wij zijn blij met instructeurs die op deze manier maatschappelijk betrokken zijn."

  • "Onze visie en missie: met relatief eenvoudige middelen een optimaal resultaat behalen, gebruik makend van de mogelijkheden die de natuur en de mens bieden. Ze trachten op een zo duurzaam mogelijke wijze, zonder daarin te fanatiek te worden, een divers activiteiten aanbod te bieden. Vrijwel alle programa's zijn gericht op samen actief zijn & teamwerk".

Travel & Cooperate

  • Dynamique biedt bestaande of nieuw te vormen teams uitdagende, leerzame en vooral boeiende trajecten. Met groepen van vijf tot acht deelnemers per trainer gaan ze op pad of aan boord. Bijvoorbeeld via een Alpine trektocht in de Franse Alpen,  op een groot zeilschip in Friesland of wandelend door de Ardennen . Zeilend, wandelend dan wel trekkend door de sneeuw leert men van alles over zichzelf en de tochtgenoten. Alle teamleden krijgen de gelegenheid om op de voor hen ideale wijze aan het leerproces deel te nemen. 

Learning & Developing Talent

  • Dynamique probeert talentontwikkeling centraal te stellen bij zowel een groot deel van de trainingen als bij diverse activiteiten tijdens de kinderkampen of bedrijfsevenementen. Door de kennis over leerprocessen op brede wijze toe te passen, worden reeds uitgevonden wielen optimaal ingezet.

Work & Initiate

  • "Wij doen al enkele jaren mee aan de “Beursvloer Haarlem”. Een initiatief van de VWC Haarlem (vrijwilligerscentrale). Op de beursvloer worden maatschappelijke organisaties met een hulpvraag gekoppeld aan organisaties en bedrijven die op vrijwillige basis deze hulpvraag willen beantwoorden. Zo hebben wij de volgende organisaties kunnen helpen; Stichting SHDH, Anton Pieckhofje, Stichting Home Start en voor komend jaar staat er een afspraak met het RIBW (team catch it)."

Contact & Links

 

 

Dynamique: activiteiten- en vacatureselectie

Alle activiteiten, vacatures en werkmogelijkheden voldoen doorgaans aan twee criteria: de organisaties hebben doorgegeven jaarlijks 1 óf meer doorlopende activiteiten of vacatures beschikbaar te hebben, en ze zijn in te vullen door Nederlanders. Kom je een vacature of activiteit tegen die niet meer aan deze criteria voldoet, laat het JoHo dan even weten. Bij voorbaat dank!

Activiteiten en vacatures van de organisatie

 

 

JoHo WorldSupporterWork together - WorldSupporter

 

 

 

JoHo: land kiezen op de kaart
Organisatie: zoeken op naam
JoHo: inloggen om de pagina volledig te zien

Inloggen

  • Ben je ingelogd als JoHo donateur dan heb je op deze pagina toegang tot meer gerelateerde informatie. Ben je ingelogd als JoHo abonnee dan heb je toegang tot alle gerelateerde informatie.

Aanmelden bij JoHo

JoHo: verantwoord verzekerd naar het buitenland
JoHo: footprint achterlaten