Tura-Travel

 

Tura-Travel

Voor Peru, Bolivia en Ecuador biedt Tura-Travel verschillende rondreizen aan. Ook is het mogelijk een rondreis te maken in een combinatie van deze landen. Speciale aandacht gaat uit naar het Arbolivia project in centraal Bolivia, waar de lokale boeren de hoofdrol spelen. De boerenfamilies planten met steun van de opbrengsten van de CO2-credits bospercelen aan op hun eigen grond.

Contact & Links
JoHo: activiteiten in het buitenland verzekeren
JoHo: activiteiten in Nederland verbeteren

activiteiten

Tura-Travel: toelichting

Reizen op maat met unieke ‘bouwstenen-systeem’ 

Voor elk van de drie Andeslanden, Peru, Bolivia en Ecuador, biedt Tura-Travel meerdere rondreizen aan. Ook is het mogelijk een rondreis te maken in een combinatie van deze landen. 
Daarnaast werkt Tura-Travel met 'bouwstenen'. Elke bouwsteen vertegenwoordigt een reis van een aantal dagen in een bepaald gebied. Door het combineren van bouwstenen kun je zelf je eigen reis samenstellen.

Niets moet, alles kan

Individuele vrijheid en flexibiliteit staan bij Tura-Travel hoog in het vaandel. De reizen zijn zo opgebouwd dat je de complete vrijheid hebt deze zelf samen te stellen. 
Alle excursies zijn facultatief en kun je via Tura-Travel maar ook ter plekke zelf regelen.

Advies door reisadviseurs die de regio als hun broekzak kennen

Tura-Travel beperkt zich tot het aanbieden van reizen in de drie landen Peru, Bolivia en Ecuador. Naast dat een deel van de reisadviseurs uit één van deze drie landen komt, hebben alle adviseurs meerdere jaren aan reiservaring in dit deel van de wereld.

Ruime keuze aan excursies en andere mogelijkheden

Het is meestal geen toeval dat veel reizigers dezelfde plekken willen zien. Naast deze ‘highlights’ biedt Tura-Travel echter ook veel mogelijkheden aan om andere delen van deze drie landen te bezichtigen. 
Naast de verschillende reizen heeft Tura-Travel een groot aanbod van excursie-mogelijkheden. 
Tot slot biedt Tura-Travel ook verschillende sportieve – en avontuurlijke activiteiten en talenschoolpakketten aan. 

Prijs en vertrekgarantie

De prijzen van Tura-Travel staan vast, dus je komt achteraf niet voor onaangename verassingen te staan. Een eenmaal geboekte reis gaat altijd door. Alle reizen worden gekenmerkt door een goede prijs/kwaliteitsverhouding. 

Contact & Links

 

 

Betrokken (sectoren):
Tura-Travel: activiteiten- en vacatureselectie

Alle activiteiten, vacatures en werkmogelijkheden voldoen doorgaans aan twee criteria: de organisaties hebben doorgegeven jaarlijks 1 óf meer doorlopende activiteiten of vacatures beschikbaar te hebben, en ze zijn in te vullen door Nederlanders. Kom je een vacature of activiteit tegen die niet meer aan deze criteria voldoet, laat het JoHo dan even weten. Bij voorbaat dank!

Activiteiten en vacatures van de organisatie

 

 

JoHo WorldSupporterWork together - WorldSupporter

 

 

 

toolsinspiratie

 

JoHo: andere organisaties met vergelijkbare services
Relaties uit de sector:
Coaching
Werkvelden
Ben je op zoek en weet je niet waarnaar? Sta je voor het maken van keuze? Laat je dan inspireren en helpen in een tropische omgeving Maatschappelijke Dienstverlening & Cultuur, Onderwijs & Opvoeding, Toerisme & Vrije Tijd (Leisure), Mens & Gedrag, Bedrijf & Organisatie
Activiteit & Tour, Betaald werk, Cursus & Training, Vrijwilligerswerk
Werkvelden
Tussenjaar in het buitenland: wat is het, waarom doen, en waar kan je het beste heen? Maatschappelijke Dienstverlening & Cultuur, Toerisme & Vrije Tijd (Leisure)
Stage
Werkvelden
Doe onderzoek naar mogelijkheden voor duurzaam toerisme in Ghana Toerisme & Vrije Tijd (Leisure)
Customize your dream internship in one of China’s major cities Bedrijf & Organisatie, Bestuur & Beleid, Communicatie & Marketing, Mens & Gedrag, Wetenschap & Onderzoek, Techniek & Logistiek, Medische sector & Gezondheidszorg, Toerisme & Vrije Tijd (Leisure), Informatie & Communicatietechnologie (ICT), Natuur & Milieu, Advocatuur, juridische & fiscale dienstverlening, Maatschappelijke Dienstverlening & Cultuur, Onderwijs & Opvoeding
Werkvelden
Werk als stagiair mee in een jong en enthousiast team bij een leuke reisorganisatie in Enschede Toerisme & Vrije Tijd (Leisure)
Betaald werk
Werkvelden
Omgevingsbewuste ecolodge medewerker gezocht in het Caribisch gebied* Toerisme & Vrije Tijd (Leisure)
Sportieve assistent van lodgemanager in Oostenrijk Toerisme & Vrije Tijd (Leisure)
Kom werken in de hospitality sector op Curaçao Toerisme & Vrije Tijd (Leisure)
Work in a fun and creative hostel near the Andalusian beach Toerisme & Vrije Tijd (Leisure)
Ga aan de slag als activiteitencoördinator bij een ecolodge in Mozambique Toerisme & Vrije Tijd (Leisure)

JoHo: land kiezen op de kaart
Organisatie: zoeken op naam
JoHo: inloggen om de pagina volledig te zien

Inloggen

  • Ben je ingelogd als JoHo donateur dan heb je op deze pagina toegang tot meer gerelateerde informatie. Ben je ingelogd als JoHo abonnee dan heb je toegang tot alle gerelateerde informatie.

Aanmelden bij JoHo

JoHo: verantwoord verzekerd naar het buitenland
JoHo: footprint achterlaten