SIW

 

JoHo: inloggen om de pagina volledig te zien

 Inloggen

 • Ben je ingelogd  als JoHo donateur dan heb je op deze pagina toegang tot meer gerelateerde informatie. Ben je ingelogd als JoHo abonnee dan heb je toegang tot alle gerelateerde informatie.

Aanmelden bij JoHo

Tools voor JoHo abonnees:

 Organizations

Kort

SIW is een Nederlandse vrijwilligersorganisatie die Nederlandse vrijwilligers naar projecten over heel de wereld zendt, en buitenlandse vrijwilligers op diverse projecten in Nederland ontvangt.

Missie, Visie, Betrokkenheid & Duurzaamheid

World Supporter CV

'What we contribute to the World'

Help & Inspire

 • De missie van SIW is om mensen te stimuleren hun horizon te verbreden.
 • Dit doet SIW door vrijwilligers in contact te brengen met andere culturen.
 • Op deze manier wil SIW intercultureel begrip vergroten, bijdragen aan persoonlijke ontwikkeling van vrijwilligers en hen aanmoedigen zich belangeloos in te zetten voor een betere samenleving.
 • Dat kan in Nederland op de projecten die SIW organiseert of in het buitenland op de projecten georganiseerd door de partners uit het internationale netwerk.

Travel & cooperate

 • Het internationale netwerk van SIW wordt gevormd door een groot aantal partnerorganisaties in meer dan 70 landen, waardoor het aanbod aan projecten breed en divers is.
 • Bij de veelal groepsprojecten wordt altijd samengewerkt in een culturele mix van deelnemers uit diverse landen.
 • SIW is lid van de volgende netwerken: CCIVS (Coordinating Committee for International Voluntary Service), welke direct onder UNESCO valt, SCI (Service Civil International) en Alliance of European Voluntary Service Organisations.
 • De projecten in Nederland komen tot stand in samenwerking met maatschappelijke organisaties als Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten en Emmaus.

Learning & Developing Talent

 • Als vrijwilliger worden unieke ervaringen opgedaan en krijgen vrijwilligers de kans om zich persoonlijk te ontwikkelen en nieuwe ervaringen op te doen.

Work & Initiate

 • SIW faciliteert bedrijven invulling te geven aan hun maatschappelijke betrokkenheid. De Nederlandse projecten van SIW worden in samenwerking met non-profit organisaties georganiseerd en de werkzaamheden die uitgevoerd worden tijdens projecten zijn werkzaamheden met een maatschappelijk, sociaal en/of cultureel belang.
 • Een groot aantal Nederlandse projecten van SIW draagt bij aan de bescherming en het onderhoud van de natuur en leefomgeving, bijvoorbeeld in samenwerking met Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer wordt gewerkt aan duurzame diversiteit en de recreatieve waarde van natuurgebieden.
Organisatie: land & lokatie
Willemstraat 7
3511 RJ Utrecht
+31-302317721
SIW - Verzekeringen

SIW:
Organisatie CV
SIW - Verzekeringen
JoHo: voordelen & steun
 • JoHo donateurs krijgen 10% korting

 

Reageren, solliciteren & informeren

 

 • Neem met deze organisatie contact op via de contactgegevens op deze pagina voor meer informatie of reacties op bovenstaande en onderstaande activiteiten, aanbiedingen, vacatures, stages en vrijwilligerswerkmogelijkheden

 

Vacatures & Activities van deze organisatie

Alle vacatures en werkmogelijkheden voor betaald werk, stages en vrijwilligerswerk voldoen doorgaans aan een aantal criteria:De organisaties hebben doorgegeven 1 á 2 vacatures per jaar óf doorlopende vacatures en activiteiten beschikbaar te hebben + de vacatures zijn in te vullen door Nederlanders. Kom je een vacature of activiteit tegen die niet meer aan deze criteria voldoet, laat het JoHo dan even weten. Bij voorbaat dank!

Vacatures en activiteiten van de organisatie

Vrijwilligerswerk

JoHo: Crossroad naar WorldSupporter Profile
JoHo: crossroad naar WorldSupporters
Doe deze zomer vrijwilligerswerk in Europa!
Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer. Restauratiewerk,...
SIW infodag 18 augustus
Of je nu alleen of samen op reis gaat: contact met andere vrijwilligers is leuk én leerzaam. Daarom organiseert de SIW op 18 augustus van 11:00-12:30 een online infodag. Wat kun je verwachten? De infodag start met algemene informatie over SIW....
SIW infodag 26 juni
Of je nu alleen of samen op reis gaat: contact met andere vrijwilligers is leuk én leerzaam. Daarom organiseert de SIW op 26 juni van 11:00-12:30 een online infodag. Wat kun je verwachten? De infodag start met algemene informatie over SIW. Daarnaast...

Verbindingen & Meer organisaties

JoHo: land kiezen op de kaart
Zoek een organisatie op naam
JoHo: Verantwoord verzekerd naar het buitenland
JoHo: footprint achterlaten