Inloggen

Menu: Reizen & Bestemmingen

Hoe werkt het op de JoHo website?

2

JoHo afspraak- & coachingdagen

Hoe werkt het op een JoHo Destination pagina?

Een toeristenvisum is verplicht voor Laos en dit toeristenvisum is geldig voor 30 dagen. Het visum kan aangevraagd worden bij de ambassade van Laos in Brussel of bij aankomst bij de meeste grensovergangen. Check van te voren goed waar dit wel en niet kan. Verlengen van het toeristenvisum is niet mogelijk. Als je toch langer dan 30 dagen in Laos wilt blijven, kan je een visit visum aanvragen, wat wel verlengbaar is. Officieel is een returnticket verplicht maar er wordt bijna nooit naar gevraagd.

Visum aanvragen

Activiteiten per organisatie

Tips

Vaccinatie afspraak maken

Uitgelichte reisverzekeringen

Menu: JoHo Verzekeringen

WorldSupporter worden

WorldSupporter & Laos

Emigratie Service

8

Activiteiten & Vacatures in Laos

Engelse les geven als Nederlander

Wat houden de vacatureservices van JoHo in?

Werken in het buitenland: Advieswijzer voor JoHo abonnees - Bundel

Selectie JoHo Vacatureservice: Betaald werk vacatures & organisaties

Werken in het buitenland: Keuzehulp voor JoHo abonnees - Bundel

Recent & Uitgelicht: Vacatures Betaald Werk

Wat houden de vacatureservices van JoHo in?

Selectie JoHo Vacatureservice: vacatures & organisaties voor vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk in het buitenland: Keuzehulp bij het organisatie of project kiezen - Abonneebundel

Recent & Uitgelicht: Vrijwilligerswerk

Wat houden de vacatureservices van JoHo in?

Selectie JoHo Vacatureservice: vacatures & organisaties met stages

Recent & Uitgelicht: Stages

9

Prijzen

Wanneer komt er een nieuwe druk uit van de Lonely Planet?

Menu: Travel & WorldSupporter shop

Checklist JoHo center bezoek

10 

Reisnieuws & Nieuw bij JoHo

Volgende JoHo Topic of land

Aangrenzende landen & gerelateerde content

Page summary